Konstruktionsingeniør til renoveringsopgaver, Byggeri Øst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Motiveres du af at arbejde med renoveringsopgaver i et stærkt fagligt miljø med nogle af Danmarks bedste statikere? I vores Konstruktionssektion i Lyngby arbejder vi i øjeblikket på mange spændende byggeriprojekter, og søger derfor en konstruktionsingeniør, der kan projektere renovering af konstruktioner.

Har du minimum 5 års erfaring som rådgivende konstruktionsingeniør inden for byggeri? Så vær med til at skabe fremtiden med os.

BLIV EN DEL AF VORES BYGGERIAFDELING I LYNGBY

I COWI Danmark bliver du en del af COWIs byggeridivision. COWIs byggeridivision er den største i Danmark med ca. 550 dygtige eksperter. Vi rådgiver om alle typer byggeri og alle aspekter af byggeprocessen. Vi har en helhedsorienteret tilgang til projekter, og fokuserer på funktion, værdi, bygningsteknologi, energioptimering samt bæredygtige løsninger.

EN AKTIV RÅDGIVENDE ROLLE INDEN FOR KONSTRUKTIONER

I denne stilling vil du være en del af vores konstruktionssektion i Lyngby, som består af ca. 40 konstruktionsingeniører, men du vil også blive en del af en større tværfaglig afdeling på tværs i Byggeri.

Du vil referere til sektionslederen for området, men dit daglige omdrejningspunkt vil være projekterne. Du vil løse de fleste af dine opgaver i tæt samarbejde med projektteamet og i tæt dialog med kunder og samarbejdspartnere.

I COWIs byggeridivision ser vi ind i et spændende efterår, da vi er i gang med at projektere mange komplekse byggerier bl.a. store ombygningsprojekter og renoveringer. Derudover ser vi også frem til at videreudvikle det gode samarbejde med Danmarks største arkitektvirksomhed Arkitema, som COWI opkøbte i slutningen af 2018. Vi leder derfor efter en erfaren konstruktionsingeniør til at bidrage til de mange opgaver vi står overfor.

DU VIL KOMME TIL AT ARBEJDE MED:

  • Projektering af konstruktioner ved renoveringer og ombygninger
  • At sikre kvalitet og fremdrift på konstruktionsprojekter
  • Statisk dokumentation og udformning af stål- og betondetaljer samt planer, snit, beskrivelser mm.

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende specialister inden for deres fag. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et spændende fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige færdigheder som en del af vores danske og udenlandske projekter.

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen.

Vi mener, at den rette person til stillingen er en velstruktureret og tillidsvækkende person, der er god til at skabe relationer, og derigennem evner at understøtte samarbejdet mellem projektets parter. Du har overblik, idérig, tænker i helheder, forretningsorienteret samt formår at agere proaktivt. Derudover er du som en god kollega i stand til at påvirke dine omgivelser til at gå i en positiv retning.

Derudover:

  • Er du uddannet konstruktionsingeniør og er faglig stærk inden for projektering af bærende konstruktioner i beton og stål og generelt godt funderet inden for statik
  • Har du minimum 5 års erfaring som rådgiverende konstruktionsingeniør, og du er velfunderet i dansk byggeskik og statisk dokumentation efter SBi-223/271
  • Har du erfaring inden for renovering, projektering, design, specifikation, opfølgning og tilsyn på konstruktionsområdet
  • Har du kendskab til modelleringsprogrammer/ FEM programmer som f.eks. ROBOT og/eller FEM design
  • Har du indgående kendskab til normer og gældende lovgivning, ligesom du er vant til at udarbejde udbudsmateriale, teknisk dokumentation og beskrivelser
  • Er du flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt sektionsleder i Konstruktioner, Byggeri, Niels Elliot Brøchner på tlf. +45 5180 1920.

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Nordsjælland
  • Tirsdag den 16. august 2022

Lignende jobs

  • Konstruktør i Nordsjælland

    Vil du arbejde med design og konstruktion samt optimering og moduludvikling af mekaniske stålkomponenter, der kundetilpasses løbende. Du bliver en del af teamet i en mindre virksomhed, som er inde .
    • Konstruktør
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Konstruktør i Hele Danmark

    Fri kontakt
    Om virksomheden: Pagaard Automation der ligger i Thyregod, er den komplette leverandør af alle former for automatiske anlæg - lige fra den simple maskine til store fuldautomatiske anlæg.
    • Konstruktør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konstruktør i Allerød

    Vil du være en del af en dynamisk arbejdsplads med engagerede og dygtige kollegaer og vil du hjælpe vores Projektchef med daglige opgaver i forhold til butiksombygninger? Så har vi måske lige jobbe..
    • Konstruktør
    • Allerød
    Få mere info
  • Konstruktør i Holte

    DK Tømrer, er en dynamisk tømrer/snedkervirksomhed, der søger en bygningskonstruktør med 2-4 års relevant erfaring. Vi er beliggende i Holte og er aktive i spændende projekter i Københavnsområdet o..
    • Konstruktør
    • Holte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 3
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1