Senior projektleder til Broer og anlægskonstruktioner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Motiveres du af at netværke og lede et engageret team af eksperter til projektering af nye broer og anlægskonstruktioner? Så er det måske dig, som skal være med til at skabe fremtiden sammen med os som projektleder i et af vores højest prioriterede forretningsområder, Large Infrastructure.

BLIV EN DEL AF VORES AFDELING BROER OG ANLÆGSKONSTRUKTIONER I LYNGBY

Du bliver en del af afdelingen Broer og anlægskonstruktioner, som tæller 115 dygtige eksperter på Sjælland og med søsterafdelinger på Fyn og i Jylland. Afdelingen består af dygtige specialister, projektledere og markedseksperter, som alle arbejder på at styrke vores aftryk på et bæredygtigt samfund. Vi dækker alt fra konceptdesign og planlægning til projektering, udførelse, drift og vedligehold samt nedrivning af broer og anlægskonstruktioner. Blandt vores spændende projekter finder du Ny Storstrømsbro, Køge Nord Stationsbro, gang- og cykelbro over Folehaven, ny passagertunnel på Ny Ellebjerg Station, broer på Kalundborg Motorvejsprojektet og broer på Femern Landanlæg.

SKAB FREMTIDEN PÅ ET HOLD AF INTERNATIONALE EKSPERTER

I denne stilling vil du være en del af vores internationale hold af eksperter og i tæt samarbejde med vores kunder og dit projektteam stå for projektering af nye broer og anlægskonstruktioner. Din fornemste opgave på holdet vil være at fungere som bindeled mellem kunden og vores specialister. Din rolle vil være at sammensætte og lede flere mindre projekthold samtidigt, hvor du sikrer og muliggør, at de forskellige specialister kan levere deres faglige input.

I dit daglige arbejde vil du:

  • Gennem tæt dialog forstå vores kunders behov og ønsker til projektet
  • Udarbejde en plan for projektet med fokus på kunden, bæredygtighed og digitalisering
  • Sammensætte, motivere og engagere dit projektteam
  • Drive og lede projektet fra start til slut og sikre en projektleverance som følger kundens ønsker
  • Facilitere tværfaglige og bæredygtige projekter i samarbejde med andre relevante afdelinger
  • Sikre overholdelse af COWIs akkrediterede kvalitetsledelsessystem samt arbejdsmiljøcertificering

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen. Afhængig af din profil vil du blive tilknyttet vores projekteringsteams inden for enten beton eller stål.

Vi mener, at den rette person til stillingen er en holdspiller, som trives med at have et bredt tværfagligt samarbejde og er vant til at kunne navigere i en kompleks organisation. Du trives med at netværke, i høj grad med dine nuværende og potentielle kunder, men også med dine kollegaer. Gennem dialog formår du at forstå vores kunders behov og ønsker samt at lede og motivere dit projektteam til at levere bæredygtige løsninger i høj kvalitet. Du har en god analytisk evne og sætter høje faglige standarder for dit arbejde og den rådgivning du leverer ved at have målet om at være blandt de bedste i branchen.

Derudover er du:

  • Ingeniør inden for relevant område
  • Du har mere end 5 års erfaring med at projektere eller lede projekter inden for anlægskonstruktioner
  • Erfaring med bæredygtighed i konstruktioner er et plus
  • Du tænker i digitalisering og kender til værktøjerne inden for projektering og projektledelse
  • Du har solide dansk- og engelskkundskaber, både skriftligt og mundtligt

I COWI ønsker vi aktivt at fremme trivsel, diversitet, fællesskab og at have det sjovt sammen med kollegaerne. Vi begynder med en grundig onboarding, hvor du udover et skræddersyet onboarding forløb tilknyttes en kollega, som vil være der til at guide dig i den første tid. Et godt socialt fællesskab er vigtigt for os, og derfor tilbyder vi blandt andet fælles morgenmad, fredagsbar, aktivitetsdage med mere. Derudover er det værd at nævne vores fleksible arbejdstider, faste pladser på kontoret og brancheførende barselsforhold.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt, inden for beton: Sektionsleder Lotte Bock-Poulsen på tlf. +45 60 80 74 09 eller e-mail: [email protected] eller sektionsleder Danny Mygind Vergara på tlf. +45 56 40 15 16 eller e-mail: [email protected].

Kontakt, inden for stål: Sektionsleder Rasmus Neigaard Lund Jensen på tlf. +45 56 40 24 72 eller e-mail:[email protected]

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor for at ansøge. Du behøver ikke vedhæfte en ansøgning, men vi ser gerne, at du skriver om din motivation i dit CV. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden, men vær opmærksom på, at vi løbende afholder samtaler.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere. Dette omfatter alle betingelser og vilkår.

OM COWI

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at forme fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter. Vi har højt til loftet og selvstændighed i opgaveløsningen, og giver plads til at udvikle dine gode ideer – det er sådan vi skaber trivsel og engagement hos os. Du kan læse mere på www.COWI.com/about

#LI-Hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Nordsjælland
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Hillerød

    Are you driven by creating structure and interested in project management and coordination? Do you thrive by working in large projects with many stakeholders and assisting the project management te..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Projektleder i Hørsholm

    Do you have an interest in managing logistic and production processes in an SAP environment? Are you motivated by driving implementation of changes and improving setup of SAP within the operational..
    • Projektleder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Projektleder i Hillerød

    Do you want to play a key role in introducing new production equipment enabling [xxxxx] to deliver medical pen systems to our patients around the world? Then this is your call – come join us..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Projektleder i Nordsjælland

    Are you looking for a fantastic opportunity to join the team driving the product transfer standardization strategy between our new Aseptic Production facilities and Manufacturing Development? Are y..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som projektledere
30. juni 2024 56
29. juni 2024 57
28. juni 2024 59
27. juni 2024 58
26. juni 2024 58
25. juni 2024 51
24. juni 2024 49
23. juni 2024 48
22. juni 2024 48
21. juni 2024 49
20. juni 2024 49
19. juni 2024 55
18. juni 2024 49
17. juni 2024 48
16. juni 2024 51
15. juni 2024 54
14. juni 2024 54
13. juni 2024 49
12. juni 2024 52
11. juni 2024 54
10. juni 2024 59
9. juni 2024 59
8. juni 2024 59
7. juni 2024 56
6. juni 2024 54
5. juni 2024 57
4. juni 2024 56
3. juni 2024 60
2. juni 2024 58
1. juni 2024 60
31. maj 2024 59