Rekrutteringsfirma

Erfaren Konsulent til BusinessNow

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus V

Kunne du tænke dig at være den der tager ansvaret for projekt leverancer af Service Management systemer? Så er du personen vi leder efter.

Der er nogle forskellige muligheder for at kunne komme i betragtning til stillingen. Du arbejder i dag som en typisk Teknisk IT Projektleder eller Service Management Konsulent og har gjort det gennem en årrække eller også har du en teknisk baggrund og har arbejdet med kundeleverancer og service projekter.

Det er vigtigt, at du har en god forretningsforståelse og at du kan forstå kundens forretning så du kan tage ansvaret for at leverancen og sikre en god eksekvering.

Om Jobbet:

Som Konsulent skal du have fokus på at leverancen sker i forhold til indgået aftale med respekt for kunden og du skal være i stand til at udfordre kunden på en konstruktiv måde for at sikre det bedste resultat for kunden.

Du bliver en del af et hurtigt voksende team i Århus der i dag tæller 14 mand. Opgaverne er mange og du kommer til at arbejde med tekniske leverancer, kundepleje og administrative processer. Du kommer også til at skulle bevæge dig på alle niveauer i kundens organisation og skal derfor være i stand til at skabe forståelse både forretningsmæssigt og teknisk. Du vil primært komme til at servicere vores jyske og fynske kunder.

For at sikre BusinessNow og dets ledende position på det danske marked, vil du blive involveret i udvikling af koncepter og services sammen med dine kollegaer. Du vil ikke arbejde alene, men have mange engagerede og professionelle kolleger, som du altid kan kontakte eller sparre med.

Dine kvalifikationer:

  • Du har kendskab til ServiceNow eller lignende Service Management værktøjer, gerne gennem en længere periode og du har en solid forståelse af forretningsprocesser og har en tillidsfuld måde at kommunikere på
  • Vi ser gerne, at du har en teknisk baggrund og at du har erfaring med kundepleje og er god til at skabe tryghed og klarhed. Har du analytiske og problemløsende erfaringer, så er det et stort plus
  • Er din forståelse for JavaScript (læse og forstå), HTML, CSS og databaser (SQL) på et godt praktisk niveau, så vil vi være rigtig glade
  • Dine erfaringer omfatter stor forståelse for forretningsprocesser, helst ITIL4 eller v3. Har du projektledererfaring gerne med SAFe, SCRUM/Agile eller PRINCE2 i bagagen er det et stort plus.
  • Du skal gerne have erfaring med systemkonfiguration og du skal ikke være bange for at udfordre værktøjets muligheder og begrænsninger


  • BusinessNow tilbyder:

  • En virksomhed i stor vækst, og fuld fart på ekspansionen
  • En virksomhed der i dag har mange gode og loyale kunder og flere der venter
  • Korte beslutningsprocesser og en aktivt deltagende ledelse
  • Store muligheder for at uddanne og certificere sig i ITIL, ServiceNow, projektledelse mm


  • Om BusinessNow:

    BusinessNow P/S er nu en del af DXC Technology og er i rivende udvikling med mere end 85 medarbejdere i 3 lande. BusinessNow er sammen med DXC et af Nordens absolut største kompetencecentre indenfor ITSM/ServiceNow rådgivning, support, implementering og uddannelse. BusinessNow dækker alt fra analyse og implementering af hele service livscyklussen fra idé og strategi til design, implementering, drift og forbedringer. BusinessNow er Guldpartner hos ServiceNow.

    BusinessNow hovedkontor ligger i København og har ydermere kontorer i Århus, Odense, Göteborg og Stockholm.

    Omgangstonen er uformel og afslappet i et dynamisk arbejdsklima med højt til loftet. Der er en god blanding af nyere kolleger og kolleger med mange års erfaring. Der er gode muligheder for at være på forkant med teknologien og være med til at udvikle nye værktøjer og ideer på interne ”Knowledge Days”.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

    Arbejdsstedet er beliggende i Århus V.

    Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Konsulent
    • Århus V

    Lignende jobs

    • Senior Azure Consultant – bliv en del af itm8

      Er du ekspert i komplekse Azure-udfordringer? Vil du være en del af Danmark bedst certificerede team og støtte kundens Cloud-rejse? Så er det dig, vi søger til stillingen som Senior Azure Consultan..
      • Konsulent
      • Viby J
      Få mere info
    • Consultant

      Søger du en rolle, hvor du kan tilføre værdi til vores kunders fremtidige forretning? Vil du arbejde helt tæt på og rådgive kunder om deres ERP-system? Har du erfaring med ERP-systemer og forandrin..
      • Konsulent
      • Århus
      Få mere info
    • Junior Consultant til Employer Branding

      Har du interesse for employer branding og vil du være med til at tiltrække de rette kandidater? Og vil du være med til at brande [xxxxx] som arbejdsplads, så endnu flere verdensklasse kollegaer vil .
      • Konsulent
      • Århus C
      Få mere info
    • Senior Consultant, Business Intelligence – få en n...

      Motiveres du af at have en nøglerolle med fokus på Business Intelligence og dataanalyse? Ønsker du at komme med på rejsen og sætte dit præg på en BI-afdeling under opbygning? Og har du en solid tek..
      • Konsulent
      • Viby J
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Århus V

    Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Århus V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte konsulenter i Århus V over tid

    Dato Alle jobs som konsulenter
    20. september 2024 1
    19. september 2024 1
    18. september 2024 1
    17. september 2024 1
    16. september 2024 1
    15. september 2024 1
    14. september 2024 1
    13. september 2024 1
    10. september 2024 1
    9. september 2024 1
    8. september 2024 1
    7. september 2024 1
    6. september 2024 1
    5. september 2024 1
    4. september 2024 1
    3. september 2024 1
    2. september 2024 1
    1. september 2024 1
    31. august 2024 1
    30. august 2024 1
    29. august 2024 1
    28. august 2024 1
    27. august 2024 1
    26. august 2024 1