Strategisk udbudsspecialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København Ø

Kunne du tænke dig et job, hvor du bidrager til, at alle får mest mulig sundhed for pengene. Et job hvor ansvar, spændende opgaver og godt samarbejde går hånd i hånd? Hvis ja, har du alle tiders mulighed, da vi netop nu søger en dygtig og engageret strategisk udbudsspecialist.

Amgros tilrettelægger og gennemfører offentlige indkøb af lægemidler til danske sygehuse til gavn for patienterne. Vi arbejder med udbud på baggrund af anbefalinger fra Medicinrådet og har derfor tæt samarbejde med Medicinrådets sekretariat, medarbejdere på sygehusapotekerne og lægemiddelleverandørerne. Det er i samarbejde med disse interessenter, at du skal udfolde dig inden for det farmaceutiske, juridiske, økonomiske og sproglige univers. Det er nemlig hovedingredienserne i lægemiddeludbud.

Du skal sikre rettidige udbud af lægemidler, der er baseret på en beslutning i Medicinrådet. Du får selvstændigt ansvar for flere terapiområder og skal være med til at udarbejde aftaler på forhandlede nye lægemidler til gavn for de danske patienter.

I hovedtræk bliver dine primære opgaver at:

  • Sikre grundig forberedelse og rettidig gennemførelse af udbud på lægemidler, herunder sikre at vi overholder den danske udbudsjura
  • Være ansvarlig for udbud på udvalgte terapiområder og aftaleunderstøtte forhandlinger på nye lægemidler
  • Prioritere og koordinere udbudsopgaver sammen med øvrige kolleger i udbudsafdelingen
  • Bidrage til at udvikle vores udbudssystemer og anvende systemerne til strategiske planer for dine ansvarsområder
  • Holde dig opdateret på lægemiddelområdet i forhold til at se markedsudviklingen og anvende denne viden i udbud
  • Deltage i interne og tværfaglige projekter vedrørende udbudsforretningen
  • Udvikle og udnytte de digitale muligheder, hvor det giver værdi
  • Samt selvfølgelig være opdateret på, hvad der sker i og omkring Medicinrådet og sekretariatet, som betjener Medicinrådet.

Du vil referere til teamlederen for MR udbudsteamet, og vi skal nok hjælpe dig i gang med en grundig oplæring, inden du får selvstændigt ansvar for dine egne områder.

Om dig:
Du har en akademisk sundhedsfaglig uddannelse gerne suppleret med relevant erhvervserfaring fra lægemiddelindustrien, sygehusene eller måske noget helt tredje. Uanset din uddannelsesmæssige baggrund har du god erfaring med strategisk planlægning – gerne inden for sundhedsområdet

Du er god til at se det brede perspektiv og har en interesse for at komme dybere ind i den juridiske udbudsverden. Du behersker til fulde det danske sprog, og har du ydermere engelsk med i bagagen, så er du rigtig godt hjulpet på vej, da vi også arbejder med internationale leverandører.

Din store kontaktflade stiller krav til din evne til at skabe og vedligeholde gode og konstruktive relationer til rigtig mange mennesker med mange forskellige baggrunde og fokusområder. Her får du selvfølgelig også brug for dine gode kommunikationsevner. Du trives i et miljø, hvor man vægter selvledelse højt. Du kan derfor også helt naturligt planlægge og tilrettelægge dit arbejde, så du udnytter din tid optimalt og leverer høj kvalitet til aftalt tid. Du har en systematisk tilgang, når du løser dine opgaver og trives i en rolle, hvor du både skal tænke strategisk og koordinere både internt og eksternt. Derudover håber vi, at du – som os – kan holde humøret højt i en til tider travl hverdag og have tid til en snak over en kop te/kaffe.

Udbudsafdelingen – din nye afdeling, som består af 3 udbudsteams:
Du indgår i Medicinrådsudbudsteamet, hvor vi er syv engagerede kolleger, der ser frem til at byde dig velkommen. Udbudsafdelingen består desuden af to andre teams, der arbejder med udbud af lægemidler, der ikke behandles af Medicinrådet og medicinsk udstyr. Når du bliver ansat, er vi i alt 21 ansatte i afdelingen.

Du får stort ansvar og mulighed for løbende at udvikle dig sammen med andre dedikerede udbudsmedarbejdere. I dit arbejde vil du opleve en tæt snitflade til flere afdelinger i Amgros, herunder Indkøb og Forsyning, Business Intelligence og Sundhedsøkonomi, Nye Lægemidler, Horizon Scanning samt IT- og Projekt.

Vores arbejdsmiljø er uformelt og åbent med korte beslutningsveje, og vi har det rigtig godt i hinandens selskab. Vi har selvfølgelig perioder, hvor der er travlt, men prioriterer en fornuftig work-life-balance. Vi tror på, at en hjerne i balance ganske enkelt skaber bedre resultater.

Kontakt og ansøgning
Ansøgningsfristen er fredag den 25. november 2022. Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder for MR udbudsteam Trine Maria Roed på tlf. 88713061.
Amgros opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund

Vi glæder os til at høre fra dig

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København Ø
  • Fredag den 25. november 2022

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    [xxxxx]s track-record over vundne kontrakter i offentlige udbud og private konkurrenceudsættelser er uden sammenligning, og vi søger lige nu en kollega, der med sine stærke kommercielle og jur..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København S

    <p>Are you passionate about leveraging data to drive People and Total Rewards excellence and excited by turning data into actionable insights that shape strategic decisions? Are you eager to .
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Konsulent i København Ø

    Kommer du fra en lignende rolle med indgående kendskab til SharePoint? Og ønsker du at stå i spidsen for Microsoft 365-projekter lige fra deltagelse i salg til gennemførelse af løsningerne hos kund..
    • Konsulent
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København Ø over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. juli 2024 7
1. juli 2024 7
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3