KONSULENT/CHEFKONSULENT TIL DANSKE A-KASSER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København V

Konsulent/chefkonsulent til Danske A-kasser

Vil du være med til at styrke a-kasserne i Danmark? Vil du være med til at varetage a-kassernes fælles interesser, bl.a. ift. dagpengeregler og administration, og arbejde for at placere a-kasserne som en central aktør i beskæftigelsesindsatsen for ledige? Så er det måske dig, der er Danske A-kassers nye konsulent.

Danske A-kasser er brancheorganisation for a-kasserne i Danmark, og vi er 11 ansatte på et lille uformelt kontor, hvor faglighed, trivsel og arbejdsglæde er i højsædet.

I vores sekretariat er vi i forvejen bredt funderet fagligt og meget fleksible ifht. fordeling af arbejdsopgaver, så ønskerne til din faglige profil og uddannelsesbaggrund er ikke så klippefaste som vores ønske om at få en kollega, der passer godt ind i medarbejdergruppen. Derudover er det et ’must’ for os, at du kender til den administrative virkelighed i a-kasserne og det system, som a-kasserne er en del af.

Vi søger en konsulent, som er fagligt stærk enten i dagpengereglerne eller reglerne om beskæftigelsesindsatsen for dagpengemodtagere – eller måske ligefrem begge dele.

Din viden må gerne spænde bredt. Vi ser gerne, at du har eller har haft ansættelse i en a-kasse eller har samarbejdet med a-kasser, f.eks. om IT eller forretningsmæssig implementering af nye regler, projekter, indsatser for ledige mv. Vi ser også gerne, at du har kendskab til mange forskellige dele af administrationen i en a-kasse, herunder til hvordan man får regler, IT og drift/forretning til at spille sammen i gode og effektive løsninger til gavn for a-kassernes medlemmer. Det kan være en fordel, hvis du har særlig viden om et eller flere (niche-)områder – nævn det i så fald gerne i din ansøgning.

I 2021/2022 fortsætter vi arbejdet med at understøtte a-kasserne i at implementere reformer og tilpasse sig nye regler/rammer mv. Dette arbejde skal du som vores nye konsulent være en del af.

Du vil derfor bl.a. komme til:

- At repræsentere a-kasserne og vores organisation på møder med forskellige myndigheder og samarbejdspartnere

- At forhandle nye regler og indsatser og disses administrative og tekniske udmøntning

- At udarbejde høringssvar

- At lede forskellige udviklingsprojekter og arbejdsgrupper

- At formidle nye regler og arbejdsgange til a-kasserne, herunder undervise a-kasserne i nye regler mv.

- At besvare spørgsmål fra a-kasserne og andre interessenter

- Du skal have gode forhandlingsevner – og kunne arbejde konstruktivt og løsningsorienteret. Du skal kunne lede projekter i et godt samarbejde med andre.

- Du skal have et naturligt drive og være fokuseret på at gøre en forskel og levere god service og resultater.

Du skal være en god formidler – og evne at finde ind til kernen i komplekse problemstillinger og omsætte dem til noget, der er til at forstå for andre i både skrift og tale. Og du skal have lyst til at undervise. Endelig skal du være god til at opbygge gode, stærke relationer til vores medlemmer; a-kasserne.

Du bliver del af et engageret team i et lille sekretariat, der hver dag arbejder sammen med a-kasserne om at skabe nogle gode rammer for dagpengesystemet og beskæftigelsesindsatsen. Vi kan tilbyde dig et udviklende og afvekslende job på et område med stor, politisk bevågenhed.

Vi bor på Staunings Plads i centrum af København.

Ansøgningsfrist m.v.:

Send din ansøgning senest den 12. september 2021 til [email protected]

Samtaler forventes afholdt i uge 37/38 (runde 1) og i uge 39 (runde 2).

Tiltrædelse sker pr. 1. november 2021.

Løn og ansættelsesvilkår er reguleret af vores husaftale.

Kontakt:

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte direktør Verner Sand Kirk på tlf.: 2029 3283, vicedirektør Karen Louise Riis på tlf.: 8180 0425 eller tillidsrepræsentant Amalie Mathiassen på tlf.: 6025 3416.

Læs mere om Danske A-kasser på: www.danskeakasser.dk

Persondata:

De oplysninger, du sender til os sammen med din ansøgning, bruger vi som led i ansættelsesprocessen. Vi opbevarer dine oplysninger sikkert og behandler dem med fortrolighed. Kun de personer i Danske A-kasser, der er en del af ansættelsesprocessen, har adgang til dine oplysninger. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre. Du vil få besked, når ansættelsesprocessen er afsluttet – og umiddelbart herefter vil alle dine oplysninger blive slettet. Ønsker vi fortsat at opbevare dine oplysninger, vil du blive bedt om at give samtykke hertil. Ønsker du at ændre de oplysninger, du har sendt os, eller ønsker du at tilbagekalde din ansøgning, inden ansættelsesprocessen er afsluttet, vil vi bede dig om at rette henvendelse til Sofie Emborg: [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København V
  • Søndag den 12. september 2021

Lignende jobs

  • Consultant/Senior Consultant til BDO's skatteafdel...

    Er skatteret og generationsskifte lige dig? Så klik videre og læs med!Vi søger pt. en Consultant/Senior Consultant til vores skatteafdeling, der arbejder med business tax og generationsskifte på .
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København V over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1