Fuldmægtig eller konsulent med flair for GDPR til Udlændingestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Næstved

Har du lyst til et spændende og selvstændigt job, der udfordrer dit talent og giver gode karrieremuligheder? Så kan det være netop dig, vi søger, i Center for Indrejse og Databeskyttelse.

Lidt om alt det vi tilbyder
Stillingen er placeret i Center for Indrejse og Databeskyttelse, som arbejder med bl.a. registreredes rettigheder, risikovurderinger, konsekvensanalyser, forebyggelse af databrud mv. Styrelsens opgaveområder har stor politisk bevågenhed.

I centeret arbejder vi i kontorer og teams og har et tæt samarbejde på kryds og tværs. Vi har et bredt samarbejde med bl.a. kontorer i styrelsen og den øvrige del af koncernen, Statens Administration og Rigsrevisionen. Du vil således få en bred kontakt både internt i styrelsen og i hele koncernen.

Vi søger en fuldmægtig/konsulent, som kan medvirke til den fortsatte udvikling af styrelsens mange opgaver vedrørende databeskyttelse og informationssikkerhed.

Nogle af dine hovedopgaver vil derfor være arbejdet med databeskyttelsesforordningen og løsningen af relaterede problemstillinger. Du vil i dit arbejde være med til at bistå Udlændingestyrelsens andre kontorer i efterlevelsen af de forpligtelser, som styrelsen har efter databeskyttelsesforordningen. Her skal du udarbejde notater, føre tilsyn, udarbejde svar på spørgsmål vedrørende compliance, håndtere databrud mv.

Du får en række engagerede kolleger med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi har et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med højt til loftet og godt socialt sammenhold.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund fx cand.jur., og du har arbejdet med informationssikkerhed og databeskyttelse i en offentlig myndighed.

Det er en klar fordel, hvis du har erfaring som databeskyttelsesrådgiver og kendskab til Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern.

Du bliver en del af en styrelse, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du har grundlæggende forståelse og interesse for databeskyttelse og compliance. Endvidere forventer vi, at du:

  • er analytisk skarp
  • kan formidle kompliceret stof på en letforståelig måde
  • har gode sproglige egenskaber
  • er god til at samarbejde på tværs af faggrænser
  • behersker Excel

Derudover er det en fordel, at du har kendskab til databeskyttelse og informationssikkerhed.

Yderligere information
Dit arbejdssted vil blive Center for Indrejse og Databeskyttelse, som ligger på Farimagsvej 51A, 4700 Næstved.

Du ansættes i Udlændinge-og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. For den rette ansøger kan der blive tale om ansættelse som konsulent.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Emil Studsholt Nikolajsen på telefonnummer 35 30 85 17 eller på mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest mandag den 3. oktober 2022, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler umiddelbart efter fristens udløb.

Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Næstved
  • Mandag den 03. oktober 2022

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Vordingborg

    Vores patienter søger social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker, der har lyst til at være der for dem, når de kommer ind i Psykiatrien og har det dårligst. Afsnittet er et sengeafsnit me..
    • Konsulent
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Næstved over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1