Projektleder til implementering og udvikling på affalds- og ressourceområdet i Teknisk Forvaltning på Samsø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Samsø

Kan du udarbejde og gennemføre en projektplan for, hvordan ti affaldsfraktioner bliver til genanvendte ressourcer? Har du erfaring med at kommunikere med virksomheder om, hvordan vi får lovkrav og erhvervslivets ønsker og behov til at gå op i en højere enhed? Så har du den helt rette profil til at blive vores nye projektleder. Derfor vil vi gerne se en ansøgning fra dig.

Samsø Kommune er godt i gang med at føre den nye affaldsplan ud i livet. Siden marts i år er der indsamlet husholdningsaffald i henhold til kravet om inddeling i ti fraktioner. Sideløbende med det er der iværksat et arbejde med etablering af et nyt omlasteområde og opgradering af genbrugspladsen. Kommunen deltager desuden i EU-projektet Beyond Waste, hvor vi sammen med de øvrige deltagere arbejder med nye løsninger frem mod et affaldsfrit samfund. Vi er således godt begyndt, og det er jo, som bekendt, halvt fuldendt.

Nu søger vi en projektleder, der kan få os helt i mål og drive den fortsatte udvikling af området. Vi tilbyder en 37 timers stilling med spændende og alsidige arbejdsopgaver.

Om jobbet

Samsø Kommune er godt i gang med implementeringen af den nye affaldsordning for de private husstande. Det skal der arbejdes videre med, blandt andet ved at udnytte mulighederne i RenoWeb appen.

Den næste store opgave er at få erhverv og institutioner med i den nye affaldsordning. Her står vi overfor en opgave med at indgå i dialog med virksomhederne om, hvordan lovkravene til affald og ressourcer implementeres på en måde, der bedst tilgodeser erhvervslivets ønsker og behov.

Derudover er der nogle anlægsopgaver i relation til affald og genbrug. Dels skal vi færdiggøre "Omlasteområdet", hvor affald bliver komprimeret i containere til transport væk fra Samsø. Dels skal vi have anlagt en komposteringsplads til haveaffald samt arbejde videre med opgradering af genbrugspladsen.

Som projektleder skal du sikre god styring af de mange opgaver, et tæt samarbejde med øvrige kollegaer, en løsningsorienteret dialog med virksomheder og borgere samt velformulerede beslutningsoplæg og orienteringer til politikerne.

Samsø er som ø-kommune undtaget de nye lovkrav om udlicitering af driften på affaldsområdet. Der ligger en opgave i at undersøge mulighederne for og kravene til en intern selskabsdannelse på forsyningsområdet.

Samsø Kommune deltager som nævnt i EU-projektet, Beyond Waste, sammen med 39 andre danske partnere. Projektet sigter mod at blive et fyrtårn for cirkulær økonomi, og som projektleder får du en vigtig rolle, i tæt samarbejde med vores klimamedarbejder, med at sikre Samsøs leverancer i projektet.

Vi forestiller os, at du har en ingeniøruddannelse eller en anden relevant kandidatuddannelse, og at du har en god erfaring inden for både affalds- og anlægsområdet. Det er afgørende, at du har kompetencer til og erfaring med projektledelse – og meget gerne fra en kommunal kontekst.

Opgaverne vil hovedsageligt bestå af følgende:

  • Planlægning og styring af opgaverne inden for affaldsområdet med øvrige kollegaer og samarbejdspartnere.
  • At stå for implementering af ny affaldsordning for erhvervsvirksomhederne.
  • At styre, lede og færdiggøre anlægsopgaver.
  • Klargøre sager til politisk behandling.
  • Sikre en god information om affaldsområdet og gerne komme med nye ideer.

Vi forventer af dig

  • At du kan arbejde både selvstændigt og sammen med andre.
  • At du kan udarbejde en plan, gennemføre den og tilpasse den, når det er nødvendigt.
  • At du kan formidle i tale og på skrift.
  • At du har en relevant uddannelse eller erfaring på området.
  • At du har kompetencer til og erfaring med projektledelse
  • At du har erfaring med at arbejde i et politisk styret system, gerne en kommune, så sagsfremstillinger, journalisering og aktindsigt ikke er fremmede ord for dig

Vi tilbyder dig

  • En spændende hverdag med masse af faglige opgaver.
  • Et kollegialt fællesskab, som kan understøtte dit arbejde.
  • Stor fleksibilitet og ansvar for styring af egen arbejdsdag.
  • En afvekslende hverdag med mange forskellige typer opgaver.

Du vil blive ansat i Samsø Kommunes tekniske forvaltning, Teknisk Forvaltning består af fire områder og en stabsfunktion. Vi er alt i alt omkring 50 medarbejdere, som arbejder med myndighed, planlægning, vej- og ejendomsservice, naturopgaver og projekter.

Du kan læse om vores arbejde på affaldsområdet her: https://www.samsoe.dk/borger/affald-og-genbrug

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst.

Arbejdsstedet er Søtofte 10, 8305 Samsø.

Stillingen er på 37 timer. Timeantallet kan eventuelt justeres efter ønske. Ansættelsesstart er snarest muligt.

Flere oplysninger

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Forvaltningschef Lars Skovgaard på tlf. 4080 6670.

Link til egen hjemmeside:

Du kan læse mere om os på www.samsoe.dk

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er søndag 23.oktober 2022. Samtaler forventes afholdt torsdag 27.oktober 2022 på Samsø.

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Lidt om Samsø

Lyder det som noget for dig – og bor du ikke på Samsø? Så kan du læse meget mere om livet på Samsø på www.tidtilsamsoe.dk eller følge med på både Instagram på @tidtilsamsoe og Facebook på @tidtilsamsoe. Du kan læse mere om Samsø Kommune på kommunens hjemmeside https://www.samsoe.dk/

Du kan desuden finde nyttig information på Samsø Kommunes hjemmeside www.samsoe.dk/flyt-til-samsoe. På www.samsoe.dk/boliger kan du se en oversigt over øens prøveboliger, som stilles til rådighed af privatpersoner på Samsø for en begrænset periode.

Samsø er et velfungerende lokalsamfund, hvor livet i de 22 landsbyer leves året rundt – også når turistsæsonen er ovre, og roen sænker sig over øen. Øen kendes på en helt unik natur, de smukke landskaber, lyset, havet og den helt specielle ø-stemning. Samsø er højtprofileret som en grøn kommune med en meget skarp miljøprofil. Kommunen lever af landbrug og turister og har i betragtning af sit befolkningsgrundlag et bemærkelsesværdigt stærkt kultur- og foreningsliv.

Hvis du har lyst til at høre mere om at bo og leve på skønne Samsø har du mulighed for at få en snak med vores bosætningskonsulent Nicolai Kammersgaard på [email protected] eller tlf. 25208849, for at høre mere om livet på Samsø og muligheder for bolig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ecf1909f)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Samsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Samsø
  • Søndag den 23. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Samsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Samsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Samsø over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0