Karrierefrontløber

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Viborg

Karriereby Viborg søger Karrierefrontløber
Snart vil flere end 1.500 nye studerende tage deres videregående uddannelse i Viborg – og vores ambition er at tilbyde dem det bedste studieliv overhovedet!

Lige nu mangler vi dig, som kan være med til at fortælle, hvorfor det er godt at bo i Viborg, både når man studerer og arbejder.

Om jobbet
I Viborg har vi et unikt og stærkt samarbejde mellem uddannelser, erhvervsliv og kommune, som både sikrer studiejobs og praktikpladser til de studerende og giver store chancer for et job, når uddannelsen er på plads. Derfor er Viborg mere end en studieby – det er en karriereby.

Vores mål er, at flest muligt får lyst til at flytte hertil enten under studiet, og eller når de lander drømmejobbet på en arbejdsplads i Viborg kommune. Det mål skal du være med til at indfri som karrierefrontløber.

Vores uddannelser og arbejdspladser holder til i en spændende by, der byder på et godt kulturliv, store events og skøn natur med masser af muligheder for aktiviteter. I 2023 får vi flere universitetsuddannelser til byen, hvilket er med til at styrke studiemiljøet. Alt det skal du være med til at formidle.

Din opgave bliver også at matche vores lokale virksomheder med mulige tilflyttere. Det kan for eksempel være ved at deltage på karrieremesser for at brande Viborg som studie- og karriereby. Det kan også være at besøge uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser, hvor studerende eller ansatte har brug at få svar på konkrete spørgsmål om alt fra bolig til medlemskab af idrætsforeninger og muligheder for at gå i byen.

Du kan kontaktes på forskellige platforme for at tage imod alle de tænkelige spørgsmål, som man kan stille i en situation, hvor man vil flytte til Viborg som studerende eller for at begynde nyt job. Vi forventer ikke, at du har svar på alt, men du skal vide, hvor svarene kan findes og hjælpe de nye (potentielle) borgere til at få det kompetente svar – i første forsøg.

Vores tilbud til dig
Vi tilbyder ansættelse i to år med mulighed for forlængelse. Stillingen er placeret i afdelingen Erhverv og Udvikling, med nær kontakt til gode kolleger i kommunikationsafdelingen.

Du kan se frem til:
• Et spændende og alsidigt job, som du selv er med til at forme
• En uformel og spændende arbejdsplads med højt aktivitetsniveau, godt humør og mange grin
• Fleksibel arbejdstid og stor frihed under ansvar til at tilrettelægge dine opgaver
• Gode og engagerede kollegaer, der står klar til at tage godt imod dig
• En plads i åbent kontormiljø på 4. sal i Danmarks flotteste rådhus

Om dig
Du kan brænde igennem med budskabet om, at Viborg Kommune er et skønt sted at bo, studere og arbejde. Du er nysgerrig på mennesker, og hvad der driver dem, og du forstår at koble deres behov med nye muligheder og udfordringer.

Du er god til at kommunikere og møder målgruppen i øjenhøjde på alle relevante platforme blandt andet fordi du har stærke SoMe-kompetencer. Du kan se og gribe mulighederne, når de opstår, og du er en sand mester i at skabe relationer og netværk - ikke kun til mulige tilflyttere, men også til både uddannelser og arbejdsgivere.

Dit servicegen og dit informationsniveau er højt, du er god til at sælge og markedsføre, og du er den menneskelige udgave af princippet om ’no wrong door’.

Dine kvalifikationer
Din uddannelse er ikke det vigtigste for os. Det er til gengæld, at du har gå-på-mod og den helt rigtige tilgang til jobbet. Måske er du selv tilflytter? Du er resultatorienteret og har minimum 2-3 års erfaring med salg til - og kommunikation med - konkrete målgrupper – vores er typisk i alderen 18 – 30 år.

Er du interesseret?
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansættelsen vil være på 37 timer pr. uge, og vi håber, at du kan begynde hos os den 1. september 2022 eller snarest derefter. Aftenarbejde kan forekomme. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konstitueret afdelingsleder Peter Vestergaard, telefon 40 22 92 11.
                                 
Vi holder ansættelsessamtaler ad 2 omgange. 1. samtale foregår 19. august 2022 og
2. samtale foregår 24. august 2022.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Viborg
  • Onsdag den 10. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Viborg over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2