Onsite Customer Consultant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg V

Brænder du for at levere service i verdensklasse, arbejde med varierede opgaver og gøre en forskel for vores kunder. Blive en vigtig del af deres forretning samtidig med at du bliver en del af et stærkt og dedikeret team i vækst? Så er det dig, vi søger, til stillingen som Onsite Customer Consultant.

Om jobbet

Som Onsite Customer Consultant er du 100 % dedikeret til at supportere kunden, når du er på kundens lokation. Opgaverne kan være mange og varierede - kunne f.eks. være:

  • Fejlsøgning, problemløsning og udbedring
  • Installation, konfiguration og support af hardware, software, systemer og netværk
  • Levere og vedligeholde dokumentation samt sikre løbende vidensdeling

  • Identificere optimeringsopgaver hos vores kunder og vejlede omkring mulige løsninger
  • Planlægge og prioritere ad-hoc opgaver

Fælles for opgaverne er, at du løser dem mens du er ude hos kunden på dit faste besøg efter aftalte intervaller.

Som Onsite Customer Consultant er du en del af Customer Care-teamet, et stærkt konsulentteam på ca. 40 kollegaer som er tilknyttet lokationer i Esbjerg, Kolding, Aarhus eller Ballerup. Du skal forvente at være Onsite hos forskellige kunder 3-4 dage om ugen. Den øvrige tid vil du enten håndtere Ad hoc Onsite-besøg eller løse sager på den relevante lokation.

Om dig

Du brænder for god kundehåndtering og formår at finde de rette løsninger, der giver værdi for kunden. Det er afgørende, at du kan begå dig i kundens miljø som en integreret del af kundens forretning. Du skal derudover kunne håndtere akut behov for IT-support på en imødekommende og effektiv måde.

Vi forestiller os, at du har 3-4 års erfaring fra lignende stilling, og har gennemført en relevant IT-uddannelse. Du kan navigere i Windows server, herunder performance fejlsøgning på RDS-miljøer. Gerne god erfaring med Microsoft, Office365, Microsoft Intune og Citrix. Har du erfaring med forskellige netværk er det en fordel. Vigtigst er, at du er handlings- og løsningsorienteret, tager ansvar for dine opgaver, stiller spørgsmål og sætter dig ind i kunden og kundens forretning.

Som person:

  • Er du proaktiv, har evnen til at tilpasse dig og sætte dig ind i kundens forretning og behov
  • Er udadvendt, serviceminded, hjælpsom og har altid kunden i fokus
  • Har et positivt mindset, gode kommunikationsevner, og kan forklare it-begreber let og forståeligt
  • Arbejder struktureret, kvalitetsbevidst og bidrager med ny viden og brænder for den gode kunde IT-oplevelse

Vi tilbyder
Du bliver en del af en spændende virksomhed med gode kollegaer som værdsætter fællesskabet og er villige til at lære fra sig. Vi har en uformel og humoristisk omgangstone, med plads til sjov og inspiration. En hverdag med fart over feltet, masser af spændende og varierede opgaver, og med mulighed for at tage ansvar for egen udvikling, både fagligt og personligt. Arbejdsforholdene er fleksible, med gode muligheder for hjemmearbejde.

Arbejdssted
Du vil blive tilknyttet et Mentor IT’s kontor i enten Esbjerg, Kolding, Aarhus eller Ballerup og kunderne vil ligge i kørselsafstand på én times tid fra den relevante lokation.

Er du vores nye kollega?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, eller har du bare brug for at afstemme forventninger inden du sender os en ansøgning og dit cv, er du velkommen til at kontakte Head of Customer Care, Camilla Lehmann Lund via [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så vi opfordrer interesserede kandidater til at søge snarest muligt.

Der indhentes straffeattest forud for ansættelse.

Mentor IT leverer IT-outsourcing, infrastruktur og cloudbaserede løsninger, altid med afsæt i den gode IT-oplevelse. Det er ambitionen at levere Danmarks bedste IT-oplevelse. Mentor IT beskæftiger 70 medarbejdere, fordelt på fire lokationer i Danmark – Esbjerg, Kolding, Aarhus og København, og har eksisteret siden 1999.

Læs mere omkring os på vores hjemmeside: www.mentor-it.dk

Mentor IT er en del af itm8.
itm8 er en førende dansk leverandør af IT-services til den private og offentlige sektor. Vi er repræsenteret på en række lokationer i Danmark, Sverige, Filippinerne og Tjekkiet. Koncernen har en stærk markedsposition i Danmark inden for fire forretningsområder; Cloud Services, Digital Solutions, Professional Services og Cyber Security Services. Ligeledes beskæftiger koncernen mere end 1.100 medarbejdere med aktiviteter i 10 individuelle og unikke virksomheder, der alle fokuserer på samarbejde, innovation, udvikling og værdiskabelse på tværs af porteføljen. De 10 virksomheder er IT Relation, Mentor IT, Sotea, Improsec, Miracle42, Emineo, Copenhagen Software, Progressive,Cloud Teams og Me’ning. 


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg V.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Esbjerg V

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i Vejle

    Er du vores nye nøglefunktion på værkstedet? Trives du i et job, hvor du skal yde en høj kundeservice og sikre kvalitetsarbejde? Så er du måske vores nye servicerådgiver i Vejle! Som serviceråd..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Sønderborg

    Har du flair for at yde ekstraordinær kundeservice, og kunne du tænke dig at blive del af en eksklusiv BMW & MINI forhandlerkæde, hvor kvalitet og solidt samarbejde er i højsædet? Så er du muligvis..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Vojens

    IT-support i [xxxxx] servicerer ca. 700 kollegaer i Danmark og Irland. Vi søger en ny kollega til 2'nd level IT-supporter, der brænder for at levere de løsninger vores kollegaer efterspørger. T..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Vojens
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Vejen

    Textilia Group A/S i Vejen søger en energisk og engageret kundesupporter, som vil være med til at give vores kunder verdens bedste serviceoplevelse. Om stillingen Dine primære arbejdsopgave..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Vejen
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Esbjerg V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Esbjerg V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Esbjerg V over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
30. juli 2024 0
29. juli 2024 0
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0