Kundeservicemedarbejdere hos Wizer A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Wizer A/S søger engagerede og energiske kundeservicemedarbejdere til support af vores fibernetkunder

Wizer A/S er en vækstvirksomhed med store ambitioner og vi har endnu engang behov for at styrke vores kundeserviceafdeling med yderligere kræfter. Er du vores nye kundeservicemedarbejder, der deler vores kerneværdi om glæde i et positivt og humørfyldt arbejdsmiljø?

Wizer udbyder og etablerer eget fibernet med formålet om at skabe digital frihed. For os betyder ’frihed’, at du selv kan vælge hvor du vil bo og hvordan du vil leve. Derfor etablerer vi fibernet i oversete byer og områder – det mener vi er indlysende.

Vores fortsatte succes er drevet af Wizer’s kerneværdier; ansvarlighed, ærlighed, troværdighed, kvalitet, respekt og glæde, samt at vi tør udfordre og gøre tingene anderledes end andre spillere på markedet.

Bliv en del af Wizer og tag del af denne spændende rejse og vores fortsatte vækst, som danskernes kloge og indlysende valg af internetudbyder!

Vi søger dig der brænder for førsteklasses kundesupport, teamspirit og en travl hverdag med mange bolde der skal gribes. Vi vægter ansvarlighed og god kundeservice højt, så kan du smile gennem telefonen og tager du ansvar for dine egne og teamets opgaver har du mulighed for at blive en del af en virksomhed i vækst med gode udviklingsmuligheder.

Din primære opgave vil være besvarelse af telefoniske kundehenvendelser, men du vil også komme til at beskæftige dig med:

  • Support via telefon, mail og chat
  • Besvare henvendelser på vores SOME-platforme (bl.a. Facebook og Trustpilot)
  • Pakning af udstyr og håndtering af returvarer
  • Salg og kundeoprettelser i vores systemer
  • Udgående serviceopkald på baggrund af kundens henvendelse

Da opgaverne vil indebære teknisk support og vejledning, er det en fordel hvis du har teknisk flair og gode IT-kundskaber, dog ikke et krav – da du vil få en grundig oplæring.

Om dig

Det er ikke så vigtigt, hvad du har lavet før. Vi klæder dig på til opgaven og giver dig den nødvendige oplæring i vores systemer og produkter, så du selvstændigt kan behandle de gængse spørgsmål og problemstillinger. Vi sikrer, at du løbende bliver uddannet, så du med tid får flere kompetencer og dermed kan besvare mere komplekse og forskelligartede henvendelser fra vores kunder.

Vi forventer at du:

  • kan sikre at problemer bliver afhjulpet og løsninger fundet
  • brænder for den gode kundeoplevelse både på mail, telefon og via de sociale medier
  • kan holde hovedet koldt når tempoet er højt
  • har en god struktur, udviser tålmodighed og er imødekommende i alle situationer
  • har gode kommunikationsevner og begår dig fejlfrit på dansk i både skrift og tale
  • gerne giver et nap med, når der er behov for ekstra hænder til andre opgaver


Vi tilbyder

Du bliver ansat som timelønnet i et spændende og alsidigt job med masser af udfordringer og udviklingsmuligheder. Du bliver en del af et stærkt og ambitiøst team med dygtige og engagerede kollegaer med et rigtig godt sammenhold og en uformel omgangstone. Vi holder af glæde og humor, som er en fast ingrediens i en travl hverdag.

Har du lyst til at engagerer dig yderligere, er vi ikke bange for at give dig mere ansvar, afhængigt af dine interesser og styrker og når du er klar til det. Fx er mange af vores kundespecialister og 2nd line medarbejdere startet i kundeservice.

Praktiske oplysninger

Arbejdstiden vil være afhængigt af vores behov og din tilgængelighed. Vi har løbende ugeplaner, som du frit kan til- og framelde dig alt efter hvor meget du kan arbejde. Dog har vi et særligt behov for flere medarbejdere der kan tage aften og weekendvagter og du har derfor større chance for at komme til samtale hvis du også har mod på arbejde udenfor dagvagterne.

Vagterne ligger i tidsrummet kl. 08.30 – 18.00 mandag til fredag og i weekenden kl. 09.00 – 15.00. Du vil have arbejdsplads på Formervangen 34 i Glostrup.

Vi holder jobsamtaler løbende, så send din ansøgning og CV allerede i dag ved at registrerer dig her på vores rekrutteringsside.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om stillingen kan du kontakte kundeservicechef, Sara Ny Jørgensen på [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Glostrup
  • Lørdag den 31. juli 2021

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Ballerup

    Fri kontakt
    Kan du yde førsteklasses kundeservice og support? Er du først tilfreds, når du har fundet en løsning på kundens problem? Har du lyst til at joine en gruppe unge kundekonsulenter i en anerkendt IT-virksomhed? Centrum Personale søger flere kundeservicekonsulenter på vegne af en større IT-virksomhed beliggende i Ballerup.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder (vikar) i København

    Fri kontakt
    Har du erfaring med kundeservice? Kan du træde til fra september til november måned? Og vil du gerne yde rigtig god service & support på telefon/mail for en større mediekoncern? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Who is Unisport? Unisport serves and guides football players, fans, and clubs with some of the best football products on the market. Social cohesion is highly prioritized, and you will quickly ge..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
27. juli 2024 3
26. juli 2024 2
25. juli 2024 3
24. juli 2024 4
23. juli 2024 6
22. juli 2024 6
21. juli 2024 6
20. juli 2024 6
19. juli 2024 6
18. juli 2024 6
17. juli 2024 7
16. juli 2024 7
15. juli 2024 8
14. juli 2024 8
13. juli 2024 8
12. juli 2024 8
11. juli 2024 8
10. juli 2024 8
9. juli 2024 8
8. juli 2024 8
7. juli 2024 8
6. juli 2024 8
5. juli 2024 8
4. juli 2024 7
3. juli 2024 7
2. juli 2024 8
1. juli 2024 8
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 8
27. juni 2024 7