Customer Relations Teamleder – Payment & Checkout, København - Nyt city varehus åbner sommeren 2023!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Derfor er vi helt vilde med dig

Vil du være med til at skabe en ny IKEA? Vi søger to Teamleder til vores kundeservice afdeling med ansvar for checkout områderne, samt payment i hele varehuset.
IKEA København bliver IKEA Danmarks første city varehus og et af tre fysiske varehuse i hovedstadsområdet, hvor vi vil bringe IKEA tættere på de mange mennesker. Med det nye IKEA København city varehus er vores mål at skabe en bekvem omnichannel kundeoplevelse.
Vi vil tilbyde et udvalgt sortiment af boligindretningstilbehør og små møbler til omgående at tage med hjem og gennem stærk inspiration, vil vi vise bredden af vores boligindretningstilbud, som vores kunder kan bestille med relevante services.

Hvorfor vi vil elske dig!
Vi leder efter vores to nye teamledere til kundeservice, hvor det primære fokus for rollerne vil være vores kasselinjer fordelt på to plan, samt tilsikre payment delen i hele varehuset. Du identificere dig med IKEAs værdisæt, og du brænder for at udvikle og sikre en uforglemmelig kundeoplevel – hver gang! Du ved, at kunden altid er i centrum, og du formår at bidrage til forretningskritiske beslutninger ud fra idden om, at hver kunde og hver oplevelse tæller.
Du er den rigtige til jobbet, hvis du er god til at følge op og måle på performance og hurtigt ser, hvor vores udviklingspotentiale er, og således er du dygtig til at forbedre vores planlægning og performance fremadrettet. Den analytiske del af dit arbejde driver dig, og du træffer forretningsbeslutninger på et solidt funderet grundlag, hvor du i høj grad agerer ud fra den data, du har tilgængelig. Ligeledes har du indsigt i vores primære marked, og du ved, hvad kunden forventer i dag og i morgen, og således er du med til at sikre, at de services vi tilbyder møder kundens behov. I bund og grund har du en bred viden om, hvordan kunder agerer, føler og opfører sig i løbet af deres indkøbsoplevelse, og den viden bruger du løbende til at komme op med nye, spændende løsninger til vores kunder og deres oplevelse i IKEA.

Vi forventer desuden, at du;
• Har en motiverende og coachende tilgang med høje ambitioner på vegne af din afdeling
• Formår at være en leder som går forrest gennem synlig ledelse sammen med dine medarbejdere på gulvet
• Kan skabe resultater igennem dine medarbejdere
• Tilsikre et godt samarbejde på tværs af hele varehuset
• Er analystisk tænkende
• Arbejder struktureret med dine mål
• Er omstillingsparat

En dag I dit liv hos os

En dag i dit liv med os
I et pulserende København med mange muligheder og høje krav til services og oplevelser, har du sammen med dit team ansvaret for at sikre en nem købsoplevelse for alle kunder gennem hele betalingsprocessen. Hverdagen ændrer sig hurtigt, så hvad vi ved i dag, er måske ikke det samme i morgen. Derfor kan det kræve ændrede planer og hurtig tilpasning og dette vil du være i spidsen for når det kommer til købsoplevelsen.

Mere konkret bliver dine opgaver at;
• Sikre en hurtig, nem og kundevenlig kasselinje
• Sikre en omkostningseffektiv betalingsproces
• Sikre, at betalinger håndteres på en pålidelig, effektiv og sikker måde
• Sikre en samlet og nem købsoplevelse igennem hele varehuset

Sammen som et team

Du kommer med på en spændende opbygning rejse af vores nye Kunde Mødepunkt sammen med 300 kolleger udvikler vores marked og skaber vores One marked-tilgang sammen med Gentofte og Taastrup. Så hvis du har stort engagement og entusiasme og ønsker at arbejde sammen med os mod et fælles mål; for at skabe en bedre hverdag for mange mennesker, så søg i dag!

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Lad os tale med hinanden!

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Customer Relations Manager, Louise Viborg på mail [email protected].
Hvis du har spørgsmål vedrørende rekrutteringsprocessen, så kontakt Senior Recruiter Rikke Debois på [email protected].
Bemærk venligst, at vi ikke modtager ansøgninger via e-mail, men kun via vores rekrutteringsportal.

ØVRIGE INFORMATIONER

• Stillingen er i gennemsnit på 37 timer pr. uge på en individuel kontrakt.
• Din arbejdstid vil variere baseret på virksomhedens behov, men med stor fleksibilitet inden for arbejdsugen. Du får både aften- og weekendarbejde.
• Løn inden for IKEA’s lønpolitik er baseret på dine kompetencer og inkluderer pension.
• Vi har forskellige personalegoder, herunder privat sundhedsforsikring, massage, personalekantine, personalerabat, rabatklub med eksterne samarbejdspartnere, årlig gave og bonus.
• Startdato 1. marts/april 2023

Vi har en løbende samtaleproces og forbeholder os retten til at lukke jobbet, når vi har modtaget nok kvalificerede kandidater.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • København

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Servicerådgiverelev til Semler Mobility på Amager ...

    Har du lyst til at blive en del af en stor koncern med dedikerede kolleger og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Søger du en elevplads med varierende opgaver, et godt socialt arbejds..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Customer Support Assistant søges til ISH i Valby!

    ISH Spirits er en dansk producent af prisvindende alkoholfri cocktails, vin og spiritus. De udvikler disse prisvindende alkoholfri produkter med det formål at gøre det nemt at være mindful drinker .
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservice Agent til OiSTERs Mailteam

    Om stillingen: I vores mailteam håndterer vi hver dag et væld af kundehenvendelser pr. mail, SoMe og Trustpilot. Vores kunder søger svar på alt fra tekniske spørgsmål til abonnementstjek, og vi sæt..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i København over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
4. oktober 2024 98
3. oktober 2024 93
2. oktober 2024 90
1. oktober 2024 86
30. september 2024 86
29. september 2024 83
28. september 2024 81
27. september 2024 83
26. september 2024 76
25. september 2024 76
24. september 2024 72
23. september 2024 71
22. september 2024 75
21. september 2024 76
20. september 2024 81
19. september 2024 81
18. september 2024 83
17. september 2024 78
16. september 2024 76
15. september 2024 81
14. september 2024 83
13. september 2024 83
12. september 2024 85
11. september 2024 85
10. september 2024 87
9. september 2024 88
8. september 2024 89
7. september 2024 90
6. september 2024 88
5. september 2024 89
4. september 2024 85

Værd at vide når du søger job som kundeservicemedarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer