Vikarstilling: Syntesetekniker til 1-årigt vikariat i Kemisk Procesudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

  • Research
  • Bagsværd

Som en del af Novo Nordisks R&D familie er CMC Development med til at gøre en forskel for patienter med kroniske lidelser over hele verden. Vi udvikler, fremstiller og distribuerer lægemiddelkandidater til non-kliniske og kliniske studier, hvilket er en kompliceret rejse, der kræver omkring 10 års dedikeret arbejde i CMC Development. CMC Development er en ambitiøs organisation med en stærk kultur. Vi søger altid at løse problemer, når de opstår, og gør hvad vi kan for at levere trods forhindringer undervejs.

Om afdelingen

Vi søger en engageret og selvstændig synteselaborant/tekniker til et 1-årigt vikariat i vores team for Kemisk Procesudvikling. Vores opgave er at udvikle robuste og skalerbare kemiske processer, som er egnet til fremstilling af nye lægemiddelkandidater til non-kliniske og kliniske studier. Som vores nye kollega, vil du blive en del af en dynamisk og velfungerende afdeling, som består af 10 kemikere, 9 teknikere, 1 elev samt studerende. Teamet er præget af entusiasme, åbenhed og en humoristisk og uformel omgangstone. Vi har et højt niveau af faglighed og lægger vægt på samarbejde, vidensdeling og en positiv tilgang til opgaverne.

Jobbet

Jobbet er et 1-årigt vikariat. Du vil i et tæt samarbejde med afdelingens kemikere og øvrige teknikere få mulighed for at anvende dine færdigheder inden for organisk kemisk syntese, fastfase peptidsyntese og proceskemi i forbindelse med procesoptimering samt fremstilling af API’er og relevante synteseintermediater. Du vil anvende moderne synteseteknikker og udstyr, i vores nyindrettede laboratoriefaciliteter i Bagsværd, og bidrage til at koordinere og planlægge laboratoriearbejdet samt stå for rapporteringen af dine resultater. Du vil deltage i vedligeholdelsen af teamets apparatur samt afprøvningen af nyt udstyr.

Kvalifikationer

Du er en dygtig og engageret laborant/laboratorietekniker og du har gerne nogle års erhvervserfaring med organisk syntese og finder energi ved praktisk laboratoriearbejde. Som person har du et godt humør og en struktureret arbejdsform, er entusiastisk, initiativrig og resultatorienteret. Du har gode engelskkundskaber, ser samarbejde som en styrke, og tager initiativ til at opbygge en god teamånd og gode arbejdsrelationer. Du skal være fleksibelt indstillet og kunne håndtere flere opgaver samtidigt og bevare overblikket i pressede situationer. Fortrolighed med IT-systemer er nødvendigt, da det indgår i det daglige arbejde.

Kontakt

Vil du vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Christian Risinger på + 45 3075 0825 eller Betina Have Krarup på +45 3075 0932.

Ansøgningsfrist

18 November 2019.

Millioner er afhængige af os
For at arbejde for Novo Nordisk skal du have de evner og ambitioner og det engagement, der skal til for at forbedre tilværelsen for millioner af patienter, der lever med diabetes og andre kroniske sygdomme. Til gengæld tilbyder vi dig chancen for at blive en del af en virkelig global arbejdsplads, hvor passion og engagement giver muligheder for faglig og personlig udvikling.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Bagsværd

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som laboranter
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1