Vi ønsker at styrke specialet og søger derfor en speciallæge i endokrinologi med mulighed for at arbejde bredt og fle...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Holbæk Sygehus søger en speciallæge i endokrinologi til en stilling som overlæge eller afdelingslæge ved Medicinsk Afdeling på Holbæk Sygehus. Stillingen giver mulighed for at udvikle endokrinologien inden for særlige interesseområder og at arbejde bredt med hele endokrinologien.

Stillingen giver også mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse, herunder deltidsansættelse hvis det ønskes.

Dine opgaver

Vi søger en speciallæge i endokrinologi, som har interesse i at stå for udviklingen af særlige interesseområder inden for endokrinologi. Det kan eksempelvis være udvikling af diabetesteknologi, arbejdet med transition, optimering af strumaudredning eller forskning.

Der er også mulighed for at arbejde bredt inden for alle endokrinologiens basisområder, hvis dette er et ønske.

Stillingen er med vagt på Medicinsk Afdeling i form af bagvagt med tilkald for et vagthold bestående af 1 HU-læge (eller tilsvarende) som koordinerende vagt og 2 yngre læger som forvagter. Vagten er for tiden 18-skiftet. Der er supplerende speciallægedækning til kl. 19 / 21 hverdage og til kl. 15 / 17 weekends og helligdage.

Diabetesbehandling i samarbejde med Steno Diabetes Center Sjælland

Diabetesbehandlingen varetages i samarbejde med Steno Diabetes Center Sjælland (SDCS), der har sin regionale enhed lokaliseret på Holbæk Sygehus. Diabetesambulatoriet varetager behandling inden for alle typer af diabetes og understøtter behandling med alle typer insulinpumper og monitoreringsteknologi.

Vi har et tæt samarbejde med børneafdelingen om en transitionsklinik for unge med diabetes. Der tilbydes derudover fundusfoto og sammedagsblodprøver. Vi samarbejder også tæt med de øvrige medicinske specialer i Medicinske Fælles Ambulatorium – ikke mindst nefrologi og kardiologi.

Dette samarbejde understøttes og udbygges yderligere i de planer der er for den fysiske ombygning, som forventes at stå klar ultimo 2022.

Om Endokrinologisk afsnit
På Endokrinologisk afsnit, Holbæk Sygehus, har vi ansvaret for driften af Endokrinologisk ambulatorium, som er en del af Medicinsk Fælles Ambulatorium, samt et medicinsk sengeafsnit på 22 senge.

Endokrinologisk afsnit har endvidere ansvaret for diabetesambulatoriet i Kalundborg, som er en udefunktion. Øvrig endokrinologi varetages på basisniveau.

Den specialeansvarlige overlæge i endokrinologi er samtidig centerchef for SDCS, Holbæk. Specialet har både speciallæger og reservelæger tilknyttet og deltager i speciallægeuddannelsen med et årligt HU-forløb.

Der er 8 diabetessygeplejersker, heraf 1 permanent i Kalundborg.

Om Medicinsk Afdeling

Medicinsk Afdeling på Holbæk Sygehus varetager intern medicinske grenspecialer i endokrinologi, geriatri, medicinsk gastroenterologi, kardiologi, nefrologi, og reumatologi, og afdelingen råder p.t. over 173 sengepladser samt en række specialespecifikke ambulatorier og dialyseafsnit.

Afdelingen rummer desuden Medicinsk Fælles Ambulatorium, som sikrer, at patienten på én og samme dag får mulighed for at møde læger fra forskellige medicinske specialer.

Vi lægger vægt på sammenhængende patientforløb og anerkender et nødvendigt tværfagligt fokus med høj grad af samarbejde og tid til kollegial rådslagning som naturlige forudsætninger herfor.

Om Steno Diabetes Center Sjælland

SDCS er et decentralt center, som understøtter og udvikler behandlingen af diabetes ude på de enkelte sygehuse og i almen praksis i hele Region Sjælland.

Centeret er en del af alle de sygehusafdelinger i Region Sjælland, der arbejder med diabetes, og samarbejder med dem om at udbrede viden og nye behandlings- og forebyggelsestiltag. SDCS fungerer også som samarbejdspartner for almen praksis og kommuner.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte ledende overlæge Niels Løkkegaard på mobil 24 92 09 23.

Ansøger bedes i ansøgningen - med bedst mulig dokumentation - forholde sig konkret til de 7 kompetencer.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler d. 4. august 2021.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om job på Holbæk Sygehus her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Holbæk
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

  • Læge på Midt-og Vestsjælland

    Har du lyst til i samarbejde med en anden ledende overlæge at lede vores sengeafsnit og ambulatorium for hjerte-/karsygdomme? Så kom og vær med til at give vores borgere en god behandling og re..
    • Læge
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Vil du være med til at sætte dit præg på udviklingen af en stor kardiologisk afdeling på Slagelse Sygehus og samtidig være en del af et team af kardiologer med højt specialiseret faglighed på OUH O..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Klinisk Vejleder til velfungerende studiemiljø Ønsker du, at bruge dine sygeplejefaglige, samt undervisningsmæssige kompetencer til at præge og styrke den sygepleje studerendes udvikling - så er .
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Kirurgisk afdeling Holbæk sygehus udvider og søger derfor to speciallæger til nyoprettede stillinger. Afdelingslæge eller overlæge afhængigt af kvalifikationer. Stillingerne er med vagtforpligtigel..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som læger
25. juli 2024 5
24. juli 2024 5
23. juli 2024 5
22. juli 2024 3
21. juli 2024 3
20. juli 2024 3
19. juli 2024 3
18. juli 2024 3
17. juli 2024 3
16. juli 2024 3
15. juli 2024 3
14. juli 2024 3
13. juli 2024 3
12. juli 2024 3
11. juli 2024 2
10. juli 2024 2
9. juli 2024 2
8. juli 2024 2
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2