Kære lægesekretær. Arbejder du bedst med opgaver back office?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Er du uddannet lægesekretær og ønsker du at arbejde i et spændende speciale, hvor du vil blive ekstremt værdsat? Så er det måske dig vi leder efter. Vi har nemlig brug for en dygtig lægesekretær, der vil hjælpe os med at betjene Akutmodtagelsen, Akut Psykiatrisk Hjælp og de psykiatriske sengeafsnit, der er beliggende på Bispebjerg Hospitals matrikel.

Hvilke arbejdsopgaver vil du få?
Dine primære arbejdsopgaver vil være betjening af Akutmodtagelsen og to sengeafsnit med arbejdet i Sundhedsplatformen – for eksempel kodefordeleren, rapporter og lpr-fejl, håndtering af LÆ-anmodninger, tvangsindberetninger, klager og betjening af patientkassen ved behov. Det vil sige, alle mulige opgaver, der hører til i et psykiatrisk sengeafsnit og i en akutmodtagelse.

Derudover vil du blive tilknyttet Akut Psykiatrisk Hjælp, som er et ambulatorium, der tilbyder akut hjælp til borgere med psykiske sygdomme i form af for eksempel en støttende telefonsamtale eller akut besøg i eget hjem af sygeplejerske og læge.

Der er tale om back office opgaver, hvilket betyder, at du vil supportere afsnittene fra dit eget kontor, som du deler med Linda & Jeanette, der står for hhv. indberetningen af tvang og styrer patientkassen. Foruden dig, er der p.t. 1 lægesekretær ansat på Bispebjergs sengematrikel, men i november 2022 flytter yderligere 2 kollegaer fra Rigshospitalet ind til jer når de nye lokaler står klar og I vil da komme til at sidde i kontorfællesskab.<br
Arbejdsmæssigt lægger vi stor vægt på korrekt registrering, høj faglighed, fleksibilitet og ansvarlighed. Derudover arbejder vi på at sikre et godt arbejdsmiljø med tryghed, tillid, åbenhed og samarbejde.

Akutmodtagelsen og sengeafsnittene på Bispebjerg er en del af Psykiatrisk Center København, hvor vi er ca. 60 sekretærer, der hjælper hinanden med de forskellige arbejdsopgaver og dermed kan vi nemt dække ind for hinanden ved ferie og andet fravær. Alle matrikler holder lokalt møde hver 14. dag med teamlederen.

Vi lægger vægt på, at vores kommende kollega

  • har god erfaring i Sundhedsplatformen og måske endda har erfaring fra en akutmodtagelse eller psykiatri
  • er smilende, åben og imødekommende, og har lyst til et tæt samarbejde med personalet på afsnittene
  • kan bevare overblikket når der er travlt
  • har administrativt flair
  • er nysgerrig i forhold til udvikling og optimering af vores opgaver og i øvrigt engageret i dit arbejde

Om du er nyuddannet eller har nogle års erfaring, er ikke så vigtigt, så længe du har lyst til at arbejde i det psykiatriske speciale.

Om psykiatrisk akutmodtagelse
Psykiatrisk Akutmodtagelse er et døgnåbent tilbud til dem, der har akut brug for hjælp. I Akutmodtagelsen er et team af læger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, sekretærer og portører klar til at hjælpe de ca. 7500 borgere, der kontakter os årligt. Psykiatrisk Akutmodtagelse behandler patienter fra hele centerets optageområde og er geografisk placeret på Bispebjerg Hospital.

Hvorfor arbejde i psykiatrien?

I psykiatrien bærer vi eget tøj og vi arbejder tæt sammen med de øvrige faggrupper, og som en lægesekretær i psykiatrien så rammende beskriver det:

”Der er ikke så langt imellem at være overlæge og sekretær i samarbejdet. Vi bliver set og hørt. Og vi er ret gode til at anerkende hinanden for de spidskompetencer, vi har”.

I psykiatrien er der et øget fokus på at behandle hele mennesket. Vi skal være opmærksomme på alle aspekter i menneskets komplekse væsen. Kort fortalt har vi fokus på mennesker: både vores patienter, vores brugere, deres pårørende og alle os medarbejdere. Det er mennesker, vi skal hjælpe, behandle og støtte – og vi bestræber os på at blive endnu bedre til at lade ikke blot faglighed, men også ansvar, respekt og udvikling gennemsyre vores arbejde.

Lægesekretærledelsen
Vi er et godt team med to teamledere og en ledende lægesekretær. Vi lægger vægt på et godt samarbejde, hvor gensidig respekt og tillid er meget vigtigt for os. Vi arbejder som udgangspunkt med frihed under ansvar, da vi godt tør give slip på kontrollen. Vi mener nemlig, at lægesekretærer er i stand til at tage ansvar for egne arbejdsopgaver. Vi er åbne overfor ønsker til efteruddannelse, da vores generelle mening er, at vi skal udvikle os og vores kompetencer så vi kan følge med de efterspørgsler, der kommer i vores fag.

Løn- og ansættelsesforhold
Dine arbejdstider ligger fra mandag-fredag, 8-15.30, 37 timer ugentligt.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med HK og principper om Ny Løn.

Er du interesseret?
Så er du velkommen til at kontakte os – enten ledende lægesekretær Lise Læbel på telefon 29 28 13 45 eller teamleder June Mosel på telefon 30 34 49 88. Og ellers er det bare med at sende en ansøgning til os så vi kan ses.

Søg stillingen via linket på siden senest d. 7. september
Vi forventer at holde samtaler d. 14. september. Når du sender en motiveret ansøgning, så husk samtidig også at medsende dit CV og uddannelsesbevis som lægesekretær.

Om Psykiatrisk Center København
Psykiatrisk Center København er Danmarks største psykiatriske center. Vi har altid patienten i centrum, og vi tror på, at det er muligt at blive rask, selvom man på et tidspunkt i livet får en psykiatrisk diagnose.
Centeret undersøger og behandler voksne psykiatriske patienter inden for de almenpsykiatriske områder og dækker store dele af København fra Nordvest til Christianshavn, og fra Østerbro til København C, samt Frederiksberg. Det svarer til et område med ca. 450.000 borgere.

Centeret er organisatorisk placeret i Region Hovedstadens Psykiatri, og geografisk placeret dels på Rigshospitalet, Bispebjerg Hospital, Gentofte Hospital og Frederiksberg Hospital, samt i mindre enheder rundt omkring i lokalområdet. Størstedelen af centrets sengeafsnit vil fra 2022 og i de efterfølgende år blive samlet i nybyggede faciliteter på Bispebjerg. Du kan læse mere om os her https://www.psykiatri-regionh.dk/centre-og-social-tilbud/Psykiatriske-centre/Psykiatrisk-Center-Koebenhavn/Sider/default.aspx

Jeg vil glæde mig til at modtage din ansøgning

Med venlig hilsen
Lise Læbel
Ledende lægesekretær

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • København NV
  • Onsdag den 07. september 2022

Lignende jobs

  • Lægesekretær i København N

    Kan du se dig selv i en stor kræftafdeling, som blandt andet er specialiseret indenfor urologisk kræft og sjældne kræftsygdomme? Og ønsker du udvikling og uddannelse? Udvikling og uddannelse: .
    • Lægesekretær
    • København N
    Få mere info
  • Lægesekretær i Frederiksberg

    Da vores mangeårige kollega nu går på pension, søger vi lægesekretærer/sundhedsservicesekretærer/sundhedsadministrative koordinatorer til Røntgenafdelingen BFH pr. 1/10-24 eller snarest muligt. Sti..
    • Lægesekretær
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lægesekretær i København NV

    Da vores mangeårige kollega nu går på pension, søger vi lægesekretærer/sundhedsservicesekretærer/sundhedsadministrative koordinatorer til Røntgenafdelingen BFH pr. 1/10-24 eller snarest muligt. Sti..
    • Lægesekretær
    • København NV
    Få mere info
  • Lægesekretær i Brønshøj

    Brænder du for at hjælpe patienterne, og sætter du en ære i at give patienterne den bedst mulige oplevelse, så er stillingen måske lige noget for dig?Vi søger en sekretær eller SSA til at varet..
    • Lægesekretær
    • Brønshøj
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i København NV over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1