Matematiklærer til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Christiansfeld

Vi søger en fagligt stærk matematiklærer, der har lyst til at indgå i et professionelt samarbejde med elever, kolleger og forældre.

Jobindhold
Du skal være linjefagsuddannet i matematik og bliver i første omgang tilknyttet vores indskoling, men der kan på sigt også blive tale om undervisning på mellemtrinnet.

Derudover er det en fordel, hvis du kan dække flere af følgende fag; natur/teknologi, engelsk, historie og kristendom. Stillingen er fast og på fuld tid, og der kan derfor komme andre fag i spil, når vi går i gang med skemaerne for det kommende skoleår.

Faglig profil
Du er fagligt velfunderet og engageret i dine linjefag. Du ved, at den tidlige matematikfaglige indsats er vigtig for elever, der allerede i indskolingen viser tegn på at være i faglige udfordringer – og du har mod på og lyst til at sætte faglige temaer på dagsordenen i samarbejdet med dine kolleger.

Personlig profil
Du er en pædagogisk og fagligt kompetent underviser og en afbalanceret og retningsgivende klasseleder. Du er glad for teamsamarbejdet, fordi du ved, at vi kan lære meget af hinanden, og du anerkender dermed gevinsten ved at forberede, gennemføre og evaluere undervisningen i tæt samarbejde med dine kolleger. Du er en aktiv medspiller og bidrager gerne til den synergi, samarbejdet giver. Du formår at skabe rammerne for et inspirerende læringsmiljø, der tager højde for elevernes forskelligheder. Forældre og elever oplever dig som en dedikeret lærer, der naturligt sætter dagsordenen i undervisningen og i forældresamarbejdet.

Hvem er vi?
Christiansfeld Skole er en 2-3-sporet folkeskole fra 0.-9. klasse og med tilknyttet SFO. Skolen blev indviet i juni 2013 og fremstår som en af landets mest velindrettede og moderne skoler. Vi nyder fordele af, at Christiansfeld er en Unesco-by.

Christiansfeld Skole er kendetegnet ved
  • En samlet pædagogisk indsats omkring PLUS, Positiv Læring i Undervisning og Samspil. Vores arbejde med eleverne er baseret på tre overordnede, pædagogiske principper:
    • eleverne er mere ens end forskellige
    • eleverne gør altid deres bedste
    • vi ændrer i vores måder at undervise på, hvis eleverne ikke lærer af dem eller ikke trives med dem

  • En herlig flok aktive og dejlige elever
  • Dygtige og ansvarlige fagprofessionelle
  • En professionel og engageret tilgang til elever, forældre og kolleger
  • En aktiv og engageret forældrekreds og skolebestyrelse

Praktiske oplysninger
Tiltrædelse sker hurtigst muligt og senest pr. 1. januar 2022. Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomster. Kolding Kommune indhenter børne- og straffeattest forud for en eventuel ansættelse.

Ansøgningsfristen er torsdag den 18. november 2021, og ansættelsessamtaler afholdes mandag den 22. november 2021.

Du er velkommen til at kontakte viceskoleleder Dorte Tonnesen på 2384 8223 eller skoleleder Henriette Aaby på 2979 9240 for at høre mere om stillingen. Vi tilbyder ikke besøg på skolen forud for en eventuel ansøgning.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=23b9bdce)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Christiansfeld.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Christiansfeld
  • Torsdag den 18. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Christiansfeld

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Christiansfeld over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Christiansfeld over tid

Dato Alle jobs som lærere
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1