Undervisningsassistent til fagområdet Kulturarv, Transformation og Restaurering - 1435

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Undervisningsassistent til fagområdet Kulturarv, Transformation og Restaurering på KADK

Ved Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK) opslås en 1-årig deltidsstilling som undervisningsassistent til fagområdet Kulturarv, Transformation og Restaurering.

Den ledige stilling er tilknyttet Institut for Bygningskunst og Kultur og ønskes besat pr. 1. august 2020 eller snarest muligt herefter.

Institut for Bygningskunst og Kultur

På Institut for Bygningskunst og Kultur arbejder vi med arkitektur som et kulturelt fænomen med sociale, ideologiske, politiske, historiske og æstetiske aspekter. Vi arbejder med tegning og teori, med historisk og nutidig arkitektur, med teknologi og filosofi, med træmodeller og tankemodeller, med dørkarme og byplaner. Instituttet står for en arkitektur, hvor den lille detalje hænger sammen med det store samfundsprojekt. Levende bygningsarv, materialenærhed og en stærk stedsforståelse er centrale emner i alle instituttets aktiviteter.

Instituttets undervisning er organiseret i 1 bachelorprogram og 3 kandidatprogrammer, som sammen danner ramme om en række faglige udviklingsmiljøer inden for arkitektur i en kulturel kontekst. Derudover bidrager instituttet til KADK’s tværgående undervisning.

Læs mere om IBK, instituttets programmer, forskning, kunstnerisk udviklingsvirksomhed mv. på www.kadk.dk.

Om stillingen

Stillingen som undervisningsassistent vil bestå af undervisning, forelæsninger samt vejledning af de studerende ved tegneborde og arbejdsstationer indenfor fagområdet Kulturarv, Transformation og Restaurering.

Du vil desuden få til opgave at:

  • tilrettelægge opgaver
  • undervise i grundlagsdicipliner
  • deltage i kritikker


Varetagelse af andre opgaver kan forekomme i begrænset omfang, ligesom der efter nærmere aftale kan blive tale om deltagelse i lærermøder, studierejser og bedømmelser.

Kvalifikationskrav

Du har en relevant uddannelse på minimum kandidatniveau.

Derudover forventer vi, at du:

  • har indgående professionel arkitektfaglig erfaring indenfor fagområdet Kulturarv, Transformation og Restaurering.
  • har indgående viden om og indsigt i teorier, metoder og strategier inden for fagområdet Kulturarv, Transformation og Restaurering.
  • har praktisk erfaring med at omsætte teorier, metoder og strategier til konkrete arkitektoniske forslag, der går i dialog med værdifulde kulturmiljøer.
  • har erfaring med undervisning i teorier, metoder og strategier inden for fagområdet Kulturarv, Transformation og Restaurering på kandidatniveau.

Der vil desuden blive lagt vægt på gode samarbejdsevner og teamånd.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et kreativt, engageret, udviklende og visionært uddannelses- og forskningsmiljø. Vi lægger vægt på et godt kollegialt samarbejde med rum til gensidig inspiration og sparring.

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Finansministeriets cirkulære af 17. januar 2001 om timelønnet undervisning.

Ansættelsen sker desuden i henhold til gældende stillingstruktur for kunstnerisk og videnskabeligt personale ved Det Kongelige Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, Arkitektskolen Aarhus samt Designskolen Kolding – BEK nr. 962 af 24/08/2015.

Stillingen er en deltidsstilling, hvor du som minimum er garanteret 100 timer pr. studieår. Timetallet vil udgøre 150 timer i studieåret 2020/2021 – med mulighed for opjustering. Studieåret løber fra den 1. september til den 30. juni i det efterfølgende år. Forberedelse i august måned må påregnes.

Stillingen er tidsbegrænset og udløber uden yderligere varsel efter 1 år.

Ansøgningen

Du bedes fremsende motiveret ansøgning, opdateret CV, uddannelsesdiplomer og dokumentation for opfyldelse af de kvalifikationskrav som er listet ovenfor.

Ansøgning med tilhørende bilag skal sendes elektronisk via knappen ”Søg stillingen” nedenfor, så den er KADK i hænde senest tirsdag, den 2. juni 2020 kl. 12.00.

Ansøgninger og ansøgningsmateriale modtaget efter ansøgningsfristens udløb medtages ikke i bedømmelsen.

Ansøgningsproces (shortlisting)

Vi gør opmærksom på, at stillingen opslås og besættes i henhold til Uddannelses- og Forskningsministeriets ”Bekendtgørelse af 12. april 2019 om ansættelse af kunstnerisk og videnskabeligt personale ved de videregående kunstneriske uddannelsesinstitutioner på Uddannelses- og Forskningsministeriets område”.

Efter ansøgningsfristens udløb udvælger institutlederen, med rådgivning fra ansættelsesudvalget, hvilke ansøgere der skal bedømmes. Udvælgelsen sker ud fra en samlet vurdering af, hvilke ansøgere der bedst opfylder kriterierne i stillingsopslaget ud fra det fremsendte ansøgningsmateriale. Du bedes derfor i ansøgning inkl. bilag dokumentere, at du opfylder de i stillingsopslaget beskrevne kvalifikationskrav.

Alle ansøgere får herefter besked om hvorvidt deres ansøgning er gået videre til bedømmelse, og de udvalgte ansøgere orienteres om udvalgets sammensætning. Herefter vil et fagkyndigt bedømmelsesudvalg bedømme de udvalgte ansøgere i forhold til den konkrete stilling. Hver ansøger vil få tilsendt bedømmelsen med mulighed for partshøring.

Yderligere oplysninger

Oplysninger om kvalifikationskrav, ansøgningsprocessen og e-rekrutteringssystemet kan fås ved henvendelse til HR-partner, Lykke Cooper, e-mail: [email protected] tlf.: 4170 1695.

Oplysninger om stillingens faglige indhold kan fås ved henvendelse til institutleder Arne Høi, e-mail [email protected], tlf. 4170 1575.

Generelle oplysninger om KADK og Institut for Bygningskunst og Kultur kan findes på www.kadk.dk

Alle interesserede opfordres til at søge uanset alder, køn, nationalitet, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Om KADK

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK) er et internationalt anerkendt kunstakademi, der uddanner professionelt kreative kandidater til højeste niveau og udvikler ny viden, der skaber værdi for samfundet og arbejdsmarkedet. KADK er en statsinstitution under Uddannelses- og Forskningsministeriet og har ca.1.700 studerende og 350 medarbejderårsværk. Læs mere om KADK på vores hjemmeside www.kadk.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København K
  • Tirsdag den 02. juni 2020

Lignende jobs

  • Inklusionspædagog

    Formår du at se potentialet i hver eneste elev? Kan du se indad og være nysgerrig på, hvad vi som professionelle skal ændre hos os selv – og ikke ændre hos eleven? Brænder du således for at underst..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer

    Vi har fokus på anerkendelse i relationerne, elevernes trivsel og en stærk faglighed.Er du uddannet lærer med linjefag eller undervisningskompetence i en kombination af to eller flere af følgen..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Underviser til IT Teknolog-uddannelsen

    Har du stor viden om embedded systemer og vil du være med til at udvikle branchen ved at give din viden videre til næste generation af IT-teknologer?Som underviser på IT-teknologuddannelsen vil du .
    • Lærer
    • København
    Få mere info
  • Danmarks gladeste børn går på Store Magleby Skole ...

    og de ser frem til at møde deres nye lærer i matematik og naturfag den 1. november 2024.Hvis du kan se dig selv på en folkeskole, hvor glæden ved skolen er i højsædet, og hvor vi tager lysten t..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København K over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0