Studieadjunkter og -lektorer i de formueretlige grundfag, Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Ved det Juridiske Fakultet opslås hermed én eller flere stillinger som studieadjunkt og -lektor i de formueretlige grundfag til besættelse hurtigst muligt.

Stillingen er tidsubegrænset, og kan være både fuld tid og deltid efter nærmere aftale og afhængigt af ansøgerens præferencer.

Stillingsindhold
Studieadjunkter og -lektorer skal dække undervisning i en række grundfag på den juridiske BA-uddannelse. Konkret søger fakultetet studieadjunkter og –lektorer, der kan tilknyttes grundlæggende formueret (fagene erstatning- og kontrakt, obligationsret og tings- og kreditorret).

Studielektorerne vil ved ansættelsen blive medlem af faggruppen for de formueretlige grundfag, hvor de skal bidrage både til undervisningen i, og udviklingen af, de til gruppen knyttede fag. Undervisning vil være den primære opgave.

Ansøgere kan finde beskrivelser af de enkelte fag på https://kurser.ku.dk/

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til prodekan for uddannelse Kristian Cedervall Lauta på e-mail [email protected]

Særligt vedrørende studieadjunkter
Stillingen som studieadjunkt er en uddannelsesstilling. Studieadjunkter skal gennemføre universitetspædagogikum.

Særligt vedrørende studielektorer
Ud over undervisningsopgaver og eventuelle faglige udviklingsopgaver kan stillingen som studielektor indeholde supervision og vejledning af studieadjunkter.

Kvalifikationskrav
Ansættelse forudsætter en juridisk kandidatgrad (cand.jur.) eller lignende og dokumenteret undervisningserfaring indenfor den givne fagområde på universitetsniveau. Ansættelse som studielektor forudsætter betydelig undervisningserfaring på universitetsniveau. Endvidere forudsættes at ansøgere har, eller kort efter ansættelsen gennemfører, et universitetspædagogikum. Studieadjunkter behøver ikke at dokumentere konkret undervisningserfaring, men skal have et højt fagligt niveau indenfor fagområdet.

Ansøger skal fremsende oplysninger om og dokumentation for tidligere undervisningserfaring, herunder evalueringer i det omfang, de foreligger i form af en undervisningsportefølje.

Ansøger skal beherske dansk i tale og skrift på modersmålsniveau og have relevant erfaring i, eller dokumenteret viden om, de oven for anførte grundfag på et niveau, der gør dem kvalificerede til at varetage, undervisning i to eller flere af de formueretlige grundfag.

Ud over undervisningsopgaver og eventuelle akademiske udviklingsopgaver vil ansættelsen som studielektor kunne omfatte vejledning af studerendes mere praksisrettede BA-opgaver, vejledning af studieadjunkter, samt eventuelt mere strategisk uddannelsesudvikling. Studieadjunkter kan også blive prøve kræfter med vejledning.

Det er en fordel hvis ansøgere kan bidrage til mere strategiske uddannelsesudviklingsopgaver, f.eks. integrationen af praksisnære initiativer, innovation og entreprenørskab eller digitalisering m.v. afhængigt af ansøgerens konkrete erfaringer.

Læs mere om kvalifikationskravene til studieadjunkter og -lektorer i bekendtgørelse om stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter 2019 her: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=212083

Ansøgning
Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket ”Søg online” nederst på siden i Adobe PDF eller Word format.

Vær opmærksom på at hvert felt i ansøgerformularen kun kan indeholde én fil af max. 20Mb.

Ansøgningen skal indeholde følgende bilag:

  • Ansøgning (max 1 side)
  • CV
  • Dokumentation for uddannelse (eksamensbevis)
  • Dokumentation af undervisningskompetencer i form af en undervisningsportfolio (Ansøgere opfordres til at læse KU’s vejledning om undervisningsportfolio): https://jobportal.ku.dk/videnskabelige-stillinger/rekrutteringsproces/undervisningsportfolio/

Ansættelsesprocedure
Efter ansøgningsfristens udløb udvælger formanden for ansættelsesudvalget – dvs. prodekanen for uddannelse – med rådgivning fra ansættelsesudvalget, hvilke ansøgere der skal bedømmes. Alle ansøgere får umiddelbart herefter besked om, hvorvidt deres ansøgning er gået videre til bedømmelse. Herefter nedsætter prodekanen, efter indstilling af Akademisk Råd, et fagkyndigt bedømmelsesudvalg med henblik på at bedømme de udvalgte ansøgene i forhold til den konkrete stilling. De udvalgte ansøgere orienteres om udvalgets sammensætning, og hver ansøger får lejlighed til at kommentere den del af bedømmelsen, som angår ansøgeren selv.

Yderligere oplysninger om ansøgningsproceduren kan fås hos Pernille Lykke Paulsen, HR, e-mail: [email protected], angiv venligst ID nummer 211-0041/21-2P #1,ved henvendelse.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Herudover anvises der et samlet pensionsbidrag på 17,1 % af løn og pensionsgivende tillæg. Der vil være mulighed for forhandling af yderligere tillæg på baggrund af kvalifikationer.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgningsfristen er den 27. maj 2021 kl. 23:59

Ansøgninger eller supplerende materiale modtaget efter denne dato vil ikke blive taget i betragtning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København S
  • Torsdag den 27. maj 2021

Lignende jobs

  • Inklusionspædagog

    Formår du at se potentialet i hver eneste elev? Kan du se indad og være nysgerrig på, hvad vi som professionelle skal ændre hos os selv – og ikke ændre hos eleven? Brænder du således for at underst..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer

    Vi har fokus på anerkendelse i relationerne, elevernes trivsel og en stærk faglighed.Er du uddannet lærer med linjefag eller undervisningskompetence i en kombination af to eller flere af følgen..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Eksternt lektorat i marketing og markedsanalyse ve...

    En stilling som ekstern lektor inden for marketing med fokus på markedsanalyse er ledig til besættelse fra den 1. november 2024.Der er tale om en deltidsstilling.Institut for Afsætningsøkonomi .
    • Lærer
    • København
    Få mere info
  • Eksternt lektorat i marketing og markedsanalyse ve...

    Lærer søges til organisation/virksomhed i 2000 Frederiksberg
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København S over tid

Dato Alle jobs som lærere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2