Systemarkitekt til Retsgenetisk Afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Systemarkitekt til Retsgenetisk Afdeling

Til start den 2. august 2021, eller snarest muligt, søger vi en systemarkitekt til at indgå i et agilt team i vores Udviklingssektion.

Retsgenetisk Afdeling på Retsmedicinsk Institut udfører dna-analyser i straffesager, faderskabssager og familiesammenføringssager. I Danmark laves alle dna-analyser af Retsgenetisk Afdeling, og undersøgelserne rekvireres af politiet, retsvæsenet, Familieretshuset, Udlændingestyrelsen m.fl. Afdelingen har ca. 110 ansatte, som bl.a. inkluderer retsgenetikere, bioanalytikere, laboranter, sekretærer og IT-udviklere.

Vi løser vores opgaver på et højt fagligt niveau. Vi har en uformel omgangstone, og vi lægger vægt på fællesskab, og at alle kolleger har et fælles ansvar for den samlede opgaveportefølje.

Vi er en arbejdsplads, der i kraft af arbejdsopgaverne, stiller store krav til præcision, pålidelighed og uvildighed i arbejdet. Vi er akkrediteret efter den internationale laboratoriestandard ISO 17025, og alle laboratoriernes funktioner, herunder de IT-baserede, følger denne standard.

Som vores nye Systemarkitekt, vil du blive en del af vores IT-udviklingsgruppe (ITU). ITU består pt. af 7 medarbejdere som varetager den daglige udvikling, drift og support af både vores egenudviklede applikationer, og af de 3. parts softwareløsninger der benyttes i vores laboratorier og i vores sagshåndtering. I ITU bruger vi Scrum, og vi har derfor vores egen Scrum Master og Product Owner.”

Vores dedikerede mål er at levere applikationer og services af høj kvalitet og stabilitet til vores egen forretning på Retsgenetisk afdeling. Af samme årsag har vi besluttet at tilføre den nyoprettede stilling som Systemarkitekt til vores team.

Jobbeskrivelse

Som Systemarkitekt vil du overordnet være ansvarlig for at forstå og beskrive vores nuværende platform med henblik på at komme med en vision for hvordan vores fremtidige platform skal se ud, og et roadmap der beskriver hvordan vi når i mål.

Dine vigtigste opgaver er at:

  • Beskrive vores nuværende systemlandskab
  • Optegne og vedligeholde vores fremtidige systemlandskab baseret på vores grundlæggende teknologier og ikke-funktionelle krav fra forretningen
  • Spare med vores udviklingsteams omkring arkitektur, teknologier og implementering
  • Samarbejde med vores Product Management omkring udvikling af nye produkter og løsninger
  • Deltage i arbejdet med at lave prototyper og mock-ups på fremtidige løsninger
  • Forfatte politikker som sikrer at vi teknisk arbejder og udvikler mod det samme mål og under samme rammer
  • Svare på spørgsmål fra IT-udviklerne, uddybe specifikationer, etc.
  • Understøtte og arbejde for innovation og konsistens i vores teams, produkter og processer
  • Sikre at vores leverancer altid er af højest mulige kvalitet


Din erfaring:

  • Du har enten
    • Praktisk erfaring som systemarkitekt
    • Anden erfaring inden for IT-arkitektur-områder, og kan dokumentere en solid, teknisk baggrund, f.eks. som datalog, it-ingeniør, udvikler, eller anden relevant uddannelse og gerne kurser/certificeringer inden for it-arkitekturområdet.
    • Er nyuddannet systemarkitekt, men har ingen praktisk erfaring

  • Du har mange års erfaring med udvikling i f.eks. C#, .NET, .NET Core, Java, og helst med MS produkter
  • Erfaring med at drive og sikre innovation i processer og produkter
  • Erfaring med at indgå i agile teams med henblik på at levere tekniske IT-produkter
  • Forståelse for komplekse systemer og problemer, og evnen til at finde og formidle de bedste løsninger til dine kollegaer og samarbejdspartnere
  • Gerne erfaring med MS Azure DevOps, Scrum og SAFe


Personlige kvalifikationer
Som person er du en team-player med et positivt og entusiastisk mindset, og du er altid klar til at møde udfordringerne med en positiv attitude. Du er ikke bange for at sige din mening, og tror på at positive konflikter har et konstruktivt udfald. Du skal kunne arbejde selvstændigt og målrettet med vores roadmap, og være i stand til at videreformidle dine løsninger til vores udviklingsgruppe og vores IT-afdeling.

Vi vil gerne have at du:

  • Kan forstå komplekse forretningsgange og processer og sætte dig ind i hvordan man bedst understøtter disse processer med teknologi
  • Har en stor teknisk forståelse og et stort overblik over de mulige komponenter der kan indgå i samlede løsninger, og forstår at sammensætte disse komponenter til løsninger. der giver værdi for både udviklere og vores forretning
  • Kommunikerer tydeligt og effektivt i skrift og tale med både vores IT-udviklere, vores IT-afdeling, og vores forretning

Arbejdstiden er 37 timer om ugen.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC og indplaceringen vil sker som akademisk medarbejder, fuldmægtig eller specialkonsulent alt efter kvalifikationer eller Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10-Centralorganisationen af 2010 (LC/CO10-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for IT-medarbejdere (PROSA) i statens tjeneste eller efter anden relevant overenskomst. Der er mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.
Ansøgere, der indbydes til samtale, vil blive bedt om at medbringe en nyudstedt straffeattest, som kan rekvireres digitalt på www.borger.dk eller afhentes i den lokale borgerservice.

Yderligere oplysninger

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Per Butschkow, telefon 2011 7797 - ([email protected]), eller Maria Stene, telefon 6177 6237 - ([email protected])

Hvordan ansøger du

Send ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser og dokumentation for tidligere

ansættelser elektronisk via http://jobportal.ku.dk så den er os i hænde 1. juni 2021.

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København Ø
  • Tirsdag den 01. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0