Matematiklærer til Rosengårdskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Skal du være vores nye matematiklærer til specialafdeling Fønix på Rosengårdsskolen?

Vi søger en fagligt engageret matematiklærer til en fast stilling 37 timer pr. uge. med tiltrædelse den 1. september 2021, eller snarest herefter.

Om jobbet og dig
Rosengårdskolen søger en fagligt dygtig matematiklærer til vores heldagsafdeling. Stillingen rummer dels opstart af en ny 0.klasse og timer på vores mellemtrin, begge dele i vores specialafdeling Fønix. Vi ser gerne at du kan undervise i natur/teknik, ligesom vi er åbne over for den fagkombination, som du kommer med. Stillingen er med delt klasselærerfunktion.

Hvis du samtidig har erfaring med at arbejde med elever med specielle behov, vil det være en fordel.

Vi forventer, at du er god til relationsdannelse, og er en dygtig klasserumsleder, som kan skabe et godt og inkluderende læringsmiljø i klassen og på årgangen, i samarbejde med årgangsteamet.

Vi forventer, at du som en naturlig del af din profil, anerkender elevernes forskellige forudsætninger og kan differentiere din undervisning, så alle elever bliver så dygtige, som de kan. Du er en fagligt dygtig kollega med hjertet på rette sted. Du er positiv, kan motivere elever og kolleger, og du ser det tværprofessionelle samarbejde som et must i forhold til at styrke eleverne bedst muligt. Du anerkender ligeledes at forældrene er en naturlig del og vigtig samarbejdspartner i arbejdet hen imod at skabe livsduelige mennesker.

Om os
Rosengårdskolen er en folkeskole med i alt 630 elever i en almen skole 0. – 9. klasse samt 85 elever i vores heldagsafdeling, der er et undervisningstilbud til børn med særlige undervisningsbehov på grund af bevæge- eller funktionsnedsættelser. Vi er på alle måder en mangfoldig skole, hvilket vi ser som en stor styrke. Vi er i alt 110 ansatte hvoraf de 60 er lærere.

Vi tror på at trivsel, faglighed og dannelse skaber livsduelige mennesker. Dette er grundlaget for arbejdet på Rosengårdskolen. Vi arbejder ud fra et inkluderende tankesæt – at alle elever skal opleve sig som en del af et fællesskab – samtidig med at vi har et stort fokus på fagligheden. Vores årgangs- og fagteams er grundstenene i samarbejdet om dette.

Vi arbejder naturligt med IT i undervisningen og bruger bl.a. Gyldendals læringsportaler i undervisningen. Vi bruger læringsplatformen MinUddannelse, og det vil være en fordel, hvis du har et godt kendskab til denne.

Hvis du kan genkende og se dig selv i ovenstående, så er du måske vores nye kollega.

Vi tilbyder
Som lærer på Rosengårdskolen bliver du en del af en stærk faglig og social personalegruppe med engagerede og motiverede kolleger, hvor der er gode muligheder for videreudvikling.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Vil du vide mere?
Yderligere oplysninger kan fås hos Afdelingsleder Tor Bjerregaard på 51428737 (Træffes ikke i uge 28 og 29).

Du kan læse mere om os på vores hjemmesider Rosengårdskolen og Fønix.

Det praktiske
Ansøgningsfristen er onsdag, den 11. august, og vi afholder samtaler fredag d. 13. august.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Odense M
  • Onsdag den 11. august 2021

Lignende jobs

  • Lærer i Odense

    Brænder du for at undervise unge mennesker i et inspirerende, mangfoldigt undervisningsmiljø? Dagundervisningen i UngOdense søger en dygtig og kreativ underviser i dansk som andetsprog, gerne kombi..
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info
  • Lærer i Odense

    Få hænder og hoved til at gå op i en højere enhed på EUX-elever!Her er jobbet, hvor du formidler teknologifaget og bidrager til elevernes teknologiske dannelse. [xxxxx] søg..
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info
  • Lærer i Odense

    Om osHolluf Pile Skole er en moderniseret 3-sporet skole med ca. 650 elever. Skolefritidsordningen har ca. 250 børn, og skolen ligger i et parcelhuskvarter i udkanten af Odense med dejlige udeområd..
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info
  • Lærer i Odense

    Lærer søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som lærere
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1