Vibholm guld og sølv søger en lagermedarbejder til pluk og pak

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Trives du med udfordringer, og brænder du for at komme med på en lærerig udviklingsrejse inden for lager og ordrehåndtering. Vil du være en del af en spændende virksomhed i hvor ekspansion og digitalisering er i højsædet? Så er det lige dig, vi mangler.

Vibholm guld og sølv har gennem de seneste godt 10 år været i en rivende udvikling, så vi i dag har 21 butikker fordelt i hele landet, samt en webshop i både Danmark og Sverige. Vores udvikling og ambitioner forsætter, og som led i vores ekspansionsstrategi søger vi nu en medarbejder til vores lager på hovedkontoret i Aarhus.

Vi søger en struktureret person som trives godt med at arbejde selvstændigt samt i mindre teams. Er du nysgerrig og lærevillig, så garanterer vi en udfordrende udviklingsrejse med høj faglighed i fokus. Du skal have lysten til mange forskelligartede opgaver, men samtidig finde glæden i faste opgaver som skal løses i løbet af din arbejdsuge.

Opgaverne består bl.a. af ordrebehandling, pluk, modtagelse af varer og in-time leveringer.

Om dig:

  • Du har måske et sabbatår og vil gerne arbejde i en spændende branche med højt til loftet
  • Du er selvkørende, detaljeorienteret og elsker at afslutte de opgaver, du får tildelt
  • Har flair for tal. Det er en fordel hvis du har arbejdet med IT-værktøjer - herunder office-pakken
  • Du er en teamplayer

Vibholm guld og sølv tilbyder et utroligt spændende job, hvor vi gerne vil skabe den perfekte omnichannel oplevelse. Der er DU en vigtig brik og fremtidig stjernespiller på vores succes-team. Mens vi jagter vores 7. gazellepris, synes vi det er vigtigt at have det sjovt og tonen på kontoret er uformel og levende. Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående - eller bringer du andre kompetencer til bordet? Så vil vi rigtig gerne mødes med dig over en kop friskbrygget kaffe. Send os en ansøgning på [email protected] eller [email protected] hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Århus C
  • Onsdag den 01. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
17. oktober 2024 1
16. oktober 2024 1
15. oktober 2024 1