Omnichannel specialist til ny SAS Marketing platform

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Omnichannel specialist til ny SAS Marketing platform

I Topdanmark arbejder vi med et omfattende og stærkt datadrevet marketingsetup, som skaber, leverer og orkestrerer kommunikation og leads på tværs af alle vores kanaler. Vi stræber efter at binde indsatserne sammen både inbound, outbound og digitalt, og centrum for vores setup er en SAS platform i konstant udvikling, både hvad angår volumen og kompleksitet.

Som led i denne udvikling har vi truffet et meget ambitiøst valg og er nu i gang med at opgradere vores marketingplatform til SAS’s helt nye CI360 platform samt en kobling til SAS Intelligent Decisioning. Produktet kombinerer disciplinerne inden for database marketing og digital marketing og vi har dermed indstillet et skarpt fokus på at lykkes med nedbrydning af siloerne inden for de to discipliner og dermed forene markedsføring og kundeoplevelse på tværs af alle kanaler i én samlet hybrid løsning.

For at lykkes med dette har vi brug for flere hænder, hvilket nu giver dig mulighed for at blive en del af denne spændende udvikling. Du vil blive en central del af opbygningen af kampagner og kunderejser på vores nye platform og dermed blandt de første til at eksekvere på visionen om hybrid marketing.

Lyder det som noget for dig?

Som omnichannel specialist vil du få en helt afgørende rolle og en spændende hverdag med skarpt fokus på datadrevet markedsføring med benhårdt fokus på data og nøgletal, hvor vi måler, vejer og analysere på alt, hvad vi gør. Du vil indgå i tæt samarbejde med kollegaer i både Koncernmarketing og vores IT team, som alle besidder en meget høj faglighed inden for de forskellige discipliner. Så du vil få en alsidig og inspirerende arbejdsdag med en uformel omgangstone, hvor vi i et godt miljø udfordrer og hjælper hinanden.

I overblik vil dine primære arbejdsopgaver omfatte:

  • Design og vedligehold af journeys og kampagner på tværs af alle kanaler i SAS’s helt nye hybrid marketingplatform SAS CI360


  • Design og vedligehold af beslutningsflows i SAS Intelligent Decisioning

  • Analyse af markedsdata og potentialer, samt levering af indsigter til kampagnetiltag

  • Evaluering og optimering af kampagnetiltag  


Vores forventninger

En god forretningsmæssig forståelse for datadrevet markedsføring er et godt udgangspunkt, og da dine primære arbejdsredskaber vil blive forskellige SAS løsninger, vil det ligeledes være en stor fordel, hvis du har tidligere erfaring inden for forskellige SAS løsninger, særligt SAS CI og SAS Intelligent Decisioning (tidligere SAS Decision Manager).

Din uddannelse kan være eks. cand.merc eller lignende, men er ikke afgørende. Derimod er det et must, at du besidder en god dataforståelse, kan arbejde struktureret og selvstændigt med store datamængder og formår at holde overblikket og se sammenhængen i komplekse flows

Som person er du initiativrig og byder selv ind med gode idéer til udvikling. Du er løsningsorienteret og drevet af optimering og fremdrift. Du er selvkørende og formår at løbe opgaver i land på egen hånd, men samtidig også en holdspiller, som er villig til at indgå i et tæt samarbejde med kollegaerne.

Du er i stand til med godt humør at håndtere en arbejdsdag i et hektisk miljø med mange sideløbende opgaver med stor forretningsmæssig betydning, skiftende prioriteter, korte deadlines og hurtig eksekvering.

Vi forventer, at du er i stand til at skabe gode relationer, da arbejdet kan indebærer kontakt til både interne og eksterne samarbejdspartnere og leverandører.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Sanne Thomns på telefon 2114 3198.

Vi behandler ansøgninger løbende - send en ansøgning hurtigst muligt, hvis du er interesseret.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 21. juni 2020

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Head of CRM & Sales Management , Tryg Privat

    Brænder du for at arbejde med Lead Management og omsætte data og indsigter til resultater? Har du lyst til at blive en del af vores salgsorganisation med ansvar for den daglige drift og stå i spids..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Marketing Consultant

    Brænder du for at skabe resultater gennem lead-generering, kunde-events og digital markedsføring? Har du en særlig interesse for retail-branchen og ønsker at arbejde med softwareløsninger til de st..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Vikarstilling: Kommerciel Product Manager (Barsels...

    Som Project Manager i 3’s Product Office får du ansvar for at drive en række af projekter indenfor vores forskellige produktområder som f.eks. Voice, Internet og Roaming. Sammen med de relevante Pr..
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. september 2024 6
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 4
12. september 2024 6
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 6
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 9
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 4
20. august 2024 4