E-commerce Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

E-commerce Manager


Vil du med på en digital vækstrejse? Og vil du udvikle dit digitale mindset, samt altid kunne tilbyde kunderne en salgsklar webshop, så de nemt og ubesværet kan handle alt til virksomheden ét sted? Så er det måske dig, vi søger!

Om stillingen

Som E-commerce Manager vil dit ansvarsområde ligge inden for vores onlineforretning, som fortsat er i kraftig vækst. Du vil blive en af nøglepersonerne til at opretholde besøgstallene og oplevelsen på vores site. Dit ansvar vil også blive at sikre at vores platform er opdateret, og du vil derfor være involveret i store dele af forretningen.

Du vil blive en del af et dynamisk team bestående af syv dedikerede kolleger, der alle er specialiserede inden for forskellige områder indenfor Site Management. Teamet drifter Lomax.dk og Lomax.se, hvor vi konstant skal tilpasse os nye krav og holde os opdateret på trends. Du vil få mulighed for at udvikle dig i jobbet, deltage i workshops samt få muligheden for at bidrage til konceptudvikling og vores digitale vækstrejse.

Udover Site Management-teamet består onlineafdelingen af et udviklingsteam, et SEO/SEM-team og et Content Marketing & SoMe-team – i alt tæller onlineafdelingen 20 dygtige medarbejdere, som du vil komme til at arbejde tæt sammen med.

Kort opsummeret bliver du ansvarlig for:

  • Daglig drift af sitet – herunder planlægning og koordinering med vores produktafdeling, grafikere og øvrige relevante samt eksekvering af aktiviteterne på Lomax.dk.
  • Analyse af site-performance
  • Opsætning og udvikling af nye og eksisterende landingsider
  • Test af UX-projekter samt nyudviklede koncepter
  • Support og drift i forbindelse med et stort personaliseringsprojekt (i pipeline og stort fokus i 2022).
  • Siteforbedringer i samarbejde med teamet.

Halvdelen af din arbejdstid er du dermed en hands-on ressource i forhold til at få løst opgaverne, og det er derfor din opgave at tage ejerskab på at planlægge, koordinere og eksekvere dagligt på Lomax.dk.

Den anden halvdel af din arbejdstid går på konceptudvikling, sparring med resten af teamet i forhold til optimering, samt research og modning af opgaver til udvikling. Vi ser gerne, at du har et digital mindset, og at du har en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver.

Hvem er du?

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mangeartet, og er dermed ikke afgørende. Relevant uddannelse ses dog som et plus, og du kan sågar være nyuddannet. Vigtigst af alt er dog din lyst til at arbejde med e-Commerce og udvikle dig i jobbet.

Derudover ser vi gerne at:

  • Du har IT-flair og er skarp til at udnytte tekniske muligheder.
  • Du har kendskab til Google Analytics.
  • Du har god grafisk forståelse, grafiske egenskaber kan være et plus.
  • Du har opdateret viden og interesse for tendenserne inden for e-handel.
  • Du kan begå dig professionelt på svensk (ikke et krav).

Dine personlige egenskaber er også vigtige. Vi forventer, at:

  • Du er pålidelig, omhyggelig og vedholdende. Du er pligttro i forhold til dagligdagsdriften, og formår at følge opgaver til dørs.
  • Du er positiv, imødekommende og søger gerne indflydelse. Du trives med at have mange kontaktpunkter i organisationen i din konstante søgen efter at udvikle forretningen.
  • Du er præcis og nøjagtig, og har en naturlig interesse i at måle på om KPI’er opfyldes. Du vil have ansvaret for websitet, og forstår derfor vigtigheden af at være detaljeorienteret, og aldrig at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi tilbyder:

Når du starter hos os, kommer du gennem et grundigt introduktionsforløb, hvor du kommer rundt i hele virksomheden og bliver præsenteret for hver enkelt afdeling, så du ved, hvordan vi er organiseret, og hvem der laver hvad.

Du får ansvar og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job blandt mere end 170 engagerede kolleger i Frederikssund. Det betyder meget for os, at du udvikler dig i jobbet. Og hvis du har brug for at videreudvikle dine kompetencer gennem efteruddannelse og kurser, støtter vi meget gerne op om dette.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Praktiske detaljer:

Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen med fleksible arbejdstider, som vi ønsker besat hurtigst muligt. Du kommer til at sidde på vores hovedkontor i Frederikssund, men der vil være mulighed for hjemmearbejdsdage. Ifht. Covid-19, så følger vi myndighedernes retningslinjer.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Site Management Lead, Janni Johnsen – [email protected]

Hvem er vi?

Lomax har eksisteret siden 1962 og er i dag en af Danmarks absolut største totalleverandører til dansk erhvervsliv. Lomax leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, elektronik, møbler, lagerudstyr, køkken & catering og rengøring. Med et stærkt voksende varersortiment på over 35.000 varenumre, er Lomax ”full service partner” til det danske erhvervsliv. Vores mål er at blive en af landets dygtigste e-handelsvirksomheder og gøre det nemt for vores kunder i hverdagen.

Lomax har udviklet sig fra at være en traditionel katalogforretning til i dag at være en moderne, internetbaseret virksomheder med dag-til-dag-levering. Hos Lomax er vi mere end 200 ambitiøse medarbejdere, som konstant søger at blive bedre til det, vi laver. Vi er fordelt på fire lokationer i Frederikssund, Odense, Skanderborg og Helsingborg, Sverige.

Ansøgningsfrist: 2. januar 2022


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Frederikssund

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Frederikssund over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0