Marketingkonsulent til taktiske kampagner og branding af den kollektive transport

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Vil du arbejde med branding og taktiske kampagner store som små, positionere den kollektive transport i forhold til klima og være med til at styrke den kollektive transport i borgernes bevidsthed? Samtidig med at du udvikler dine kompetencer inden for projektledelse? Så er stillingen som marketingkonsulent i Movias kommunikationsteam noget for dig.

Kollektiv transport er en del af den offentlige velfærd. De fleste har en holdning til kollektiv transport, og rigtig mange er meget afhængige af den for at få hverdagen og deres sociale liv til at fungere. Som en del af kommunikationsteamet tager du stor del i arbejdet med at markedsføre den kollektive transport som et attraktivt transportvalg til borgere overalt på Sjælland.

Vi har rigtig travlt. Derfor søger vi en fagligt stærk marketingkonsulent til at hjælpe os med at nå vores mål i både Movia og samarbejdet i Din Offentlige Transport (DOT). Stillingen ønskes besat hurtigst muligt med en kvalificeret, erfaren, udadvendt og grundig kollega, som vil få mange spændende opgaver i et unikt krydsfelt mellem private virksomheder, kommuner og regioner.

Vi tilbyder en spændende hverdag, stejl læringskurve og højt tempo

Som marketingkonsulent bliver du en del af Direktionssekretariatet, som blandt andet rummer ti kolleger, der arbejder med kommunikation, presse, markedsføring og design. Direktionssekretariatet er placeret centralt i virksomheden, tæt på beslutningsprocesserne og på arbejdet i Movias direktion og bestyrelse.

I stillingen som marketingkonsulent har du en bred kontaktflade med kolleger i både Movia og i DOT, reklame-, medie- og analysebureauer samt blandt politiske interessenter, kommuner og regioner.

Du får ansvar for:

  • kampagnestyring, udvikling og eksekvering af markedsføringskampagner, herunder samarbejde med bureauer, interessenter og øvrige leverandører
  • at brande den kollektive transport og markedsføre billetprodukter igennem DOT i tæt samarbejde med gode kolleger i DSB og Metroselskabet
  • samarbejde og koordinering af projekter og kampagner i samarbejde med kommuner, regioner og andre interessenter
  • at lede og deltage i forskellige udviklingsprojekter i Movia

Derudover får du løbende opgaver af varierende indhold og omfang, som afspejler dine kompetencer og kvalifikationer.

For at lykkes i stillingen skal du:

  • være detaljeorienteret og marketingstrategisk tænkende
  • have et kritisk øje i kampagneudvikling
  • gerne have en relevant akademisk uddannelse (cand.merc., cand.com. etc.)
  • have minimum 3 års relevant erhvervsfaring fra privat eller offentlig virksomhed
  • kunne budgetstyre og forhandle med leverandører
  • være stærk til præsentation, formidling og skriftlig kommunikation

Indsigt i politisk drevne organisationer eller centraladministrationen og erfaring med at arbejde med mange interessenter er en fordel.

- og personlige kvaliteter, som svarer til stillingens indhold og niveau:

  • analytisk, struktureret, effektiv
  • god til at etablere samarbejde internt og eksternt
  • stærke koordinationsevner
  • ambitiøs, men uden behov for selv at være i centrum

- og så er du en god kollega med godt humør og gode samarbejdsevner.

Moderne, istandsat arbejdsplads

Movia er Danmarks største trafikselskab. Vi transporterer årligt over 200 mio. kunder i bus, lokaltog, flextrafik og plustur. Vi samarbejder med DSB og Metroselskabet om at udvikle og brande den kollektive transport gennem DOT, og så er vi medejere af blandt andet Rejsekort & Rejseplanen A/S, som har nogle af de mest benyttede brands i Danmark.

Direktionssekretariatet er en del af Movias kommercielle forretningsenhed. Direktionssekretariatet består pt. af 18 medarbejdere, som ud over kommunikation og marketing har ansvar for betjening af Movias direktion og bestyrelse, strategi- og forretningsplan, public affairs, samfundsansvar, jura og indkøb. I forretningsenheden er selvfølgelig også det kommercielle ansvar samt ansvaret for trafikinformation. Camilla Struckmann er direktør for Kommerciel og Kunder og det er hende, som du vil referere til i det daglige.

Vi er en spændende arbejdsplads, som bor i nye, moderne lokaler centralt placeret som nabo til Valby St. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed, højt til loftet og kort til topledelsen. Du arbejder på tværs af hele virksomheden og får mange kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre.

Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Og så er vi en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. marts 2022 eller hurtigst muligt. Vi tilbyder fleksibilitet og får også brug for din.

Søndag den 2. januar 2022. Ansættelsessamtaler forventes gennemført i januar 2022, uge 2 og 3.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt direktør for Kommerciel & Kunder, Camilla Struckmann på mail [email protected].

Ansøgning

Kommer du videre i ansættelsesprocessen, gør vi opmærksom på, at alle kandidater der ansættes i Movia, skal dokumentere, at de har gyldig opholds- eller arbejdstilladelse i Danmark. Såfremt du indkaldes til 2. samtale, skal du derfor medbringe dokumentation i form af kopi af pas, og eller gyldig opholds- og arbejdstilladelse.

Søg denne stilling


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Valby
  • Søndag den 02. januar 2022

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i København Ø

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2100 København Ø
    • Marketingmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København

    Are you passionate about marketing? Do you possess a keen eye for detail and derive satisfaction from organizing information into cohesive structures? Then, you could be the ideal candidate to join..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Frederiksberg

    Er du skarp til E-Commerce, og er du passioneret omkring interiør og livsstil? Brænder du desuden for at skabe gode kunderelationer? Så har vi muligheden for dig!På vegne af 101 Copenhagen søge..
    • Marketingmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København K

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Valby over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0