Marketingelev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Greve

Brænder du for marketing og den gode kampagne?

Som kontorelev i marketing vil du få en aktiv rolle og være med til at planlægge og eksekvere marketing kampagner i både Danmark og Norge. Du vil have en bred kontaktflade på tværs af hele den danske organisation samt til vores kolleger i Norge og til vores hovedkontor i Tyskland.

Hvis du taler og skriver norsk, er det en fordel men ikke et krav.

En vis portion kreativitet

Du brænder for den gode idé og har et godt kreativt øje. Du kan lide at arbejde med billeder og tekst og du har gode kommunikationsevner, mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk, og kan bidrage til at udvikle og vedligeholde samarbejdet med vores interne kontakter og vores bureauer. Du er vant til at begå dig i en online verden og mestrer kampagner og opslag på SoMe. Du synes det er spændende at være med til at planlægge messer og events.

Gode evner inden for planlægning

Du er ansvarsbevidst og har en meget høj ordens- og kvalitetssans. Du arbejder struktureret, systematisk og energisk i din opgaveløsning, og er samtidig en god team player med en udadvendt, positiv og videbegærlig attitude.

Faglige kvalifikationer

Du har bestået grundforløb (eud, hg2, hgs, hgv) fra en handelsskole eller studentereksamen (hf, stx, htx) suppleret med en EUD-student med fagretning kontor/administration.

Du er dygtig til IT og har flair for 'digital markedsføring'.

Uddannelsesforløb

Som kontorelev hos MAN indgår du i det uddannelsesforløb, som officielt hedder: Kontoruddannelse med speciale “Administration”.

Uddannelsen tager 2 år inkl. en afsluttende fagprøve, heraf 10-12 ugers skoleophold. 6 uger er fastlagte, og de resterende uger er med valgfag, som vi i fællesskab kan udvælge, så de bedst muligt understøtter din hverdag hos os.

Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus på administrative processer, produkt markedsføring og kundeservice.

Din løn under uddannelse

Din løn følger de gældende takster i Industriens Funktionæroverenskomst. På andet år af uddannelsen kan der, ved god arbejdsindsats, opnås ekstra løntilskud fra MAN.

Sådan lykkes du hos os...

Flotte temaer som en åben kultur, coaching og personlig udvikling betyder som du ved ingenting uden personligt engagement. For at vi lykkes med de markedsændringer vi står over for, er vi totalt afhængige af at have proaktive medarbejdere. Men hvad betyder det egentlig? For os betyder det, at vi har medarbejdere som forsøger at se det totale billede af forretningen, i stedet for kun den enkelte afdeling.

For at lykkes som en proaktiv medarbejder, så ligger det lidt i konceptet at du må være løsningsorienteret og nysgerrig. Du må være åben for tanken om at din gode idé potentielt bliver endnu bedre når du diskuterer den åbent med en kollega. Denne arbejdsmetodik lever tæt op til vores kerneværdi, Holdånd. Vi spiller nemlig hinanden gode. For at spille hinanden gode, kræver det at vi behandler hinanden med Respekt.

Respekt er jo et relativt subjektivt begreb og det er derfor vi prioriterer personlig udvikling og kompetenceudvikling; vi kan nemlig altid lære mere. Dette tror vi opbygger en professionel Integritet for dig som medarbejder og menneske, noget som igen er med til at øge din Beslutsomhed.

Det er nemlig disse fire værdier, Holdånd, Respekt, Integritet og Beslutsomhed vi tager med os på arbejde når vi efterlever den sidste og vigtigste af vores værdier, Kundefokus. Vi er faktisk ingenting uden vores kunder, og vi stræber at være en lidt bedre partner for dem hver eneste dag.

Hvad gør vi for, at du lykkes....

Du bliver en del af et veletableret, internationalt og professionelt team. Vi har fokus på at give dig en god uddannelse som kan bidrage til din personlige udvikling. Når du er åben og engageret, er det den motivation du har brug for at gøre et godt job.

Vi har elever og lærlinge inden for Salg, Administration og Værksted. Og vi sætter en ære i at tiltrække og uddanne unge talenter. Talenter som har lyst til at sætte sig i førersædet være en del af teamet.

Tiltrædelse: Efter nærmere aftale

Ansøgningsfrist: 28. juni 2021

Vil du se hvordan, det er at arbejde som elev hos MAN?

Vi har elever og lærlinge inden for Salg, Administration og Værksted.

Har du spørgsmål til jobbet, kontakt gerne marketingchef Claus Lindholm på tlf. 2010 8067 eller pr. e-mail: [email protected].

Hej, jeg hedder Cathrine og har selv været elev i marketing. Vil du høre mere om jobbet og uddannelsen? Du er velkommen til at kontakte mig:

Med venlig hilsen – Cathrine Jarlsø - tlf.: 2161 1756

Mail: Cathrine.jarlsoe@man.eu



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Greve

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketing and Communications Manager

    Brand awareness og fokuseret markedsføring af Danmarks næststørste privathospitalCapio er på en spændende rejse. Vi har udviklet os fra at være et specialiseret privathospital til at være en af..
    • Marketingmedarbejder
    • Hellerup
    Få mere info
  • Experienced Global Product Manager - Cardio and Ne...

    [xxxxx] A/S◀ is currently looking for an Experienced Global Product Manager for Patient Monitoring within Cardio and Neurology to be based in Ballerup, Copenhagen. The role is reporting to the .
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Student assistant - digital marketing (SEO focus)

    Now you have the opportunity to join one of the world's leading companies within highly advanced hearing solutions. Our global Digital Marketing & Acquisition team is looking for a student assi..
    • Marketingmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Greve over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0