Marketingmedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Marketing Manager til Muuto

Muuto søger en erfaren og eksekveringsstærk Marketing Manager, som med god strategisk forståelse kan være med til at forstærke og øge virksomhedens globale markedsposition og drive væksten af brandet i wholesale-kanalen.

OBS! Til denne stilling søges ikke via nedenstående link men direkte til Jesper Christiansen fra Holm Marcher som varetager rekrutteringsprocessen."

Om Muuto

Grundlagt i 2006 er Muuto allerede nu vokset til at blive én af de førende globale spillere indenfor moderne skandinavisk design. Allerede kort efter grundlæggelsen gjorde virksomheden sig gældende på både den nationale og internationale designscene, og de er i dag kendt for at skabe nytænkende og moderne skandinavisk design indenfor møbler, belysning og interiør. I 2017 blev Muuto solgt til det amerikanske designfirma Knoll og Muuto er i dag en global spiller med en to-cifret vækst på både top og bundlinje. De ca. 170 medarbejdere er alle med til at drive en sund forretning, hvor samspillet mellem førende designere og passionerede og kreative design- og produktudviklere søger at udfolde Muuto’s design-DNA.

Netop nyskabning, ærlighed og enkelthed karakteriserer Muuto’s ånd og gør sig gældende i både navn og produkter. Navnet Muuto kommer fra det finske ord for "det nye perspektiv" og det er dette nye syn på sagerne, som Muuto byder ind med i designverdenen, hvor de hver dag arbejder målrettet for at skrive nye og spændende kapitler i den stolte skandinaviske designtradition. De er i dag bannerførere for nyt nordisk design og er til stede hos mere end 1500 forhandlere i mere end 50 lande og fortsætter med at præge den skandinaviske designhistorie.

Stillingen

Som Marketing Manager for Muuto vil du få en unik mulighed for at blive en del af Muuto’s rejse, hvor du med stor selvstændighed, en stærk analytisk sans og en stor eksekveringsevne vil få tildelt globalt ansvar at drive væksten af deres brand i wholesale-kanalen sammen med kollegaerne i salg.

Dette vil ske med afsæt i opbygningen af en stærk marketing toolbox:

  • Du vil få ansvaret for lancering af nye produkter samt aktivering af bestsellere. Du vil skulle bygge planerne for de 3 årlige salgsrunder, der sikrer et godt salg ind til virksomhedens forhandlere og salg ud af butik. Dette indbefatter alt fra indsalgsmateriale, opbygning af USP’s, monitorering af konkurrentsituation, positionering, produkttræning, POS materiale og in-store løsninger

  • Du vil få ansvaret for at planlægge og eksekvere årsplan/-hjul for wholesale markedet. Dette betyder planlægning og eksekvering af aktiviteter og kampagner med retail partners på de vigtigste markeder

  • Din opgave er at sikre kendskab og præference for Muuto brandet i wholesale kanalen, og det betyder bl.a. ansvar for wholesale kommunikation, ex nyhedsbreve og input til content planer

  • Muuto er i gang med at udvikle en ny B2B platform. Det bliver bl.a. din opgave at lave en plan for hvordan den understøtte hele wholesale kunderejsen, herunder arbejde med den relevante segmentering af partnere. Målet er at udvikle et decideret brand ambassador program

  • Der lægges i stillingen vægt på, at du har en udpræget analytisk sans, således at du baseret på facts kan give input til både design samt sortimentsoptimering af eksisterende og nye produkter

    Som Muuto’s nye Marketing Manager for wholesale kanalen vil din dagligdag være præget af en ambitiøs, resultatorienteret og sympatisk kultur i hjertet af København, hvor engagement, innovation og målrettethed er hovedværdier. Med ansvar for en marketingkoordinator vil du blive en del af et marketingteam på 17 personer og referere direkte til Muuto’s marketingdirektør.


Din profil

Den ideelle kandidat har en cand.merc. eller lignende i bagagen, kommer med minimum fem års erfaring fra en tilsvarende stilling og har skabt resultater inden for marketing- og brandaktivering. Du er en erfaren marketingspecialist, der evner at udvikle, koordinere og eksekvere stærke marketinginitiativer gennem samarbejde med globale medarbejdere og samarbejdspartnere og tillige har flair for den digitale del af marketingdisciplinen. Du er velbevandret indenfor både B2B og B2C, og det ses som et plus, hvis du samtidig har kendskab til - og erfaring fra retail, livsstil, design og/eller møbelindustrien og tidligere har arbejdet med at bygge globale brands.

Som person er du proaktiv og handlekraftig og kommer med et godt drive, som gør dig i stand til at komme i mål/flytte ting, selv når presset er højt og vejen mod målet er hård. Du evner at jonglere med flere bolde på én og samme tid, har et udpræget projektledergen og er ikke bange for at gribe stafetten og bane vejen for både dig selv og andre, når mål og resultater skal nås. Du sætter baren højt, og du besidder en god balance mellem strategisk og kommerciel forståelse, hvorfor du forstår at prioritere korrekt og samtidig eksekvere. Samtidig er du en udpræget teamplayer, som sætter samarbejde højt på dagsordenen og tillige evner at kommunikere på engelsk, skriftligt såvel som mundtligt, til et internationalt publikum. Du er en dynamisk problemløser, som evner at se tingene fra flere vinkler og ved, at det betaler sig at lytte til andres idéer og nye initiativer, for at nå helt nye højder.

Interesseret?

Hvis du ønsker at ansøge om denne stilling bedes du kontakte Jesper Christiansen på [email protected] eller mobil: +45 2020 3736 for yderligere information om ansøgelsesprocessen. Til denne stilling frabeder vi ansøgninger via "SØG STILLINGEN" knappen nedenfor.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København K
  • Onsdag den 31. juli 2019

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Digital Marketing Manager - Global site

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobSaxo operates an international website - home.saxo - supporting visitors from many countries around the world. In this role you will take responsibility for th..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketing Strategist

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobAre you a dynamic and experienced Marketing Strategist looking to make a significant impact? Join our Marketing Strategy team at [xxxxx], where you will .
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingpraktikant

    Marketingpraktikant Er du vores nye marketingpraktikant? Vi søger en praktikant, som brænder for at afprøve forskellige marketingdiscipliner. Du vil i din praktikperiode blive tilknyttet mark..
    • Marketingmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0