SEO Consultant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Udbryder du OMG! til SEO? Vil du tage kampen op imod søgemaskinernes robotter og optimere vores kunders webløsninger ved at styrke deres digitale tilstedeværelse? Så kunne du helt sikkert være vores nye kollega i dentsu X.


LIDT OM DIT NYE JOB
Vi søger en kollega, der kan hjælpe os med at optimere vores kunders webløsninger og fokusere på trafik fra søgemaskiner. Måske er du nybegynder med en spirende interesse i SEO, eller måske har du allerede etableret en faglighed? Begge profiler er relevante for os. Så hvis du viser os alt det, du kan, så lærer vi dig det, du ikke kan (endnu). Her hos os elsker vi alle sammen grafer, tal, marketing og ikke mindst teknologi og digitale løsninger, så du får nogle stærke sparringspartnere, læremestre og ikke mindst gode kollegaer.

dentsu X er et mediebureau med fokus på marketing-performance, og samtidig en del af Isobar Danmark. Som en del af vores afdeling vil du indgå i et team på 19 konsulenter, som repræsenterer mange års erfaring med Search, Web Analytics og medieindkøb. Som SEO Consultant vil du komme til at arbejde med webløsninger, som vi udvikler og varetager sammen med Isobar, såvel som løsninger der faciliteres i andre virksomheder. Dine primære opgaver kan opdeles i tre hovedområder:

  • Vurdering af den tekniske og indholdsmæssige tilstand på individuelle webløsninger, med udgangspunkt i de altid udviklende ’SEO best pratices’
  • Et dag-til-dag samarbejde med Isobars øvrige afdelinger (frontend, backend, copy m.fl.) i bestræbelserne på at levere den bedst mulige SEO-løsning på vores egne webprojekter
  • Løbende afrapportering på udviklingen af de organiske optagelser i søgemaskinerne


MÆRK ÅNDEN – OG BLIV EN DEL AF DEN
Vi er en masse dedikerede hoveder her i København, og Isobar og dentsu X er helt sikkert noget forskelligt for alle, men samtidig noget ganske særligt. Her får du både lov til at være dig selv og plads til at blive mere. Og du bliver en vigtig del af en kultur og ånd, som vi passer godt på. I det hele taget prøver vi at passe godt på hinanden, vores kunder og verden omkring os. Så vil du være med og gøre dit til at vi samme lykkes med det, kan du glæde dig til at få…

  • En fantastisk arbejdsplads midt i byen
  • Chancen for at tænke ud over alle grænser – både i det daglige og i din karriere
  • En sjov, varieret arbejdsdag med masser af udfordrende opgaver
  • De skarpeste og sødeste kolleger i branchen
  • Danmarks bedste køkken med fremragende morgenmad og frokost – hver dag
  • Fredagsbar, vinklub, løbeklub, fede fester og events


OM DIG
Først og fremmest har du en god portion interesse for den digitale tilstedeværelse og alt, hvad der hører med. Derudover ser vi gerne, at du:

  • Kan anskue en hjemmeside med robotternes algoritmebaserede øjne, og samtidig kan perspektivere løsningen til de menneske-besøgendes behov
  • Er datadrevet i din optimering, og har et talent for ikke at efterlade løse ender på trods af løsningernes omfang og kompleksitet
  • Er analytisk stærk, selvkørende og initiativrig
  • Har en relevant baggrund – men det er ikke vigtigt, om du er erfaren eller nybegynder


DENTSU X ER BÅDE DET NÆRE OG DET STORE
dentsu X er en stærk kombination af det bære og det store. F.eks. er vi i dentsu X 19 gode kollegaer, og samtidig er vi en del af det større digitale bureau Isobar, hvor vi har mere end 225 kollegaer i København, og 6.500 ansatte i det globale Isobar. Adskillige år i træk er Isobar kåret som et af de mest innovative og visionære, digitale bureauer i verden – a Global Leader. Samtidig er både Isobar og dentsu X en del af Dentsu Aegis Network – et af verdens største bureaunetværker, hvilket giver endnu flere strenge at spille på. Men størrelse er ikke alt. Vores mission i Isobar er at transformere både virksomheder og menneskers liv gennem kreativ brug af digitale muligheder. Og dét kræver mere end noget andet kompetencer, passion og samarbejde.

dentsu X er et mediebureau under Isobar (det tidligere Magnetix Linked by Isobar).
Mylmage har kåret Isobar som branchens bedste digitale bureau i de seneste syv år.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Cecilie Tøfting på telefon: 28270244 eller mail: [email protected] Apply now


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København V

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Digital Marketing Manager - Global site

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobSaxo operates an international website - home.saxo - supporting visitors from many countries around the world. In this role you will take responsibility for th..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketing Strategist

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobAre you a dynamic and experienced Marketing Strategist looking to make a significant impact? Join our Marketing Strategy team at [xxxxx], where you will .
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingpraktikant

    Marketingpraktikant Er du vores nye marketingpraktikant? Vi søger en praktikant, som brænder for at afprøve forskellige marketingdiscipliner. Du vil i din praktikperiode blive tilknyttet mark..
    • Marketingmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0