femina søger en ambitiøs social media manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vi leder efter en SoMe-manager, som har en kreativ tilgang til aktualitetsstof og deler vores ambition om at lave Danmarks bedste digitale mediefællesskab for kvinder.

Vores journalistik løfter, udfordrer og inspirerer kvinder med udgangspunkt i spændende aktualitetshistorier, begavet tendensstof og velfortalte features – på alle vores platforme.

Vi leder efter dig, der har lyst at bidrage til og sætte dit præg på den udvikling og vækst vi er inde i. Du vil indgå i et tæt dagligt samarbejde med resten af vores social media & community-team med henblik på at udvikle og vækste femina.dk som kvinders foretrukne univers på alle kanaler og få platformene til at spille sammen.

På femina.dk bliver du en del af holdet omkring Aller Kvindeliv, der rummer femina, SØNDAG og Psykologi, hvor vi arbejder tæt sammen. Din hovedvægt vil være på feminas kanaler, men du vil også i mindre grad komme til at arbejde på tværs af porteføljens sociale kanaler – ligesom du også vil komme til at arbejde med den digitale iscenesættelse af feminas printmagasin. Dit ansvar bliver desuden:

  • Drift af vores sociale kanaler med femina.dk som det centrale og bærende univers.
  • At sikre at vores journalistisk – hvad enten den starter på social, site eller print bliver framet og solgt rigtigt til vores brugere. Det handler både om story selling men i høj grad også om at være brugernes ambassadør, så indholdets identitet og tone of voice altid er on brand.
  • At identificere trends, historier og virale tendenser på social som rummer potentiale for femina.dk og være med til at udvikle og producere journalistisk indhold og formater, der aktiverer vores brugere og gør dem medskabende
  • At bistå vores digitale redaktører med dataindsamling samt løbende evaluere og analysere performance – herunder omdanne data til insights, der kan bruges af øvrige redaktion.

Om dig:

Du formår at holde overblik over en kanalportefølje med skarpt blik for DNA, tone of voice, frekvens og prioritering af platforme samt det rette miks mellem formater. Du følger med i nyhedsstrømmen, men formår at sortere i breaking-flimmer og sætter en dyd i at skabe overblik både for den øvrige redaktion og brugerne. Du er en holdspiller, tænker journalistisk og bidrager med vinkler og idéer baseret på dine insights. Måske er du journalist eller kommunikationsuddannet - måske har du en helt anden baggrund. Uanset hvad ser vi gerne, at du er:

  • bekendt med Facebook Business Manager og kender Facebooks annonceværktøjer (herunder udnyttelse af custom audiences og remarketing.) Du er datadreven og god til at gøre tal og statistik navigerbart for andre. Og så er du naturligt interesseret i nye tools, og hvordan man bruger dem
  • stærk i indhold til TikTok, IG stories (præ-produceret og live) og facebook groups ligesom du meget gerne har indblik i fx Facebook Creator Studio, Watch og IGTV. Du er også helst habil i Photoshop.
  • bekendt med SEO og google-annoncering samt tredjeparts SoMe-værktøjer, og hvordan de kan hjælpe os i det daglige.
  • typen, der formentlig ikke kan lade være med at tjekke Twitter, Instagram, Tiktok og Facebook, før du er stået ud af sengen - og du har også selv lyst til at udføre dine gode idéer til video content.
  • klar på at beskæftige dig med en bred vifte af alle de emner, der interesserer danske kvinder – fra kropsaktivisme og samtykkelov til instagram-tendenser og det nyeste lol på Netflix

Du får en central rolle på feminas redaktion, hvor du kommer til at være en del af social media & community-teamet, der består af dig, redaktøren for sociale medier, en studentermedhjælper og en praktikant. Der er tale om en fuldtidsstiling på 37 timer.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte redaktør for sociale medier & community Maria Brus på [email protected] mobil: 27851720 eller chefredaktør Isabella Hindkjær [email protected] mobil: 23983944

Ansøgning

Send din ansøgning via vores rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link. Deadline for ansøgning er søndag d. 27. marts 2022, men vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København V

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Digital Marketing Manager - Global site

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobSaxo operates an international website - home.saxo - supporting visitors from many countries around the world. In this role you will take responsibility for th..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Master Trainer for Financial Crime Prevention

    Copenhagen, Denmark About the job Do you want to work with Financial Crime Prevention with an educational focus in a global setup? This is an exciting opportunity to join a team where .
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketing Strategist

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobAre you a dynamic and experienced Marketing Strategist looking to make a significant impact? Join our Marketing Strategy team at [xxxxx], where you will .
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0