Digital Marketing Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Smørum

Digital Marketing Specialist


Når du hører SEO, Adwords, Web Analytics og den generelle SoMe marketing palette, håber vi, at du tænker ”YES! Det kan og vil jeg.” Tilføjet et stærkt performance og super data-driven mindset, så er du den rette for os. Vi leder efter en digital stjerne, der har motivation og lysten til at styrke vores position i det digitale marketing landskab. Ved hjælp af dine stærke analyserende evner sammen med en skarp content-creator-evne, vil du løfte vores digitale marketing til det næste niveau.

Vores fælles mål bliver en del af dit mål

I Audika er det vores klare mål at hjælpe flere mennesker til at høre bedre. Vi ønsker at give dem en livsforandrende oplevelse ved at kunne høre bedre, og tilbyder dig at være med til at tage denne oplevelse til nye højder på de digitale platforme.

Vi behandler vores kunder professionelt og strækker os langt for at sikre kunden det allerbedste resultat. Audika er den største kæde af Oticon-certificererede hørecentre i Danmark, vi leverer kun de bedste produkter og løsninger, og går ikke på kompromis med kvaliteten.

Vi er en virksomhed i vækst og vores fælles mål er at fastholde et højt niveau på performance og konvertering, og samtidig drive den bedste kundeoplevelse på tværs af kanaler.

Med dig ved tasterne får du ansvaret for at udvikle, drive, eksekvere og analysere på vores website, sikre at vi er tilstede på de gængse SoMe platforme med relevant og konverterende indhold. Og du får ansvaret for tracking og analyse på samtlige digitale kanaler.

Dine opgaver består af:

  • være digitalt ansvarlig for at videreudvikle content samt vedligeholde og drifte vores website
  • eksekvere på digitale kampagner målrettet vores segment
  • ansvar for løbende updates og indsigter i form af digitale analyser og dashboards
  • stå for projektledelse på digitale initiativer – fx Native og Employer Branding
  • koordinere, drifte og vedligeholde i Sitecore, Google Ads, search, display og SEO i samarbejde med vores bureau
  • ad-hoc opgaver – både on- & offline

Du bliver en del af et Marketing team, som består af et Kontaktcenter med 6 kollegaer på telefonerne, 2 Outreach kollegaer som laver høre-screeninger rundt omkring i landet, en Marketingkonsulent samt dig og en Marketing Manager. Teamwork er nøgleordet og vi bidrager alle til at opnå den bedste oplevelse for vores kunder.

Din værktøjskasse

Du bringer en relevant uddannelse inden for digital marketing eller webudvikling samt en passion for arbejdet med en indbydende digital oplevelse på tværs af kanaler. Vi ser gerne, du har erfaring fra en lignende rolle, men du kan også lige have afsluttet din uddannelse. Det vigtigste for os er, at du har lyst, drive og motivation for at skabe den bedste digitale kundeoplevelse. Du finder det også motiverende og spændende at analysere på, hvordan vores performance er på de forskellige kanaler. Du skal derfor kunne holde hovedet koldt, da vi løber stærkt. Derudover sætter du struktur højt for at kunne nå dine deadlines.

Vi vil værdsætte højt, at du er en dygtig kommunikatør og vant til at arbejde med skriftlige materialer. Dertil er du ikke bange for at smøge ærmerne op og arbejde med værktøjer som InDesign& Photoshop.

Vores værdisæt

Tillid, godt samarbejde og en ”can-do attitude” er en del af det værdisæt, som du bliver en del af. Derfor vægter vi, at du også kan se dig i disse værdier. Hvad du bringer ind af kreative løsninger for at gøre hverdagen nemmere for vores kunder, er dét som gør dig endnu mere værdifuld, og vi vil gøre vores for at klæde dig på til denne opgave.

Kan du svare på følgende spørgsmål: Hvor mange kanaler er vi online på?

Send dit svar samt din korte motiverede ansøgning samt CV til os inden d. 7. november 2022. Af hensyn til persondata bedes du lægge dine dokumenter op på vores digitale platform via Successfactors. Vi forventer at afholde samtaler i uge 46 og 2. samtaler uge 47, da vi ønsker, at du kan starte hurtigst muligt og gerne 1. januar 2023.

Ønsker du at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Marketing Manager Birgit Sønderskov på 20 84 08 00.

Audika er en Oticon-certificeret kæde af private hørecentre. Vi er eksperter i audiologi, teknologi og høreomsorg. Vi sætter en dyd i at hjælpe mennesker med at opnå den bedst mulige hørelse, så de kan leve det liv, de ønsker - uden begrænsninger. Vi er ambitiøse i vores målsætning, og vi mener, at succes er noget, vi opnår i fællesskab. På vejen dertil er vores værdier centralt i alt, hvad vi foretager os: Vi skaber tillid, vi er team-players, vi er innovative og vi har altid en can-do attitude.

Audika er en del af Demant-gruppen, som er en af de førende organisationer indenfor høreomsorg med over 100 års erfaring. Du vil derfor ikke kun få kollegaer i Danmark - men også rundt omkring i verden. Vi har altid adgang til den nyeste viden og teknologi indenfor branchen, hvor vi samarbejder på tværs af gruppen. Vi er en global kæde med en lokal tilgang.
Læs mere om Audika her: www.audika.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Smørum.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Smørum

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København

    Are you passionate about marketing? Do you possess a keen eye for detail and derive satisfaction from organizing information into cohesive structures? Then, you could be the ideal candidate to join..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København

    Are you a strategic thinker and excited about social media and digital marketing? Are you capable of guiding and inspiring in a global context? We are seeking a Global Social Media Manager to spear..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Søborg

    Join us as an Associate Director of New Product Planning, leading strategic initiatives within the ground-breaking CETA (Cardiovascular & Emerging Therapy Areas) at [xxxxx] If you're ready .
    • Marketingmedarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Ballerup

    Vil du være med til at udvikle samfundspositioneringen af Skandinaviens største forsikringsselskab? Har du erfaring med at drive strategiske presseindsatser, omdømmestyring, rådgivning af topledere..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Smørum

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Smørum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Smørum over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 1