Marketing- og kommunikationsmedarbejder med interesse for SoMe annoncering (deltid eller studiejob)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Søborg

Brænder du for skriftlig kommunikation og sociale medier, og vil du gerne have en masse fed erfaring med Facebook, Instagram og LinkedIn annoncering, så har vi lige det rigtige deltidsjob eller studiejob til dig hos Ofir!

Du har måske hørt om Ofir. Måske ved du, at Ofir i dag er Danmarks anden største jobportal. Men du ved helt sikkert ikke, at vi har genopfundet måden at drive en jobportal på og derfor vækster.

Vores produkt er grundlæggende at levere kvalificerede ansøgninger til vores kunder. Vi har 400.000 månedlige besøgende på Ofir.dk, men vores hemmelige våben er, at vi også hjælper vores kunder med at få eksponeret deres job for de kandidater, som ikke besøger jobportaler – og det er her du kommer ind i billedet. Du vil nemlig blive ansvarlig for at lave målrettet jobannoncering i de kanaler, hvor danskerne bruger mest tid – nemlig Facebook, Messenger, Instagram og LinkedIn.

Jobbet
Som marketing- og kommunikationsmedarbejder vil du blive en del af vores dygtige SoMe team, som ligger i Marketingafdelingen. Din hovedopgave bliver at lave betalt annoncering på Facebook, Messenger, Instagram og LinkedIn med henblik på at tiltrække relevante ansøgere til vores kunders ledige stillinger.

I teamet bruger vi over 600.000 kr. om måneden på at målrette vores kunders jobannoncer til relevante kandidater ud fra kriterier som kompetencer og geografi. Vi sikrer dermed, at vores kunders jobannoncer bliver set af hele deres kandidat-målgruppe og ikke kun af dem, som besøger vores jobportal.

Vores målrettede annoncering er en rigtig vigtig del af vores jobannonceprodukt. Dine arbejdsopgaver spiller derfor en stor rolle i vores kunders evne til at ansætte de rigtige personer.

Om vores kommende stjerne (ja, det er dig!)
Vores drømmekandidat er en af følgende:

- en universitetsstuderende e.l. med minimum 1,5 års studietid tilbage

- en færdiguddannet person, som har en relevant uddannelse eller relevant erfaring og bevidst søger et deltidsjob

Du er en stærk skriftlig formidler og god til at tænke i tilpassede budskaber til forskellige målgrupper. Vi forventer, at du har grundlæggende kendskab til og interesse for sociale medier. Det er vigtigt, at du trives med mere rutineprægede opgaver, hvor du motiveres af at nå din daglige "kvote", samt tanken om at du hjælper virksomheder med at ansætte.

Har du allerede erfaring med annoncering gennem fx Facebook Business Manager eller LinkedIn Campaign Manager, vil det bestemt være en fordel, men det er ikke et krav. Du får naturligvis en grundig introduktion til jobbet af din leder og dine kollegaer, der har indgående kendskab til, hvordan vores kunder får mest muligt ud af deres annoncering. Du vil hele tiden have mulighed for sparring og hjælp.

Du skal kunne arbejde 12-15 timer om ugen. Jobbet er fleksibelt, og der vil fra tid til anden være mulighed for at arbejde både mere eller mindre end 12-15 timer ugentligt. Når du er blevet grundigt oplært, vil du også kunne arbejde hjemmefra, når det passer dig, også på aftener og i weekender.

Om os – hvad kan vi tilbyde vores kommende stjerne?
Vi er et team af 40 dedikerede og dygtige medarbejdere, som elsker at fejre vores succeser og have det sjovt sammen på vores kontor på Gladsaxe Møllevej i Søborg. Vi har en lækker kantineordning fra Meyers, og så ligger vi godt ift. både offentlig og privat transport med parkeringspladser til alle medarbejdere.

Vi kan også tilbyde gratis fitnesslokale med moderne træningsudstyr, personalerum med bordfodbold og bordtennis samt sjove fredagsbarer, teamture og fester.

Er vi et match?
Så længe jobannoncen er online, har du en chance, men send hellere din ansøgning og dit CV i dag end i morgen, via knappen "Send ansøgning". Samtaler vil blive afholdt løbende, og opstart vil være hurtigst muligt – vi venter dog gerne på den rette.

Er du ikke studerende, forventer vi, at du uddyber i din ansøgning, hvorfor et deltidsjob er det rette for dig, også på længere sigt!

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at skrive til Mette Holst Poulsen på [email protected] eller via LinkedIn.

Se mere på vores ansøgersite: https://karriere.ofir.com

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=822b238c)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Søborg
  • Mandag den 16. maj 2022

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Digital Marketing Manager - Global site

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobSaxo operates an international website - home.saxo - supporting visitors from many countries around the world. In this role you will take responsibility for th..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Experienced Global Product Manager - Cardio and Ne...

    [xxxxx] A/S◀ is currently looking for an Experienced Global Product Manager for Patient Monitoring within Cardio and Neurology to be based in Ballerup, Copenhagen. The role is reporting to the .
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Bliv Marketingkoordinator hos hele Danmarks bilfor...

    Er du en marketingentusiast med flair for digital kommunikation, og elsker du at se dine kampagner skabe resultater? Vil du være en del af et dynamisk team, der arbejder med nogle af verdens mest i..
    • Marketingmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
16. september 2024 2
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 6
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3