Rekrutteringsfirma

Digital Marketing Koordinator – Kan du udvikle strategien og skabe værdi digitalt?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Digital Activation Coordinator – Kan du udvikle strategien og skabe værdi digitalt?

Vil du være med til at løfte strategi og eksekvering i en global virksomhed? Kan du hjælpe os med at føre en rød tråd mellem vores digitale kampagner? Kan du tænke teknisk og kreativt i markedsføringsøjemed, og er du digital helt ud til fingerspidserne?


Så er stillingen som Digital Activation Coordinator hos JTI Denmark måske det rette match for dig?

Din primære rolle i teamet bliver i samarbejde med nærmeste leder, Brand Manager, at skabe de digitale kampagner, samt sikre, at der er en kontinuerlig opfølgning herefter. Du bliver en del af et fagligt stærkt team, der forstår værdien af, at vi løfter i flok. Du får meget ansvar og frihed til at løse dine opgaver, hvorfor det er vigtigt, at du er handlekraftig og kan arbejde selvstændigt. Du bliver en del af en global og passioneret virksomhed, hvor tempoet er højt og kulturen stærk.

Som del af dit ansvarsområde kommer du til at forhåndsdefinere og monitorere relevante KPI’er i forhold til projekter og kampagner, med henblik på at følge op på resultater, samt optimere fremtidige indsatser. Du vil være en del af videreudviklingen af vores digitale værktøjer og rammer i tæt samarbejde med de ansvarlige brand managers, og skabe stærke relationer internt og eksternt til stakeholders indenfor dit ansvarsområde.

DINE EVNER & KOMPETENCER

Du kommer til at arbejde selvstændigt med koordinering af digitale kampagner, håndtere sæson baserede kampagner og projekter i forbindelse med lanceringer fra A-Z, herunder kontakt med stakeholders, briefings og teknisk udvikling. Du er en skarp kommunikatør og har erfaring med at koordinere cross-functional med eksterne bureauer. Du tænker analytisk for at skabe de bedste løsninger. Dit mindset er digitalt helt ud til fingerspidserne, og du er god til at omsætte viden til praksis. Du har gerne 2-3 års praktisk erfaring på det danske marked med danske forbrugere i digital marketing, e-commerce, SoMe advertisement, Website maintenance og Online Digital Activation.



PERSONLIGE EGENSKABER


  • Uddannet indenfor Business Administration, Kommunikation, IT eller andre relevante områder

  • 2+ års erfaring med e-commerce eller andre digitale arbejdsområder

  • Gode kommunikationsevner, både skriftligt og mundtligt. Herunder afholde præsentationer for medarbejdere og stakeholders

  • Dybdegående kendskab til det tekniske og kreative aspekt, samt digital og mobil markedsføring

  • Flair for at arbejde i forskellige IT platforme

  • Du er flydende i skrift og tale både på dansk og engelsk


ER DET DIG VI LEDER EFTER?

Stillingen kan være din vej ind til en fremtidig karriere hos JTI. JTI udvider deres portefølje det kommende år. Her vil du være med til at sætte strategien og skabe behovet helt fra start. Ansættelsen starter ud som en 12 måneders kontrakt, med forventning om forlængelse efterfølgende.

Lyder det netop som den karrieremulighed, du har gået og ventet på, så søg stillingen allerede i dag. Tiltrædelse snarest muligt. Vi holder samtaler løbende.

JTI Denmark samarbejder med Adecco på denne rekruttering. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte rekrutteringskonsulent, Christina Tocado Grünwaldt: [email protected] eller pr. telefon 2568 3527 eller Christina Drejet på [email protected] eller pr. telefon 3838 7007.

OM JTI DENMARK

“JTI Denmark is part of JTI, one of the leading tobacco companies in the world, with over 40.000 employees in over 120 countries. We employ experts on everything from retailer equipment and sales materials, to tobacco leafs and product development. For more information, please visit www.jti.com.

The headquarters of JTI in Denmark are located in Søborg, north of Copenhagen. Our sales force is represented across all parts of Denmark and our challenger status creates a rewarding and hard-working culture. Our brands Camel, Winston and B&H are well established in the Danish market and our Camel brand is currently the fastest growing cigarette brand in Denmark. JTI Denmark has also been recognized as a Top Employer, following a rigorous, independent certification process.”


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Søborg

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Head of CRM & Sales Management , Tryg Privat

    Brænder du for at arbejde med Lead Management og omsætte data og indsigter til resultater? Har du lyst til at blive en del af vores salgsorganisation med ansvar for den daglige drift og stå i spids..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Marketing Consultant

    Brænder du for at skabe resultater gennem lead-generering, kunde-events og digital markedsføring? Har du en særlig interesse for retail-branchen og ønsker at arbejde med softwareløsninger til de st..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Vikarstilling: Kommerciel Product Manager (Barsels...

    Som Project Manager i 3’s Product Office får du ansvar for at drive en række af projekter indenfor vores forskellige produktområder som f.eks. Voice, Internet og Roaming. Sammen med de relevante Pr..
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 6
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 3
21. august 2024 3