Lastvognsmekanikerlærling til Beredskabsstyrelsen i Thisted - 7700

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Har du lyst til være med til at sikre, at vores udrykningskøretøjer altid er klar til at rykke ud, når alarmen lyder? Har du samtidig lyst til at blive lastvognsmekaniker og få Beredskabsstyrelsen Nordjylland i Thisted som dit daglige uddannelsessted?
Så har vi en stilling ledig som lastvognsmekaniker lærling pr. 1. august eller efter nærmere aftale.

Om os

Beredskabsstyrelsen Nordjylland i Thisted opretholder et døgnberedskab i Nordjylland og løser en lang række operative opgaver inden for brand, redning og miljø. Vi uddanner årligt cirka 112 værnepligtige til brandmænd og redningsspecialister. Udover uddannelsen af værnepligtige gennemfører Beredskabsstyrelsen Nordjylland en lang række andre aktiviteter inden for det nationale- og internationale beredskab.

Beredskabsstyrelsen Nordjylland er en spændende og afvekslende arbejdsplads med mange aktiviteter og engagerede kollegaer.

Lærepladsen er placeret på vores lastvognsværksted. Værkstedet er en dynamisk og effektiv støtteenhed, der, udover lærlingen, består af fem mekanikere og en elektriker, som alle er engagerede og kompetente og lægger stor vægt på høj kvalitet i opgaveløsningen. Værkstedet servicerer og vedligeholder alle afdelingens motoriserede enheder.

Om stillingen

Du kommer i lære som lastvognsmekaniker og vil under uddannelsesforløbet tilegne dig teoretiske og praktiske færdigheder relevant for uddannelsen. Uddannelsen tager 3½ år efter endt grundforløb.

Hos os vil du få en bred viden om reparations- og servicearbejde på:

• lastvogne med specialopbygninger
• kraner, lifte og trucks
• varevogne, personbiler, ATV’er og UTV’er
• generatorer fra 1 kVA til 275 kVA
• brandpumper, motorsave og andre små motoriserede maskiner.

Din uddannelse består både af skoleperioder (nærmeste relevante tekniske skole) og praktikperioder her hos os ved Beredskabsstyrelsen Nordjylland.

Du vil blive en del af et miljø med faglige udfordringer og en uformel omgangstone, hvor der vil være gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Om dig

Du har folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve, og minimum afsluttet relevant grundforløb inden for bil, fly og andre transportmidler. Det vil være en fordel, hvis du har kørekort til personvogn.

Som person forestiller vi os, at du:

• er fleksibel og parat til hurtigt at tilpasse dig en ny situation – og du bevarer overblikket
• er engageret, grundig og ansvarlig
• er serviceorienteret, og du har lyst og idéer til at arbejde med nye tiltag
• er god til samarbejde, også når der bliver travlt.

Det er ønskeligt, hvis du har gennemført beredskabsfaglig uddannelse, gerne som værnepligtig i Beredskabsstyrelsen. Dette er dog ikke et krav.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale for Håndværker i Staten
Lønnen udgør efter endt grundforløb det første år 13.077,83 kr. pr. måned for dig, som er over 18 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 19.675,33 kr. pr. måned.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes, og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Vil du vide mere om stillingen, og arbejdspladsen er du meget velkommen til at kontakte værkstedsleder Tonny Bjerrum på 7285 2400 eller 2281 7286.

Har du spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-sagsbehandler Mette Sanggaard Kristensen på 7281 9113.

Ansøgningsfristen er den 21. juni 2020. Vi forventer at afholde samtaler løbende.
Tiltrædelse den 1. august 2020 eller efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab og arbejder for at udvikle samfundets evne til at forebygge og modstå større kriser og katastrofer.
Styrelsen rykker ud på operative indsatser i Danmark, hvor der er behov for meget mandskab og specialmateriel, og kan indsættes internationalt i katastrofesituationer.
Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler styrelsen samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Thisted
  • Søndag den 21. juni 2020

Lignende jobs

  • Mekaniker søges til [xxxxx], Aalborg City

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder, men vi mangler dig, så vi kan opretholde den gode service.Du bliver en del af et velfungerende team i Aalborg City, hvor ingen er for fin til at tage .
    • Mekaniker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Varebilsmekanikerlærlinge - Mercedes-Benz

    Vi søger to dygtige varebilsmekanikerlærling til vores afdeling i Aalborg, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz person-, vare- og lastbiler. Hvert år uddanner vi mange unge m..
    • Mekaniker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Erfaren Biltekniker Søges til Semler Mobility Aalb...

    Er du en passioneret biltekniker med erfaring og lyst til at arbejde med nogle af bilbranchens mest anerkendte mærker og nyeste teknologier? Så har du nu chancen for at blive en del af vores dedike..
    • Mekaniker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Mekaniker i Aalborg

    mekanikerFor vores kunde i Aalborg søger vi en mekaniker med fokus på hydraulik.Har du erfaring inden for mekanisk arbejde og en interesse for hydraulik og el? Så er her en spændende mulighed f..
    • Mekaniker
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som mekanikere i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte mekaniker i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal mekanikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte mekanikere i Thisted over tid

Dato Alle jobs som mekanikere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1