Udbuds- og regnskabscontroller søges til Østjyllands Politi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Aarhus, Østjyllands Politi

Til at indgå i vores regnskabsenhed søger vi en engageret, udviklingsparat og hands-on udbuds- og regnskabscontroller, der ikke er bange for at tage del i afdelingens regnskabsopgaver og udarbejdelse af mindre udbud.

OM STILLINGEN
Du vil få et bredt ansvarsområde og trives derfor med både klassisk bogholderi og komplekse rapporterings- samt analyseopgaver. Af analysearbejde kan fx nævnes udarbejdelse af månedsregnskaber, indhentning af tilbud, herunder markedsafdækning i forhold til udbud, udarbejdelse af kontraktoplæg på områder hvor politiet rekvirerer ydelser fx låsesmed, dyrelæger, dyreinternater m.fl.
Du vil i tæt samarbejde med øvrige medarbejdere i regnskab få en central rolle i at drive ovennævnte hovedområder, der skal sikre, at der sker en korrekt aflæggelse af regnskabet, samt overholdelse af indkøbsreglerne.

Dine primære ansvarsområder er:
• Regnskabsopfølgning måned, kvartal og årsregnskab
• At indhente tilbud via markedsafdækning og udarbejde oplæg til kontrakter
• Sagsbehandling og opfølgning på indkøbsområdet bl.a. indkøbscompliance og kontraktstyring
• At yde økonomisk sparring
• Regnskabscontrolleropgaver i øvrigt

I sektionen er der 8 fastansatte, 1 fastansat der deles mellem Regnskab og Logistik, samt 1 økonomielev. Der refereres direkte til økonomichefen. Vi lægger stor vægt på at sætte borgeren i centrum, at vi leverer et højt serviceniveau og har et godt samarbejde på tværs i organisationen, samt med eksterne myndigheder mv. Sektionen du bliver en del af er under Kredsstyring, der også består af en analyse, budget og controllerenhed.

OM DIG
Vi søger en en udadvendt, innovativ og robust person, der godt kan lide et arbejdsliv, hvor der ikke er 2 dage, der er ens.

Vi forstiller os en akademisk uddannet økonom. Om du er nyuddannet eller har flere års regnskabserfaring, er ikke afgørende. Det der er afgørende er din vilje og lyst til at arbejde i det offentlige, herunder viljen til at ville gøre en forskel.

Derudover forventer vi, at du;
• Er teamplayer, da du indgår i et selvstyrende team
• Kan planlægge egen tid og opgaver såvel som tværgående opgaver i teamet.
• Har lyst til at være en ”blæksprutte”, der kan være serviceminded
• Kan holde hovedet koldt - også i perioder med travlhed
• Har lyst og evne til at arbejde med tal og mennesker
• Er rutineret bruger af Office pakken
• Evner at spotte logiske sammenhænge

Du vil få en grundig oplæring i politiets systemer, men det vil være en fordel, hvis du har stor viden omkring Navision og elektronisk fakturahåndtering. Viden omkring udbud og kontraktindgåelse vil også være en fordel.

Ansættelsesforhold
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Du ansættes på ukontrollabel tjeneste med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Dit arbejdssted bliver Østjyllands Politi med tjenestested indtil videre på Ridderstræde 1, 8000 Aarhus C.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, og at denne kan opretholdes under hele din ansættelse.

Tiltrædelse i stillingen vil ske efter nærmere aftale.

Samtaler forventes afholdt i uge 33/34.


Kontakt


Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Økonomichef John Lautrup på telefon 2269 1002. I uge 28-30 via mail [email protected] pga. ferie. Ansøgningen skal dog uploades via www.jobipolitiet.dk.

Er du interesseret i stillingen, bedes du sende din ansøgning, CV og dokumentation for relevant uddannelse senest fredag den 13. august.

Når du ansøger om en stilling ved politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger ved politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 13. august 2021

Danmark er inddelt i 12 politikredse (samt Færøerne og Grøn¬land). Østjyllands Politi har tre primære stationer henholdsvis i Aarhus, Randers og Grenaa samt et antal lokalstationer. Kredsen dækker et areal på 3.503 km2, som har mere end 536.000 indbyggere.

Der er ved Østjyllands Politi ansat i alt ca. 1100 medarbejdere, og kredsen omfatter følgende kommuner; Randers, Norddjurs, Syddjurs, Favrskov, Aarhus, Odder og Samsø.

Østjyllands Politi arbejder ud fra værdier om åbenhed, ærlighed, ansvarlighed, etik og kvalitet. Vores mission er, som en del af dansk politi, at virke for tryghed, sikkerhed, fred og orden i samfundet gennem forebyggende, hjælpende og håndhævende virksomhed. Vi vil sikre at strafskyldige drages til ansvar og sikre, at der ikke sker forfølgning af uskyldige.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Århus C
  • Fredag den 13. august 2021

Lignende jobs

  • Økonom i Viby J

    Har du lyst til at påvirke løsninger til gavn for den grønne omstilling og brænder du for at optimere og modernisere en eksisterende platform, så er dette job måske det rette for dig! Vi søger .
    • Økonom
    • Viby J
    Få mere info
  • Økonom i Risskov

    Har du lyst til at blive en del af et team, der har som vigtigste opgave at understøtte områdets økonomi og økonomiprocesser i [xxxxx] Vestdanmark? Trives du i en rolle, hvor tal og god..
    • Økonom
    • Risskov
    Få mere info
  • Økonom i Århus

    Økonom søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i Århus

    Økonom søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Århus C over tid

Dato Alle jobs som økonomer
27. juli 2024 4
26. juli 2024 3
25. juli 2024 3
24. juli 2024 3
23. juli 2024 2
22. juli 2024 3
21. juli 2024 3
20. juli 2024 3
19. juli 2024 3
18. juli 2024 3
17. juli 2024 3
16. juli 2024 1
15. juli 2024 1
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 3
9. juli 2024 3
8. juli 2024 3
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1