Erhvervsstyrelsen søger dygtige medarbejdere til bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være med til at forebygge og bekæmpe hvidvask og terrorfinansiering?Kan du formidle kompliceret jura, så det er til at forstå? Har du den fornødne autoritet til at optræde som tilsynsmyndighed – og kan du samarbejde bredt?Så er du måske vores nye kollega hos Erhvervsstyrelsens hvidvasktilsyn.

Bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering står stadig højt på den politiske dagsorden, og indsatsen er en vigtig samfundsopgave for både myndigheder og private aktører. Erhvervsstyrelsen er en vigtig aktør i kampen mod hvidvask, og vi arbejder benhårdt for, at bl.a. revisorer, ejendomsmæglere, skatterådgivere, bogholdere, kontorhoteller og selskabsoprettere lever op til deres forpligtelser og ansvar.

Vi løfter mange forskellige opgaver fra information, vejledning og udgående kontrol til tværgående samarbejde både internt og eksternt – nationalt og internationalt – samt deltagelse i det politiske arbejde. Så hvis du har mod på en alsidig og omskiftelig hverdag, så kan vi være det rette match for dig.

Om stillingerne i Hvidvasktilsynet

Erhvervsstyrelsens tilsynsindsats er risikobaseret og retter sig mod de områder, hvor der er størst risiko. Indsatsen i forhold til de enkelte brancher er derfor tilrettelagt ud fra risiko og behov, og omfatter såvel udgående tilsyn som awareness-initiativer, samarbejde med brancheorganisationer og andre myndigheder samt internationalt samarbejde.

Fokus er på de udgående tilsyn hos virksomheder. Du skal selvstændigt kunne planlægge og gennemføre tilsynsbesøg samt analysere det materiale og de oplysninger, som du modtager på tilsynsbesøg. Du skal med fornøden autoritet kunne optræde som tilsynsmyndighed, stille krav om efterlevelse af lovgivningen på området og kunne arbejde tæt sammen med kollegaer.

Hos Erhvervsstyrelsen lægger vi stor vægt på tværgående samarbejde – både internt og med andre myndigheder.

Du får engagerede kolleger, som lægger vægt på vidensdeling, samarbejde og på at levere resultater med høj kvalitet. Vi har et åbent og positivt miljø og en uformel omgangstone.

Afhængig af dine kompetencer vil du derfor få mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver.

Hvad forventer vi af dig?
Som vores nye kollega skal du kunne sætte kryds ved én eller flere af nedenstående kompetencer:

  • Du er fagligt dygtig og brænder for at bruge dit fag. Du kan være cand.jur., cand. merc. jur. eller tilsvarende med juridisk forståelse. Du kan også være cand.merc.aud. eller have tilsvarende relevant uddannelse.
  • Du har erfaring med at sætte dig ind i kompliceret stof – fx lovkrav, praksis, dokumentation eller regnskabsmateriale – og hurtigt danne dig et overblik. Du kan spotte de væsentlige problemstillinger og drage konklusioner.
  • Du er en dygtig formilder og kan omsætte kompliceret stof til klare og tydelige budskaber, som er letforståelige – både mundtligt og på skrift.
  • Du har viden eller erfaring med udgående kontrolarbejde, f.eks. fra politiet, Skatteforvaltningen eller fra anden tilsyns- og kontrolmyndighed.
  • Du har indsigt i eller erfaring fra en eller flere af de brancher, som Erhvervsstyrelsen fører tilsyn med.

Uanset baggrund og erfaring skal du kunne lide at arbejde selvstændigt, struktureret og tage ansvar for at følge opgaver til dørs.

Vi har fokus på relationer som grobund for gode resultater. Du bliver en del af et team med 16 dygtige kollegaer, som værdsætter godt samarbejde, en uformel omgangstone og godt humør. Du skal derfor være åben og vise interesse for opgaverne og dine kolleger. Du skal kunne indgå i et team, hvor alle tager selvstændigt ansvar for den fælles dagsorden og hvor der er fokus på udvikling af den enkelte som en del af fællesskabet. Vi forventer en høj grad af initiativ og engagement, hvor alle bidrager selvstændigt til at løfte teamets fælles opgaver.

Om os
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 950 medarbejdere, som arbejder på fem forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK eller AC med mulighed for forhandling af tillæg. Der er tale om faste fuldtidsstillinger, og tiltrædelse vil være hurtigst muligt.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte kontorchef Christine Holst Maxner på telefon 35 29 16 28 eller specialkonsulent Alice Borg på telefon 35 29 12 53 eller teamleder Julie Rytter Hansen på telefon 35 29 14 44. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Diana O. Jørgensen på telefon 91 33 71 39.

Bemærk at tilgængeligheden vil være begrænset i sommerferien.

Interesseret?
For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” i annoncen og følg instruktionerne. Din ansøgning, CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest tirsdag den 24. august 2021.

Samtaler forventes afholdt i uge 36 og 37. Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København Ø
  • Tirsdag den 24. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København Ø over tid

Dato Alle jobs som økonomer
4. oktober 2024 5
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 4
30. september 2024 4
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 4
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 3
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 7