Økonomisk support til jernbaneprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Økonomisk support til jernbaneprojekter

Styrer du økonomi med grundighed, har du erfaring med at administrere kontrakter, og kan du yde solid økonomisk support til vores projektledere?

Så er du måske en af vores nye kollegaer. Vi har brug for flere dygtige projektsupportere til at hjælpe os i en udfordrende og dynamisk hverdag i en division med et højt og udviklende fagligt miljø. Den ene af stillingerne er et barselsvikariat.

Du bliver en del af Anlægsdivisionen, Banedanmarks bygherreorganisation og en af landets største bygherrer. Her gennemfører vi både store og små projekter på jernbanen. Vi har ca. 200 igangværende projekter og omsætter for fem mia. kr. årligt.

Du får arbejdssted i København eller Fredericia, men vi gennemfører projekter i hele Danmark, så du må forvente rejsetid i begrænset omfang.

Økonomisk support til projektlederen

Som projektsupporter hjælper du projektlederen med økonomistyring og administrativ support, herunder at udarbejde budgetter og udgiftsopfølgning. Du står for den løbende vedligeholdelse af både kontrakter og projektets prognoser samt månedlige forbrugsindmeldinger m.m. Samtidig administrerer du projekternes kontrakter og står for elektronisk fakturabehandling.

Du er løsningsorienteret og sikrer, at vi gennemfører projekterne efter de korrekte økonomiske og administrative forretningsgange. Vores økonomisystem er SAP, og du vil arbejde aktivt i bl.a. SAP PS og SAP BI.

Du bliver koblet på flere projekter ad gangen, hvilket giver dig en bred kontaktflade og mulighed for at arbejde i et miljø præget af dynamik, nye processer og forandringer. Vi arbejder på, at vi i de kommende år overgår til SAP S4HANA og i den forbindelse, får du mulighed for at være med til at starte nye processer op og teste, om de virker.

Sammen med vores ca. 25 projektsupportere, fordelt i både København og Fredericia, er du desuden en aktiv medspiller og sparringspartner i projekterne primært i forhold til projektlederen. Du er derfor god til at skabe relationer og er godt til at samarbejde.

Selvom vi har været hjemsendt det seneste år, så har vi holdt humøret højt og glæder os til at se hinanden igen – og fortælle jernbaneanekdoter over kaffemaskinen.

Administrativ uddannelse og erfaring med SAP PS

Du har en administrativ uddannelse, f.eks. administrationsbachelor, finansøkonom eller markedsføringsøkonom. Du har måske erfaring fra en anden offentlig styrelse eller kommune, eller du er nyuddannet. Har du erfaring fra bygge- og anlægsbranchen, er det en klar fordel, men ikke et krav.

Du har god forståelse for økonomi og gerne erfaring med projektstyring og kontraktadministration. Kendskab til projektstyringsværktøjerne SAP PS, SAP BI, SAP SRM eller tilsvarende er en fordel. Vi forventer, at du er rutineret bruger af Office-pakken, særligt Excel og brug af Pivo-tabeller.

Du er god til at klare administrative opgaver, og fordi du er omhyggelig og systematisk, overholder du altid dine deadlines og er proaktiv i din tilgang til opgaverne.

Vi lægger vægt på den rette kombination af faglighed og personlige kvalifikationer og er desuden opmærksomme på, hvordan du trives med både drift- og udviklingsopgaver i en stor kompleks organisation med en bred kontaktflade.

Som ny i Banedanmark sørger vi for, at du får en kollega som mentor samt en god oplæringsperiode til at komme ind i, hvordan vi arbejder med økonomien i vores mange systemer.

Løn

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark.

Som udgangspunkt er stillingen placeret i løngruppe 3, sats 2, Hovedstad/Provins, hvor basislønnen pt. udgør hhv. 29.245,00 / 28.759,50 kr. månedligt. Den endelige lønindplacering beror på en vurdering af de individuelle kompetencer og kvalifikationer. Udover basislønnen kommer pension og eventuelle lokale tillæg.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt teamleder Erbay Kilic.

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København V
  • Søndag den 25. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København V over tid

Dato Alle jobs som økonomer
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1