Økonom med interesse for at arbejde med ledelsesrapportering i en kompleks økonomistruktur

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

- Forlænget ansøgningsfrist

Vi har en spændende stilling, hvor du blandt andet skal bidrage til økonomisk ledelsesrapportering, den videre implementering af styrelsens nye tværstatslige budgetsystem samt indgå i dialog med organisationen om den løbende økonomistyring.

Vi søger en økonom til at varetage opgaven med Bygningsstyrelsens portefølje af universitetsejendomme. I stillingen kommer du til at bidrage til økonomistyringen ved at udarbejde leverancer som finanslovsbidrag, grundbudgetter, udgiftsopfølgninger og løbende økonomiopfølgninger. Derudover kommer du til at arbejde med løbende ledelsesinformation og beslutningsoplæg samt ad hoc-analyser til styrelsens direktion. Bygningsstyrelsen er i fuld gang med at udvikle styrelsens interne økonomistyring på flere områder, og du vil via dit ansvarsområde også komme til at bidrage til implementering af det nye budgetsystem.

Nogle af de konkrete arbejdsopgaver, som du vil få ansvaret for, er:

  • Udarbejdelse og konsolidering af budgetter for porteføljen af universitetsejendomme i tæt samarbejde med fagcentre.
  • Udvikling og facilitering af den interne økonomistyring.
  • Løbende formidling og dialog med organisationen om den løbende økonomistyring.
  • Bidrag til regnskabsaflæggelse og årsrapport.
  • Løbende kommunikation med eksterne interessenter, fx departementet.
  • Bidrag til udvikling og implementering af et nyt tværstatsligt budgetsystem, herunder gennem undervisning af fagcentre.
  • Udarbejdelse og udvikling af ledelsesrapportering.
  • Økonomipartner for fagcentre i styrelsen.

Stillingen er placeret i styrelsens Center for økonomi og it, som består af ca. 55 medarbejdere, og ledes af to centerchefer suppleret af teamledere. Du vil referere til den ene af centercheferne, og du vil i det daglige indgå i en gruppe af medarbejdere med lignende opgaver.

Vi forventer
Vi søger en profil med en kandidatuddannelse som cand. merc., cand. oecon., cand. polit. eller lignende. Både erfarne og nyuddannede kan komme i betragtning til stillingen.

Som person skal du have god økonomisk forståelse, og du tager ansvar for at sikre fremdrift på dine arbejdsopgaver. Derudover er det vigtigt, at du formår at kommunikere komplekse økonomidata på en let og forståelig måde, og at du har gode skriftlige kompetencer, der gør dig i stand til at udarbejde notater til såvel interne som eksterne interessenter.

Stillingen kræver desuden, at du er god til at arbejde selvstændigt, trives med deadlines med kortere tidsfrist, og at du evner at balancere din rolle som regeludsteder og kontrollant med din rolle som rådgiver og sparringspartner for forretningsområderne.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Overenskomst mellem staten og Akademikernes Centralorganisation. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København V.

I Bygningsstyrelsen har vi en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontormiljø er indrettet i forskellige zoner, der hver på sin vis understøtter de forskellige arbejdsopgaver, du løser i løbet af din arbejdsdag. På samme måde ser vi hjemmet som endnu en mulig arbejdszone, som kan benyttes til de opgaver, der bedst løses her. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning og en positiv tilgang til delvis hjemmearbejde, fordi vi ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling, skabe bedre mulighed for fordybelse samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel og fleksibilitet i hverdagen.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Bilal Rasul på tlf. 41 70 12 34.

Send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 29. august 2021. Du søger stillingen ved at klikke på linket til højre. Du kan læse mere om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads på www.bygst.dk/job/. Når du har sendt ansøgningen, vil du modtage en kvitteringsmail indenfor 24 timer. Vi afholder løbende samtaler. Anden samtalen vil blandt andet tage udgangspunkt i en opgave, som du vil skulle løse umiddelbart inden samtalen. Vi forventer tiltrædelse pr. 1. november 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København V
  • Søndag den 29. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København V over tid

Dato Alle jobs som økonomer
4. oktober 2024 1