Medarbejder til økonomi- og aktivitetsstyring – bliv en del af vores budgetteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du med dine kompetencer inden for budget- og aktivitetsstyring samt dit personlige drive være med til at understøtte den grønne omstilling – så er stillingen måske din!

Som medarbejder i vores budgetteam er du med til at understøtte sikker drift ved aktivitetsbaseret styring med fokus på sammenhæng mellem mål, opgaver og ressourcer. Vi er et team på 8 personer der hver i sær arbejder som økonomipartnere samt med forskellige tværgående økonomiopgaver. Du får et hold af kolleger, som hver dag arbejder på tværs og leverer et vigtigt fundament i Energistyrelsens arbejde. Du bliver en del af økonomikontoret på 22 medarbejdere, som ud over aktivitetsbaseret styring også har ansvar for regnskab og compliance.

Der er to ledige stillinger, som begge er placeret i København.

Om jobbet Dine opgaver bliver blandt andet at:

  • varetage opgaven som økonomipartner for ét eller flere centre
    • understøtte enhedernes udarbejdelse af arbejdsprogram og budget
    • følge op på ressourceforbrug ift. budget, målopfyldelse mv.
    • sparre med chefer og medarbejdere ifm. specifikke økonomiske problemstillinger

  • analysere komplekse styringsmæssige og økonomiske problemstillinger, udvikle løsningsforslag og implementere dem
  • varetage én eller flere tværgående økonomistyringsopgaver enten som primær eller sekundær ansvarlig, herunder udvikle og koordinere større interne og eksterne leverancer, eksempelvis
    • finanslov, udgiftsopfølgning, tværgående ledelsesinformation, tværgående budgetudarbejdelse, lønprognosticering eller normeringsstyring

  • varetage projektledelsen af større økonomistyringsopgaver samt eventuelle fremtidige organisatoriske forandringer.

Styrelsens driftsbudget er i 2021 på ca. 700 mio. kr. og hertil kommer omfattende tilskudsordninger på omkring 9 mia. kr.

Om dig Du har en relevant videregående uddannelse (fx cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.merc., cand.merc.aud., cand.polit., cand.oecon.). Du har formentlig nogle års relevant erhvervserfaring, men den rette nyuddannede kan også komme i betragtning. Det er en fordel, at du har erfaring med statslige styringsopgaver og en grundlæggende indsigt i budget- og regnskabsopgaver, men det vigtigste er, at du interesserer dig for at skabe god og effektiv styring af en politisk ledet organisation som Energistyrelsen. Og at du kan byde ind med relevante færdigheder og erfaring.

Som person er du god til sikre kvalitet og fremdrift i arbejdet, og du besidder gode samarbejdsevner og er løsningsorienteret i din arbejdstilgang.

Om os I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vi ser klimaforandringerne som den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor nye løsninger og en sikker forsyning tænkes sammen.

Vi har et job med mening. Vi er historien om de moderne nørder, stærke generalister og en ledelse, der vil motivere. Vi er 750 kolleger med en særlig holdånd. Vi er faglige. Vi er nysgerrige. Og så tager vi ansvar for fremtiden. Vi har nemlig en ting til fælles: Vi gør en grøn forskel i hverdagen og for de kommende generationer.

Læs hele vores kernefortælling og få indblik i vores værdier

Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelse og aflønning sker i henhold til den relevante overenskomst for akademikere i staten som fuldmægtig med rådighedsforpligtigelse.

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til konst. enhedschef Morten Kehlet Strange på [email protected], telefon 3392 7900 eller teamleder Maja Windeløv Wallberg på [email protected], telefon 3392 3853. Der kan forekomme længere svartid på henvendelser pga. ferieafholdelse.

Energistyrelsen betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen, dog bemærkes, at arbejdssproget er dansk.

Sådan ansøger du Du søger via www.ens.dk/job. Benyt funktionen "Søg stillingen" på stillingsopslaget. Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis inkl. karakteroversigt og eventuelle øvrige bilag skal være indtastet senest onsdag den 4. august. Samtaler forventes afholdt i ugerne 33 og 34.

Kandidater til stillingen skal være indstillet på at skulle udarbejde en opgave i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København V
  • Onsdag den 04. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København V over tid

Dato Alle jobs som økonomer
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1