Rekrutteringsfirma

Økonomichef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fyn

Vil du være en del af et team, hvor ordentlighed og høje kvalitetskrav er en fast del af beholdningen? Evner du at holde styr på økonomi og HR samtidig med, at du jonglerer med IT? Så har du nu mulighed for at sætte dit præg på resultaterne hos EL-team Fyn A/S som ny økonomichef.

Overordnet ansvarlig for økonomi, HR og IT


El-Team Fyn A/S er et velkendt brand i branchen for levering af el-tekniske løsninger indenfor service- og entrepriseopgaver. Som virksomhedens nye økonomichef skaber du mærkbar værdi gennem din praktiske erhvervserfaring med økonomistyring, HR og IT.

Du bliver økonomisk ansvarlig for virksomhedens selskaber i Odense og Svendborg, på Tåsinge og Langeland samt i København og får blandt andet følgende ansvarsområder:

  • Tovholder på HR i virksomheden (samle op på aftaler med medarbejdere)
  • IT-ansvarlig (drivkraft i implementering af nyt it-system og løbende opdatering)
  • Personaleledelse af afdelingens to medarbejdere
  • Finansielle analyser
  • Ansvarlig for udarbejdelse, opfølgning og controlling af regnskaber
  • Marketingsansvarlig i samarbejde med ekstern samarbejdspartner

Du får en plads i ledelsesgruppen og bliver den centrale sparringspartner for ledelsen omkring økonomi og HR. Ledelsen består af indehaverne, Jan Pilegaard og Søren Jepsen, som du refererer til. Her vil du opleve et tæt samarbejde præget af frie tøjler (frihed under ansvar), humor og autoritet.

Din synlighed og hands-on erfaring skaber værdi i økonomien


Som økonomichef kommer du til at være en aktiv del af den daglige drift i afdelingen samt dennes udvikling, hvorfor den ideelle kandidat har relevant og praktisk erfaring som overordnet ansvarlig for økonomistyring – tilsat en god portion erfaring med IT.

Med aktiviteter på tværs af afdelinger har EL-team Fyn brug for dig, der er stærk, hvad angår struktur og overblik. Hurtigt skaber du succesfulde samarbejder, både internt og eksternt. Det ses f.eks. i den fleksible tilgang, som du har til dine opgaver og kollegaer. Du trives med at være det daglige samlingspunkt i virksomheden og udfylder hurtigt rollen qua dit nysgerrige og empatiske sind.

Du er formentlig regnskabsuddannet, f.eks. som revisor eller lignende, og har arbejdet indgående med økonomi gennem flere år. Det er en fordel, hvis du har arbejdet indenfor byggeri eller produktion og generelt har erfaring med igangværende arbejde/opgaver. I den forbindelse har du opbygget et stærkt netværk og ved derfor hvilke tråde, du kan trække på både i forhold til økonomi, jura, IT, HR og markedsføring.

Dine kommunikative evner har for længst passeret middelgrænsen, og du begår dig glimrende på dansk i skrift og tale – og gerne på engelsk. Hvad angår IT, er du fortrolig bruger af de gængse værktøjer. Hos EL-team Fyn er C5 økonomisystemet.

El-virksomhed grundlagt på fynske dyder


EL-team Fyn A/S er en landsdækkende virksomhed, som leverer alle typer af el-tekniske installationer. Den fynske virksomhed blev etableret i 2002 og er med sine fire afdelinger i dag landsdækkende. Siden etableringen er virksomheden tre gange blevet hædret som Gazelle virksomhed og beskæftiger ca. 100 medarbejdere.

Som økonomichef træder du ind i en organisation, hvor arbejdsmiljøet er ligetil og i høj grad præget af ordentlighed. I de rammer skal du stærkt medvirke til, at virksomheden trinvist rykker sig mod næste niveau ved at sikre ordentlighed i en sund økonomi og sparre med ledelsen på netop dette område. Du kan læse mere om virksomheden her.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende på Fyn

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Fyn

Lignende jobs

  • Økonomichef

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • CFO

    Chief Financial Officer Plus Pack søger en CFO til ledelse af et team på 6 personer, hvoraf en er lokaliseret i Belgien. Den nye CFO vil overtage en velfungerende finansfunktion, hvor der e..
    • Økonomichef
    • Odense S
    Få mere info
  • Alsidig regnskabschef

    Alsidig regnskabschef søges til HJ Gruppen HJ Gruppen søger en regnskabschef, der med sin erfaring, lyst og energi kan styrke krydsfeltet mellem økonomi, administration og ledelsen. VIRKS..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Group CFO

    Vil du stå i spidsen for Group Finance i en af Fyns mest spændende koncerner? Vil du være med til at tage en entreprenant succeskoncern til næste niveau, så væksten kan fortsætte kontrolleret? Vil .
    • Økonomichef
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef på Fyn

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Fyn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Fyn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Fyn over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 3
13. september 2024 4
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 7
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 8
1. september 2024 9
31. august 2024 9
30. august 2024 9
29. august 2024 8
28. august 2024 9
27. august 2024 9
26. august 2024 10
25. august 2024 10
24. august 2024 9
23. august 2024 10
22. august 2024 10
21. august 2024 10
20. august 2024 8