Vuggestuepædagog søges til Æblekassen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Har du lyst til at gøre en forskel for vores vuggestuebørn, og er du interesseret i at arbejde med Reggio Emilia? Så søg en stilling hos os og bliv en del af vores fantastiske institution.

Vi søger en pædagog pr. 1. september 2021, og stillingen er som udgangspunkt på 37 timer.

Æblekassen er en integreret institution, beliggende i parken på det dejlige Grønttorv i Valby. Institutionen består af 10 grupper med børn i alderen 0-6 år.

Vi er et hus med en skarp faglighed, og vi gør vores bedste for at skabe en unik institution, hvor der er høj trivsel hos børnene, tilfredse forældre, høj faglighed og et sundt og lærerigt arbejdsfællesskab.

Vi er godt i gang, men mangler dig til at spille med og blive en del af vores vuggestue. Vi ser frem til, at du kommer og bidrager med din høje faglighed og bliver en del af arbejdsfællesskabet med fokus på kerneopgaven. Hos os får du medindflydelse på at indrette pædagogikken, så alle børns kompetencer kommer i spil, og tilrettelægge en hverdag omkring børnene, så de mødes på deres intentioner på en anerkendende og nysgerrig måde.

Det forventer vi af dig
Vi søger en pædagog med evner til at understøtte de basale færdigheder og den sociale udvikling hos vuggestuebørn. Dine grundlæggende værdier og din kommunikationsform er det væsentligste. Det er derfor vigtigt, at du ser muligheder, også i svære situationer, har interesse for børnenes udvikling, gode samarbejdskompetencer og er optaget af at styrke samarbejdet på tværs af faggrupper og med forældrene.

Du skal være rollemodel for børnene, vise vejen, skabe trygge rammer og tage ansvar for at understøtte læringsmiljøer, som gavner børnenes udvikling og bidrager til chancelighed for alle børn.

Derudover lægger vi vægt på, at du

  • har lyst til at arbejde med Reggio Emilia-inspireret pædagogik – måske har du allerede erfaring med at arbejde projektorienteret, hvor der tages udgangspunkt i børnenes interesser, og hvad de er optaget af.
  • ser vigtigheden i at give børnene mulighed for at bruge deres fantasi og forskellige udtryksmuligheder for at lære nyt.
  • har erfaring/interesse for arbejdet med børns sproglige udvikling samt interesse for arbejdet med børn og familier i udsatte positioner.
  • har blik for din fysiske tilstedeværelse – du er, hvor børnene er, og har fokus på at skabe læringsrum, hvor det er tydeligt for børnene, hvad de kan lave, og hvor de kan lave det.
  • ser børnene og forstår, hvad det enkelte barn har brug for, individuelt og i gruppen.
  • er åben for sparring og udvikling af egen og fælles praksis.
  • har lyst til at indgå i en faglig feedbackkultur, hvor vi også tør tale om det, der er svært.
  • har forståelsen af arbejdsfællesskabet som et bærende element for kerneopgaven og fagligheden.
  • tager MEDansvar i den samlede opgaveløsning.

Hvad kan vi tilbyde dig
Vi kan tilbyde dig et arbejdsfællesskab med et højt fagligt niveau og arbejder målrettet efter Reggio Emilias kerneværdier. Vi er derfor meget optaget af at udvikle vores praksis og hele tiden dygtiggøre os.

Vi kan også tilbyde dig fælles kompetenceudvikling med de andre enheder i klyngen, hvor der løbende er mulighed for at udvikle sig fagligt, både personligt og i arbejdsfællesskabet.

Lidt om klyngen
Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads i en klynge med fokus på høj pædagogisk faglighed. I klyngen arbejder vi tæt sammen om at tilbyde børn i Valby det gode børneliv på tværs af institutionerne. Samtidig respekterer vi de enkelte institutioners særkende og styrker.

Vi samarbejder om at skabe det gode børneliv. Vores styringsredskab er kommunens seks pejlemærker for pædagogisk kvalitet. De er med til at understøtte en fælles retning.

Vi har fokus på det tværfaglige samarbejde, da vi ofte samarbejder med blandt andet sprogpædagoger, tolke, sundhedsplejersker og PPR om at støtte børn og forældre i at skabe udvikling og trivsel.

Ligeledes har vi et stort fokus på teamsamarbejde og muligheden for at arbejde sammen på tværs af grupperne og huset om at løse de pædagogiske opgaver.

Vil du vide mere
Er du interesseret i at vide mere om stillingen i vuggestuen, inden du søger, er du meget velkommen til at kontakte pædagogisk leder Natali Juul Hedemann på 6115 1618 eller e-mail [email protected].

Løn - og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst. Inden ansættelse vil der blive indhentet referencer samt børne- og straffeattest.

Søg via nedenstående link senest mandag den 12. juli 2021

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København NV
  • Mandag den 12. juli 2021

Lignende jobs

  • Engageret byrumsforvalter til renholdelsesopgaver ...

    Ønsker du at bidrage til, at København fremstår ren og indbydende? Vil du være med til at sætte et konkret præg på københavnernes hverdag og medvirke til en velfungerende by? Og har du lyst til at .
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Pædagog til [xxxxx]

    Kom og vær med til at gøre Danmarks bedste SFO bedre!Vi søger en uddannet pædagog, der har interesse i både SFO- og skoleområdet, og har lyst til at være en tydelig medspiller i det positive ko..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog

    Kom og vær med til at gøre Danmarks bedste SFO bedre!Vi søger en uddannet pædagog, der har interesse i både SFO- og skoleområdet, og har lyst til at være en tydelig medspiller i det positive ko..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Lygten Børnehave søger ny pædagog!

    Lygten Børnehave søger ny pædagog! Høj normering ✅ Ugentlig forberedelsestid ✅ Lille institution ✅ Glade medarbejdere ✅ Stærkt kollegialt fællesskab ✅ Vi tror .
    • Pædagog
    • København NV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København NV over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3