Specialtekniker til kvalificering i CMC API QA

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Vil du gerne bruge dit stærke kvalitetsmindset og dine gode samarbejdsevner til at gøre en forskel inden for QA? Er du ivrig efter at spille en vigtig rolle i at sikre kvaliteten og sikkerheden af produkter til kliniske forsøg og været med til at installere nyt udstyr, været en del af kvalificering af udstyr og faciliteter? I så fald har vi en spændende mulighed, der venter på dig som special tekniker i CMC API QA. Stillingen er baseret i Bagsværd, Danmark. Om afdelingen Du bliver en del af CMC API afdelingen bestående af to teams, hvor vi i dag er 28 dedikerede kolleger med flere kollegaer på vej, da vi udvider. Du bliver en del af en kultur, hvor vi sikrer et sundt og sjovt arbejdsmiljø, hvor vi vægter stærke relationer, medarbejdervækst og optimering af vores processer højt. Vores hovedformål er at sikre patientsikkerhed og sikre produktkvalitet og overholdelse på CMC-området og i sidste ende frigive API til kliniske forsøg. Som en del af Novo Nordisk Quality understøtter vi forretningen og stræber efter enkelhed hver eneste dag for at sikre Novo Nordisks kritiske levering af medicin til patienterne. Du bliver en del af et team, som primært har opgaver i Bagsværd, men vi har også enkelte opgaver i Hillerød og Gentofte. Teamet består af QA professionals, som refererer ind til samme teamleder. Teamet håndterer alle opgaver omkring udstyr og faciliteter hørende til CMC API Pilot produktionen. Det andet team i afdelingen håndterer alt vedrørende frigivelse af råvarer, cellebanker og API til kliniske forsøg fase 1-3. Vi er ansvarlige for at sikre kvaliteten og compliance i CMC API produktionen. I forbindelse med et stort opskaleringsprojekt er vi i QA ansvarlig for at godkende udstyrets kvalificering inden det tages i brug. Det består blandt andet i at udføre QA oversight under udførelse af kvalificeringstest i forbindelse med de nye API faciliteter og udstyr samt ændringer i eksisterende API faciliteter. I de eksisterende API faciliteter udføres QA oversight regelmæssigt for at vurdere, om vi stadig har vores produktionsudstyr og faciliteter i compliance. Derudover bidrager vi til forretningen ved at hjælpe med at forbedre og simplificere processer. Jobbet Stillingen er en fuldtidsstilling og vil bestå af følgende opgaver:
  • QA oversight i CMC API Pilot faciliteterne og i forbindelse med opskaleringsprojekt
  • QA godkendelse af afvigelser
  • SOP godkendelser
  • Godkendelse af trendrapporter (System evalueringer)
  • Kvalificeringsopgaver.
  • Kvalifikationer For at kvalificere dig til stillingen, forestiller vi os, at du:
  • Har en kort til mellemlang naturvidenskabelig uddannelse, såsom laborant, laboratorietekniker, farmakonom eller lignende.
  • Har solid erfaring fra QA, farmaceutisk produktion og/eller fra et GMP-reguleret miljø.
  • Har erfaring med kvalificering af udstyr.
  • Du kan begå dig på engelsk skriftligt og mundtligt
  • På det personlige plan arbejder du struktureret og har et stort fokus på kvaliteten i dit arbejde. Samtidig sætter du pris på en uformel tone og et tæt samarbejde med dine kollegaer i dit team og med resten af afdelingen. Med dit store engagement, gode humør og din evne til at tage initiativ og ansvar, bidrager du aktivt til at løse vores opgaver i teamet og afdelingen, i god dialog med vores samarbejdspartnere i produktionen. Kontakt Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, så kontakt gerne Associate Manager Charlotte Hellesøe Ørtoft på tlf. +45 3075 1742. Ansøgningsfrist Tidsfrist for ansøgning er d. 6 november 2023 – vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning frem i dag, da vi tillader os at ansætte så snart vi har fundet den rette kandidat til jobbet. Der er ikke behov for, at du vedhæfter et cover letter til din ansøgning, men angiv gerne med få sætninger i dit CV, hvorfor du netop finder dette job interessant. For at sikre en effektiv og fair rekrutteringsproces, så bedes du ikke vedhæfte et foto til dit CV. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

    Jobbet er oprettet på vores service den 16.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Bagsværd

    Lignende jobs

    • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

      Fri kontakt
      Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Professional Indemnity Underwriter

      Fri kontakt
      Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

      Fri kontakt
      Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Bagsværd

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i Bagsværd over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    18. september 2024 54
    17. september 2024 53
    16. september 2024 51
    15. september 2024 56
    14. september 2024 56
    13. september 2024 50
    12. september 2024 48
    11. september 2024 48
    10. september 2024 48
    9. september 2024 48
    8. september 2024 49
    7. september 2024 49
    6. september 2024 49
    5. september 2024 49
    4. september 2024 46
    3. september 2024 46
    2. september 2024 45
    1. september 2024 47
    31. august 2024 46
    30. august 2024 35
    29. august 2024 34
    28. august 2024 34
    27. august 2024 32
    26. august 2024 33
    25. august 2024 37
    24. august 2024 37
    23. august 2024 33
    22. august 2024 30
    21. august 2024 30
    20. august 2024 28
    19. august 2024 29