Drømmer du om en udfordrende og spændende hverdag med menneskeretligt fok[xxxxx]? Så har du nu en helt unik mulighed!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Udlændingestyrelsen løser opgaver af stor betydning – både for den enkelte og for samfundet i det hele taget, og vi mangler et antal fuldmægtige til 1. Asylkontor. Du må gerne have erfaring fra udlændingeområdet eller erfaring med konkret sagsbehandling, men helt nyuddannede er også meget velkomne til at søge. Der er både tale om faste og midlertidige stillinger.

Lidt om alt det vi tilbyder
I Center for Asyl får du en udfordrende og spændende hverdag, hvor du på nærmeste hold oplever, når verden banker på vores dør. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vores hverdag ændrer sig, når verden omkring os forandrer sig. Selvom opgaverne varierer, har vi en uformel omgangstone, en høj faglighed og et godt kollegialt sammenhold.

1. Asylkontor behandler flere forskellige typer af sager, og vi søger nye kollegaer til to forskellige sagsområder.

Du kan fx have til opgave at interviewe udlændinge med opholdstilladelse på baggrund af asyl. Her vil der være tale om udlændinge, som allerede har opholdstilladelse i Danmark, og hvor du skal vurdere, om opholdstilladelsen kan forlænges eller om vedkommende eventuelt skal have en opholdstilladelse på et andet grundlag. Du har 2-3 samtaler om ugen, hvor du under interviewet med udlændingen oplyser sagen for at kunne træffe en afgørelse.

Du kan også have til opgave at arbejde med skriftlig sagsbehandling af sager om opholdstilladelser for familiesammenførte. Her skal du vurdere, om en opholdstilladelse kan forlænges, selvom grundlaget for opholdstilladelsen ikke længere er til stede – det kan fx være tilfældet, hvor en familiesammenført udlænding er blevet skilt, og ægteskabet, der dannede grundlag for opholdstilladelsen, således ikke længere er tilstede.

Fælles for begge områder er, at din primære opgave er at indhente de relevante oplysninger og vurdere sagen i forhold til Danmarks internationale forpligtelser, fx Flygtningekonventionen, Den Europæiske Menneskerettighedskonvention, praksis fra Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol og lignende. Du varetager selvstændigt sagsoplysningen og sagsbehandlingen, og sparrer med din teamkoordinator eller nærmeste leder, når der skal træffes afgørelse i sagen.

På sigt vil du, sammen med dine kollegaer, også varetage andre funktioner, herunder telefonisk og skriftlig vejledning af udlændinge og borgere, som henvender sig med spørgsmål vedrørende Udlændingestyrelsens sagsområde, ligesom du får mulighed for at stå for undervisning eller oplæg om asylområdet.

I 1. Asylkontor får du 32 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler. Derudover tilbyder vi mulighed for hjemmearbejde som en del af vores fleksibilitetspakke.

I Udlændingestyrelsen generelt er vi meget optagede af, at den enkelte medarbejder har mulighed for at udvikle sig fagligt. Som ny medarbejder får du bl.a. et bredt kendskab til hele udlændingeretten gennem vores obligatoriske kursusforløb, og du får gennem arbejdet en grundig indføring i konkret sagsbehandling og forvaltningsret.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund, fx cand.jur., cand.soc., cand.scient.soc. eller lign. Du har gerne erfaring med sagsbehandling – måske endda fra en anden offentlig myndighed - men du er også meget velkommen til at søge, hvis du er nyuddannet og blot har interesse for udlændinge- og forvaltningsretten.

Du bliver en del af et miljø, hvor du bliver udfordret fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • er fagligt dygtig, ansvarsfuld og stabil
  • er kvalitetsbevidst og følger dine opgaver til dørs
  • arbejder struktureret, effektivt og selvstændigt
  • er fleksibel og sparrer med dine kolleger og chef om opgaveløsningen, når det er nødvendigt
  • trives i en foranderlig og til tider travl hverdag, hvor vores opgaver påvirkes af omverdenen, og hvor der er stor mediemæssig interesse

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse og en personundersøgelse gennemført af Politiets Efterretningstjeneste under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte souschef Sofie Ottendahl på telefonnummer 35 30 82 21 eller på mail [email protected]

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest onsdag den 30. november 2022, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 49. Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Birkerød
  • Onsdag den 30. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 15
14. september 2024 14
13. september 2024 14
12. september 2024 14
11. september 2024 13
10. september 2024 13
9. september 2024 12
8. september 2024 13
7. september 2024 13
6. september 2024 12
5. september 2024 12
4. september 2024 11
3. september 2024 11
2. september 2024 11
1. september 2024 10
31. august 2024 11
30. august 2024 10
29. august 2024 8
28. august 2024 9
27. august 2024 8
26. august 2024 9
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 9
22. august 2024 9
21. august 2024 10
20. august 2024 9
19. august 2024 9
18. august 2024 9
17. august 2024 9
16. august 2024 9