Junior portefølje businesspartner til den grønne omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Junior portefølje businesspartner til den grønne omstilling


Motiveres du af at være med til at bygge noget op fra bunden?
Her får du muligheden for at blive en del af en nyoprettet afdeling i en hastigt voksende organisation. Fokus er på tværgående samarbejde mellem projektnære funktioner, gennem hele værdikæden. Personlig og faglig udvikling er et centralt element og rollen har en betydelig effekt på at udnytte ressourcerne bedst muligt i den grønne omstilling.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Afdeling og opgaver
Du bliver en del af den nyoprettede afdeling Porteføljeplanlægning i vores selskab Eltransmission. Afdelingen består indtil videre af 3 personer og om et år forventer vi at vi er 6-8 personer i afdelingen. Vi arbejder bredt med porteføljestyring og afledte opgaver så som rapportering, planlægning og re-planlægning, investeringsplanlægning, samt kapacitetsplanlægning. Vi driver også forskellige strategiske initiativer ligesom vi er ansvarlige for governance relateret til porteføljestyring og rapportering i Eltransmission.

Dit overordnede ansvar, i samarbejde med vores senior portefølje businesspartner, er udarbejdelse af rapportering og analyser af vores projektportefølje. Dette med fokus på fx økonomi, fremdrift og afvigelser, så projekternes fremdrift følges tæt i forhold til målsætningen. Vi har en hastigt voksende anlægsportefølje, hvor måneds- og kvartalsrapportering med fokus på projektinvesteringer, projektressourcer og kapacitetsanalyser vil udgøre en fast bestanddel af de rullende opgaver. Du får en bred samarbejdsflade i Eltransmission og det forventes at du aktivt bidrager til at sikre kvalitet i data og anbefalinger i de løbende måneds- og kvartalsrapporteringer på Porteføljen.

Dine konkrete opgaver dækker blandt andet over:

  • Generel rapportering på porteføljeniveau (Capex, fremdrift, KPI, afvigelser) og sikre transparens i metodik til fremdriftsrapportering
  • Deltagelse i projektplanlægningsmøder og indarbejde viden herfra i rapporteringer (bl.a. månedsrapporter)
  • Udarbejde månedlig rapportering på anlægsporteføljen til ledelsen
  • Drive storyline på afvigelser på projekter og sikre konsistens i projektrapporteringer med tilhørende anbefalinger til ledelsen
  • Portefølje-controlling på anlægsporteføljen som bidragsyder til samlet økonomirapportering og storyline ift. plan versus realiseret
  • Rapportering og opfølgning på portefølje KPI’er
  • Bidrage aktivt til udvikling og anvendelse af data i den digitale projektorganisation, hvor kvalitet i data er essentiel for at sikre hastighed i beslutninger.

Kvalifikationer
Du er nyuddannet eller har få års erfaring med portefølje økonomirapportering, herunder gerne erfaring med udarbejdelse af ledelsesrapportering og med at drive mindre interne projekter med fokus på økonomisystemer til projektrapportering eller lignende. Du har opbygget en god teoretisk eller praktisk økonomisk værktøjskasse.

Du er forretningsorienteret og har en opsøgende adfærd i forhold til at få bygget tillidsfulde samarbejdsrelationer både internt og eksternt. Du deler ud af din viden og sikrer samtidigt at tage andre bidrag med i din opgaveløsning.

Ansøgning og kontakt
Send en kort ansøgning med CV via linket ”ansøg job”. VI afholder løbende samtaler og lukker rekrutteringen når vi har fundet den rette kandidat til jobbet. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Lars Nøhr Pedersen på telefon 20 36 03 88.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Energinet Eltransmission A/S har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet og stille det til rådighed for systemansvaret med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Vi sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Fredericia

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 35
14. september 2024 36
13. september 2024 35
12. september 2024 37
11. september 2024 35
10. september 2024 36
9. september 2024 33
8. september 2024 37
7. september 2024 37
6. september 2024 37
5. september 2024 34
4. september 2024 34
3. september 2024 32
2. september 2024 33
1. september 2024 35
31. august 2024 36
30. august 2024 36
29. august 2024 32
28. august 2024 33
27. august 2024 33
26. august 2024 33
25. august 2024 33
24. august 2024 35
23. august 2024 35
22. august 2024 34
21. august 2024 29
20. august 2024 29
19. august 2024 30
18. august 2024 29
17. august 2024 29
16. august 2024 29