Project Developer som skal sikre store infrastrukturprojekter globalt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Er du god til at skabe relationer og netværk? Er du den tålmodige type, som trives med store projekter med ofte rigtig lang tidshorisont? Vil du være med til at skaffe finansiering til infrastrukturprojekter rundt om i verden – og se dem blive til virkelighed? Så er jobbet som Project Developer i Aarsleff-selskabet PAA Project Finance måske noget for dig?

PAA Project Finance ønsker at fastholde og udvikle den nuværende forretning, og udvider derfor med en stilling som Project Developer. Den nye medarbejder skal hjælpe os i det daglige arbejde, og gerne gøre at vi kommer i mål med endnu flere store projekter.

PAA Project Finance A/S er et selskab i Aarsleff-koncernen, som beskæftiger sig med at arrangere finansiering af store infrastrukturprojekter i udviklingslande med base på Aarsleffs kontor i Hvidovre. Vi håndterer hele processen fra projektidentificering, finansiering og indkøbstilbud til selve projekteksekveringen.

Kan du identificere og udvikle store infrastrukturprojekter?

Som Project Developer bliver din hovedopgave i tæt samarbejde med dine erfarne kolleger at identificere og udvikle store infrastrukturprojekter i udviklingslande, samt finde finansiering til projekterne. At komme i mål med et projekt er en ofte kompliceret og langstrakt proces, hvor du skal forhandle og samarbejde med interessenter og samarbejdspartnere, herunder banker, leverandører og kunder, fx i forbindelse med projektets finansiering og ved udarbejdelse og indgåelse af kontrakter. At få projekterne i mål kræver derfor tålmodighed. Typisk består processen af 4 trin:

  1. Projektidentifikation, screening og miljømæssig vurdering
  2. Projektfinansieringsservice
  3. Indhentning af indkøbstilbud
  4. Logistik og service

Under alle faserne vil der være opgaver omkring:

  • Udvikling af netværk med samarbejdspartnere
  • Udarbejdelse af kontrakter og forestå dokumenthåndtering
  • Intern økonomistyring.

For at kunne lykkes med projekterne kræves det, at du har indgående kendskab til at det danske erhvervsliv, og samtidig har en stor grad af forståelse for de kulturforskelle du vil møde, når du arbejder med partnere fra andre lande.

Bliv en del af et stærkt erfarent team

Du får to kolleger, som begge har mange års erfaring inden for finansiering af store internationale infrastrukturprojekter. Du skal støtte op omkring det daglige arbejde, og på sigt vil du få dine egne projekter. Du får frihed til at udføre dine opgaver, og samtidigt rig mulighed for at få vejledning og sparring fra dine erfarne kollegaer.

Er du vores nye kollega?

Vi forestiller os, at du har en længere erhvervsøkonomisk uddannelse, gerne med nogle fag i international jura. Du har minimum fem års relevant erhvervserfaring. Samtidig har du gode kommunikationsevner, både mundtligt og skriftligt i dansk og engelsk, da begge sprog er vores typiske forhandlingssprog.

Vi forestiller os, at du trives i et internationalt miljø, og er dygtig til at skabe gode relationer.

Det en fordel, hvis du har erfaring med at forhandle, kender til mekanismerne heri, og formår at komme i mål med gode resultater.

Et job med udvikling og rejsedage

Vi kan tilbyde dig et godt job med både kontordage i Danmark og rejsedage i udlandet med spændende afvekslende opgaver. Du får kontakt med mange forskellige nationaliteter og kulturer samt en bred kontaktflade og indflydelse på realiseringen af store infrastrukturprojekter rundt omkring i verden. I jobbet som helhed bliver du stillet over for en masse udfordringer, som skaber rammerne for personlig og faglig udvikling.

Lyder det som noget for dig?

Har du spørgsmål til stillingen eller behov for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte direktør Knud Kjærgaard Christensen tlf. 3634 4551 eller direktør Anne Ulderup på tlf. 3634 4552

Klik på Søg stillingen for at sende din ansøgning.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest muligt og senest d. 23. oktober 2020.

Besøg vores hjemmeside for at få mere information om PAA Project Finance www.paaprojectfinance.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hvidovre
  • Fredag den 23. oktober 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 31
18. september 2024 30
17. september 2024 28
16. september 2024 30
15. september 2024 29
14. september 2024 30
13. september 2024 32
12. september 2024 29
11. september 2024 30
10. september 2024 31
9. september 2024 30
8. september 2024 27
7. september 2024 29
6. september 2024 31
5. september 2024 27
4. september 2024 23
3. september 2024 21
2. september 2024 19
1. september 2024 19
31. august 2024 20
30. august 2024 21
29. august 2024 19
28. august 2024 22
27. august 2024 21
26. august 2024 22
25. august 2024 23
24. august 2024 23
23. august 2024 25
22. august 2024 25
21. august 2024 27
20. august 2024 28