Maskinmester eller Maskiningeniør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Novo Nordisk i Kalundborg søger en ny kollega, der gennem den daglige drift, optimerings-mindset og stor systematisk tilgang er med at sikre driftsstabilitet til vores Finrensningsfabrikker Purification Plants (PP).

På verdensplan er mange millioner mennesker afhængige af vores produkter, hvilket stiller store krav til kvalitet og compliance, når vi producerer i vores store produktionsanlæg. Hvis du finder det spændende og udfordrende at være med til at sikre dette, så er du måske vores ny kollega.

Jobbet
Du bliver en del af vores Maintenance Team og vil referere til Associate Manager. Håndværkerne planlægger selv og afvikler vedligeholdelsesopgaverne og sikrer derved optimal drift på vores anlæg.

Planlægning udføres i tæt samarbejde med produktionen og proces-/driftssupport.

Du motiveres af afvekslende problemstillinger, der kræver dialog, samarbejde, overblik og forståelse for produktionsprocesser. Samtidig er du ”nysgerrig på detaljen” og lytter til erfaringen.

Du kommer til at drive mindre projekter, typisk i tæt samarbejde med interessenter, øvrige kollegaer og eksterne leverandører.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med samspillet mellem pumper, ventiler, trykbærende systemer og andre systemer til regulering af flow systemer som en del af en større proces. Du har også gerne kendskab til f.eks. køle- og fryseanlæg, damp og andre utility anlæg.

Derfor er det forventningen, at du er ude på fabrikkerne så meget som muligt og hvor du har en hands-on tilgang, som du kombinerer med krav, teori, akademisk tilgang og det som vi hos os kalder; go-look-see.

Dokumentation af ændringer vil blive en del af din dagligdag, ligesom jobbet også består af andre dokumentationsopgaver relateret til dit arbejde.

Stillingen rummer en stor tværfaglig samarbejdsflade. Udover samarbejde og kontakt med interne kunder og eksterne konsulenter og leverandører vil der være erfaringsudveksling på tværs af de 4 finrensningsfabrikker samt i hele Diabetes API Produktionen, DAPI. En organisation, der rummer over 1.600 ansatte.

Kvalifikationer
Du skal have en uddannelse som Maskinmester / Maskiningeniør og meget gerne have erfaring med drift og vedligehold. Kendskab til GMP/ISO 9000 vil være en fordel. LEAN værktøjer og systematisk problem løsning er en væsentlig del af jobbet, og solid erfaring med det vil blive foretrukket. Der er en stor del af dokumentation og computerarbejde i jobbet, så det er vigtigt, at du trives med dette. Ligeledes er erfaring med SAP en fordel.

Vi søger en kandidat med et positivt mind-set, der er ansvarsbevidst, målrettet, initiativrig, har den faglige nysgerrighed i behold, som har flyvehøjde og tænker i helheder. Jobbet kræver forandringsparathed samt evner og lyst til at gennemføre løbende forbedringer/optimeringer af processer og arbejdsrutiner. Selvstændighed er en forudsætning, men du skal også kunne samarbejde med forskellige faggrupper, hvorfor der kræves gode samarbejds- og kommunikationsevner. Du har en humoristisk sans og kan på en positiv måde håndtere pressede situationer med mange bolde i luften.

Du motiveres af kombinationen af selv at have en tilstrækkelig grad af hands-on på anlæggene, samtidig med dokumentationsarbejde. Det er en fordel, hvis du har praktisk erfaring fra procesindustri og produktion. Hos os vil du få muligheden for at sætte et fingeraftryk i form af performance og teknisk stabilitet i en organisation i kraftig vækst og med høj puls.

Om afdelingen

Purification Plants Production Support (PPPS) er en supportafdeling i PP, som består af ca. 120 medarbejdere fordelt på 4 teams som dækker områderne - Kalibrering, EL, ATEX, CE, SAP,

Mechanical Maintenance, Køl/ Frost, Ventilation/HVAC & Utility production Support.

Purification Plants (PP) består af 4 finrensningsfabrikker, hvor vi oprenser Insulin & GLP - og p.t. er nye produkter til markedet ligeledes under indkøring og validering i vores fabrikker.

Afdelingens mål er at sikre, at produktionen af finrenset API (Active Pharmaceutical Ingredient) i PP forløber stabilt og uden utilsigtet stop.

Novo Nordisk i Kalundborg er en ”by i byen”. Området ligger en times kørsel fra København, dækker 1.350.000 m2 og rummer mange fabrikker, laboratorier og eget vejnet. Vi producerer ca. 50 % af verdens insulin, og vi er på forkant med udvikling indenfor teknologi, systemer, metoder og processer.

Hvis du er vores nye kollega, kan vi garantere dig nogle udfordringer og karrieremuligheder, som du vil få svært ved at finde andre steder. I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med usædvanligt talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Associate Manager, Jan Hedenskog Mårtensen på +45 3075 0815.

Deadline

Søndag d. 18. december 2022. Ansøgninger vil blive vurderet løbende og samtaler forventes påbegyndt inden deadline.

Du behøver ikke vedhæfte en ansøgning, men vi ser gerne, at du skriver om din motivation og bidrag til jobbet i dit CV.

Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere.

Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.

Print job Send to e-mail


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kalundborg

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Er du en alsidig laborant med en passion for kemisk analyse? Trives du i et tempofyldt miljø, der overholder GMP-kravene? Så kom med i vores team på den store insulinfabrik M1 i Kalundborg og vær m..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Holbæk

    Transform and streamline group FP&A and financial reporting processes to support decision-making by senior management in [xxxxx] FP&A, internal and external financial reporting..
    • Øvrige
    • Holbæk
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Er du uddannet laborant og har du lyst til at arbejde i et team med inspirerende kolleger med stor fokus på team spirit? Er du kvalitetsbevidst og omhyggelig med det, du laver? Har du mod på at arb..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Vil du være med til at sikre, at vores leverancer af livsvigtig medicin kommer ud til vores patienter i hele verden, som en central spiller i planlægning af frigivelsen af produkter? Er du god til .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 45
4. juli 2024 42
3. juli 2024 41
2. juli 2024 38
1. juli 2024 39
30. juni 2024 50
29. juni 2024 51
28. juni 2024 51
27. juni 2024 53
26. juni 2024 50
25. juni 2024 51
24. juni 2024 51
23. juni 2024 61
22. juni 2024 61
21. juni 2024 65
20. juni 2024 60
19. juni 2024 58
18. juni 2024 56
17. juni 2024 56
16. juni 2024 59
15. juni 2024 59
14. juni 2024 58
13. juni 2024 60
12. juni 2024 57
11. juni 2024 57
10. juni 2024 54
9. juni 2024 61
8. juni 2024 62
7. juni 2024 58
6. juni 2024 57
5. juni 2024 55