Medarbejder til biometrisk team i Nationalt ID-center

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kunne du tænke dig at arbejde med et spændende emne i rivende udvikling på et område, der er præget af et stærkt fagligt miljø, og som samtidig er genstand for stor politisk interesse? Nationalt ID-center søger en medarbejder til centerets biometriske team.

Om stillingen
Du vil skulle arbejde som fingeraftryks- og ansigtssammenligningsekspert, og derved understøtte udlændingemyndighederne i deres brug af biometri i forbindelse med identitetsfastsættelsen af udlændinge, der ønsker at komme til Danmark. Det er en opgave, der kræver en høj grad af nøjagtighed og sans for detaljer kombineret med evnen til at formidle specialistviden på en tilgængelig måde.

Hvis du ikke har erfaring med fingeraftryk og ansigtssammenligning, vil du skulle gennemgå et længere uddannelsesforløb på ekspertniveau i forbindelse med din ansættelse i Nationalt ID-center. Uddannelsesforløbet vil muligvis indebære kortere udlandsophold

Du skal også være i stand til at formidle dine biometriske kompetencer inden for fingeraftryk og ansigtssammenligning til udlændingemyndighederne. På sigt vil du også skulle deltage som underviser i Nationalt ID-centers ansigtssammenligningskurser, herunder deltage i centerets arbejde med at yde teknisk bistand til danske repræsentationer i forhold til deres ID-relaterede arbejde.

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, der gør dig i stand til at tilegne dig ny viden på et højst specialiseret område, og du har en interesse for at arbejde med opgaver, hvor fokus på detaljer er afgørende. Det kan f.eks. være i form af, at du har tidligere træning og erfaring inden for området, men det kan også være, at du har en anden relevant uddannelsesmæssig baggrund kombineret med en teknisk interesse. Det vil være relevant, men ikke en forudsætning, hvis du har erfaring med digital billedanalyse eller billedbehandling.

Uafhængigt af din uddannelsesmæssige baggrund eller tidligere erfaring er det vigtigt, at du har et stort ønske om at blive ekspert inden for dette område, og at du ser stillingen som en mulighed for at udvikle dig fagligt inden for et højt specialiseret område.

Du brænder for at arbejde med et vigtigt og meget aktuelt område, som er i rivende udvikling, og vi forventer, at du:

  • arbejder struktureret, analytisk og har sans for detaljer
  • har stort drive og er løsningsorienteret, og kan lide at udvikle nye arbejdsmetoder
  • er god til at kommunikere og kan formidle kompliceret stof til en forskelligartet målgruppe på både dansk og engelsk
  • er engageret, fleksibel og formår at have mange bolde i luften, uden at miste humør og overblik
  • kan arbejde selvstændigt, samtidig med, at du bidrager til at sikre et godt samarbejde med både kollegaer og samarbejdspartnere

Vi lægger stor vægt på vidensdeling og samarbejde på tværs af faggrænser, og det er derfor vigtigt, at du er klar til at møde både faglige udfordringer, foranderlige arbejdsopgaver og en bred daglig interaktion med alle centerets medarbejdere. Du skal også have lyst og mulighed for at deltage på udenlandsrejser, ofte til lande uden for Europa.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Hvis du vil vide mere om stillingen, så kontakt chef for Nationalt ID Center, Jakob Dam Glynstrup, på telefonnummer 22 73 48 98 eller e-mail på [email protected].

Det er en forudsætning for stillingen, at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT”, og at du kan opretholde godkendelsen under hele din ansættelse.

Din nye hverdag
I Nationalt ID-center er vi 27 engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, der varetager en bred vifte af opgaver i en til tider hektisk hverdag. Vores hverdag er præget af et godt samspil på tværs af fagligheder, og vores omgangstone er uformel.

Nationalt ID-center er et uafhængigt kompetencecenter på ekspertniveau, hvis formål er at styrke sikkerheds- og kontrolindsatsen på udlændingeområdet. Centerets primære opgave er at yde rådgivning og bistand til danske myndigheder i forhold til spørgsmål om fastlæggelse og kontrol af udlændinges identitet.

Centeret har derfor et dokumentteknisk laboratorium, som på ekspert niveau kan ægthedsvurdere ID-dokumenter, ligesom centeret også har et biometrisk team, som på afgiver udtalelser om fingeraftryk og ansigtssammenligning. Derudover har centeret en central rolle i at sikre, at trends, erfaringer og risikovurderinger fra relevante lande bearbejdes, kvalitetssikres og gøres tilgængelige for de relevante myndigheder, ligesom en af centerets kerneopgaver er at koordinere et overordnet og tværgående myndighedssamarbejde på ID-området. Herudover indhenter og formidler Nationalt ID Center også ID-relateret information.

Nationalt ID-center udbyder også ID-kurser for at sikre, at relevante myndigheder har de nødvendige kompetencer på ID-området. Centeret bistår tillige danske diplomatiske repræsentationer med at styrke deres kapacitet på kontrol- og sikkerhedsområdet gennem både teknisk bistand og undervisning inden for ID-relaterede forhold. Nationalt ID-center har endvidere til opgave at vurdere og indstille til udlændinge- og integrationsministerens godkendelse, hvorvidt andre landes pas og anden rejselegitimation kan accepteres som gyldige til indrejse i Danmark.

Vi forventer at holde samtaler i uge 5. Du vil som led i ansættelsesprocessen skulle gennemgå forskellige tests i farve, mønster- og billedgenkendelse.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine persondata i folderen ”Sådan behandler vi persondata om dig – før, under og efter din ansættelse i Udlændinge- og Integrationsministeriet”. Du finder folderen på vores hjemmeside: http://uim.dk/filer/saadan-behandler-vi-persondata-om-dig.p



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1