Udlændingestyrelsen søger medarbejder til bygningsteamet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du en bygningsfaglig baggrund? Vi mangler en faglig stærk kollega, som kan stå for koordinering af drifts- og vedligeholdelsesopgaver af bygninger, der anvendes til asylcentre. Medarbejderen skal også bidrage til at energioptimere bygningsmassen, digitalisereplantegninger mm.

Om stillingen
Bygningsteamet varetager en bred vifte af bygningsfaglige opgaver, herunder administrative, praktiske og koordinationsmæssige forhold. Som medarbejder i teamet arbejder du tæt sammen med eksterne samarbejdspartnere som for eksempel kommuner, indkvarteringsoperatører, der driver asylcentrene på vegne af Udlændingestyrelsen, byggerådgivere og bygningsudlejere.

Dine primære arbejdsopgaver er blandt andet at tage stilling til bygge- og planmæssig opfølgning, koordinering og styring af drift og vedligeholdelsen af ejendomme, der benyttes til asylcentre. Digitalisering af tegningsmateriale og tegneopgaver i forbindelse med ombygningssager vil også være en del af din hverdag.

Din opgaveportefølje omfatter også udarbejdelse af byggetekniske rapporter og oplæg, der skal have høj kvalitet og samtidig være læsevenlige for personer med og uden bygningsfaglige kompetencer. Endelig vil der være opgaver relateret til den fortsatte optimering af bygningsmassen, herunder energi- og klimaoptimering.

Om dig
Duhar en relevant uddannelsesmæssig bygningsfaglig baggrund og gerne erfaring på bygningsområdet, herunder brugen af tegneprogrammer. Vi ser også gerne, at du har kendskab og interesse for planforhold, bygningsreglementer og byggesagsbehandling.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi lægger vægt på, at du:

  • har erfaring med at arbejde med Office-programmer, herunder navnlig Excel
  • trives i et travlt miljø med korte deadlines, hvor arbejdsopgaverne løbende ændrer sig
  • har en fleksibel tilgang til dine opgaver og kan prioritere og strukturere egne opgaver
  • formulerer dig klart og tydeligt både mundtligt og skriftligt
  • har en venlig og behagelig omgangstone

Det er en fordel, hvis du har kendskab til FM-systemet Dalux og erfaring med tegneprogrammet Revit.

Din nye hverdag
Bygningsteamet er en del af Kontoret for Økonomi og Indkvartering, der ud over økonomi og bygninger vedrørende indkvartering af asylansøgere, også varetager Udlændingestyrelsens driftsbevilling. I praksis betyder det, at kontoret står for åbninger og lukninger af asylcentre og den løbende optimering og ændring af eksisterende asylcentre.

Kontoret har tætte samarbejdsrelationer med andre kontorer i Udlændingestyrelsen, indkvarteringsoperatørerne, heriblandt Røde Kors, kommunale operatører, Kriminalforsorgen, Beredskabsstyrelsen samt regioner, private og offentlige ejendomsudlejere mv.

I kontoret er vi ca. 30 engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Vi har et fagligt stærkt og samtidig uformelt arbejdsmiljø med plads til kollegial sparring og videndeling. Vi tilbyder en arbejdsdag, der veksler mellem skrivebordsarbejde og arbejde i marken, mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet og for selvstændigt at udforme løsninger.

Der vil periodevis være en vis rejse- og mødeaktivitet forbundet med opgaverne, da du bl.a. skal deltage i besigtigelse af bygninger i forbindelse med tilpasninger eller tilsyn af asylcentre rundt omkring i landet. Stillingen kræver, at du har kørekort til personbil. Udlændingestyrelsen stiller tjenestebil til rådighed.

Som ansat i Udlændingestyrelsen tilbydes du fleksibilitet i tilrettelæggelsen af din arbejdstid. Afhængig af dine arbejdsopgaver kan det eksempelvis omfatte en ugentlig hjemmearbejdsdag, en fire-dages-arbejdsuge eller nedsat tid. De konkrete vilkår aftales med din chef.

Du ansættes i Udlændinge-og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte den teamansvarlige for bygningsteamet, chefkonsulent Mikael Bo Pedersen, på telefonnummer 40 14 04 04 eller på e-mail [email protected].

Det bemærkes, at der vil blive foretaget en registermæssig undersøgelse af din person af Politiets Efterretningstjeneste med henblik på, at Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Det er samtidig en forudsætning, at du løbende kan bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse.

Vi forventer at holde samtaler i uge 5.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Udlændingestyrelsens hoveddomicil ligger på Østerbro i København, men flyttes til Næstved den 14. april 2020. Du vil som medarbejder i Udlændingestyrelsen have forflyttelsespligt mellem styrelsens nuværende arbejdssteder i København og Birkerød og det kommende arbejdssted i Næstved.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine persondata i folderen ”Sådan behandler vi persondata om dig – før, under og efter din ansættelse i Udlændinge- og Integrationsministeriet”. Du finder folderen på vores hjemmeside: http://uim.dk/filer/saadan-behandler-vi-persondata-om-dig.pdf



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1