Vil du være med til at rekruttere de rigtige medarbejdere til Udlændinge- og Integratio...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Trives du med kombinationen af på den ene side at være ude og holde samtaler i tæt dialog med forretningen og på den anden side at få detaljerne på plads i HR-maskinrummet? Så er det dig, vi søger.

Lidt om alt det vi tilbyder
I Udlændinge- og Integrationsministeriets Koncern HR varetager vi, foruden rekruttering af medarbejdere til hele ministeriet, løn- og personaleadministration, personalejuridisk rådgivning, personalepolitik, kompetence-, organisations- og ledelsesudvikling samt lønforhandlinger. Derudover udfører vi en række sekretariatsfunktioner bl.a. for ministeriets samarbejdsudvalg.

Vi er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet. Vi søger nu en ny kollega med HR-kompetencer, der kan matche vores høje faglige niveau inden for rekruttering og HR administration. Er det dig, får du engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle, og viden og arbejdsglæde er noget, vi deler.

”Det er enormt givende at være med til at sammensætte koncernens medarbejdere, da det jo i sidste ende er medarbejderne, som udgør ministeriet. Jeg nyder at komme rundt til kontorer i hele koncernen og blive endnu klogere på deres fagområder. Samtidig giver det en god afveksling i hverdagen at komme ”ud af huset”, og så er det jo det fedeste at lande en god medarbejder”, siger Nina, fuldmægtig i Koncern HR.

Som fuldmægtig i Koncern HR vil dine primære arbejdsopgaver være rekrutteringsforløb fra stillingsopslag til ansættelsesaftale. Derudover kan din opgaveportefølje alt efter kompetencer og præferencer også omfatte opgaver inden for en bred vifte af HR administrative opgaver, f.eks. barselsadministration, løntillæg, socialt kapitel, kursusadministration mv.

Du kan forvente en dynamisk hverdag, hvor du skal kunne holde mange bolde i luften, og hvor arbejdet understøttes af fælles, fastlagte rammer.

”Min erfaring med rekruttering er under opbygning, og jeg nyder at prøve kræfter med de mange forskellige opgaver inden for området. Som ny er det en kæmpe hjælp at arbejde sammen med kollegaer, der er nede på jorden og altid parate til at hjælpe og sparre”, siger Stine, fuldmægtig i Koncern HR.

Vores forventninger til dig
Du har stor interesse for arbejdet med HR, og du sikrer fremdrift i dine opgaver. Du er fagligt engageret og har sans for detaljen. Du ønsker at gøre en forskel for ledelsen og koncernens medarbejdere ved at yde den bedst mulige faglige rådgivning og service.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. cand.soc.HRM, cand.merc.HRM, cand.jur. el.lign. Du bliver en del af et miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • har en positiv og proaktiv tilgang til opgaverne
  • arbejder struktureret med sans for detaljen i alle opgaver, store som små
  • er effektiv og bevarer fokus på resultater – også når der er mange bolde i luften på samme tid
  • har evne til både at arbejde i team og selvstændigt
  • tager ansvar for dine opgaver


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1