AGCN Executive til Aons internationale afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Ønsker du at være en del af en unik netværksorganisation (AGCN) som supporterer og yder rådgivning om globale forsikringsprogrammer for nogle af Danmarks største internationale virksomheder og understøtte deres udenlandske datterselskabers globale og lokale forsikringer?

Som AGCN Executive får du mulighed for at udvikle dine evner indenfor administrering og viden om globale forsikringsprogrammer og have ansvar for din egen kundeportefølje i tæt samarbejde med vores mæglerteams.

Grib chancen og bliv en del af en international og dynamisk virksomhed, der lægger vægt på faglig stolthed og tilbyder masser af udviklingsmuligheder. Over tid vil du få et fantastisk indblik i og viden omkring globale forsikringsprogrammer.

Bliv en del af et dedikeret team med et godt sammenhold

Når du bliver en del af vores Outgoing afdeling, kan du se frem til at træde ind i en international rådgivningsvirksomhed, med mange forskelligartede opgaver. Opgaver der spænder bredt og lige fra at yde support til vores mæglerteams, svare på spørgsmål fra Aon lokalt til at have ansvaret for at sende korrekte instrukser ud til vores lokale Aon kontorer i 120 lande via vores anerkendte system (Global Account Management System).

Opgaver

En af dine primære arbejdsopgaver bliver at instruere netværket (Aon lokalt) omkring fornyelserne af de globale forsikringer og håndtere og svare på spørgsmål fra netværket og fra dine kolleger i Danmark. Du vil få din egen kundeportefølje, som du har ansvaret for. Du skal derfor evne at holde netværket i fokus, levere et højt serviceniveau og i det hele taget arbejde meget professionelt og struktureret.

Du vil arbejde tæt sammen med kollegaer i både Danmark samt udlandet, og i samarbejde med dine kollegaer være ansvarlig for følgende:

  • Have overblik over og strukturere et Globalt set-up
  • Sende fornyelsesinstrukser til netværket
  • Dialog med Aon kolleger omkring netværksfee og aflønning
  • Validere data, trække rapporter og indtaste data i vores GAMS system (Global Account Management System)
  • Yde professionel rådgivning i relation til globale programmer og compliance regler
  • Indgå i daglig kommunikation med kunder og forsikringsselskaber
  • Deltage i møder med forsikringsselskaber og kunder, hvis relevant

Faglige kompetencer
For at kunne bestride stillingen forestiller vi os, at du har erfaring med rådgivning, servicering og koordinering af globale kunder og forsikringsprogrammer. Måske er du Account Coordinator i et forsikringsselskab eller mæglerassiatent. Du må gerne have relevant uddannelse svarende til niveau 3 og 4 på FOAK, men det er dog ikke et krav og vi tilbyder videreuddannelse. Du skal derudover kunne kommunikere skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk.

Derudover forventer vi, at du:

  • Er omhyggelig, systematisk og velstruktureret
  • Besidder et stort drive
  • Kan eksekvere og følge alle opgaver til dørs
  • Kan arbejde selvstændigt, samtidig med at du sætter pris på samarbejde og erfaringsudveksling med dine kollegaer i både Danmark og udlandet
  • Åben og nysgerrig af natur samt interesserer dig for personlig og faglig udvikling
  • Er vant til at arbejde under pres i visse perioder af året

Her er fokus på din udvikling

Vi er en international organisation med korte beslutningsveje og høj faglighed. Vi stræber efter at skabe en god balance mellem arbejds- og privatlivet, og så er her gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Du vil blandt andet deltage i et globalt træningsforløb om global forretning, sammen med andre nystartede Aon-kollegaer fra andre lande/regioner. Endelig er vi klar til at hjælpe dig med at afdække dine kompetencer og få udviklingsplaner på plads, for hos Aon er det dig, der sætter retningen.

Vil du med på holdet?

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte AGCN Manager Camilla Jensen på telefon 2812 4718.

Er du interesseret i stillingen, så upload kort ansøgning og CV snarest. Vi holder jobsamtaler løbende.

Hvis du vil vide, hvordan det er at være ny medarbejder i Aon, så se vores onboarding-video. Du kan også følge os på Instagram, LinkedIn og Facebook for at få et større indblik i vores hverdag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Aon

Aon er et af verdens førende konsulenthuse inden for risk og human capital og leverer ydelser inden for risk management, skadeforsikring, pensionsforsikring, gruppeforsikringsprogrammer og genforsikring. Vi har mere end 50.000 medarbejdere i 120 lande, og i Aon Denmark er vi 170 kollegaer. Vi skaber værdi for vores kunder gennem rådgivning af høj kvalitet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0