Analyse- og talstærk student til Den Sociale Investeringsfond

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Vil du være med til at udvikle en ny investeringsform og samtidig forbedre velfærden?

De seneste år er der kommet øget fokus på bæredygtige investeringer som et hastigt voksende alternativt investeringsmarked. Den samme udvikling er under opblomstring på velfærdsområderne, og nu har du mulighed for at være med til at præge den udvikling, modne markedet og få lov at sætte dit præg på Den Sociale Investeringsfonds arbejde.

I 2018 etablerede et bredt flertal i Folketinget Den Sociale Investeringsfond (DSI) med et todelt formål; at vise, at det betaler sig at investere i velfærd og at udvikle et dansk marked for sociale investeringer på tværs af de større velfærdsområder, hvor bedre liv og bedre økonomi går hånd i hånd.

Sociale investeringer er en relativt ny investeringsform i en dansk kontekst, men bygger på udenlandske erfaringer. I sociale investeringer samarbejder myndigheder, leverandører og investorer om at løse en velfærdsudfordring – og investoren påtager sig den finansielle risiko for, at indsatsen lykkes med at løse udfordringen.

Opgaver

I DSI investerer vi i sociale investeringer. Vi skal være dygtige til at håndtere risici, udvælge de rigtige investeringscases og udvikle partnerskaber, hvor alle parter samarbejder om at løse komplekse velfærdsudfordringer.

I DSI har vi derfor mange og forskelligartede opgaver, som du vil forventes at bidrage til efter kvalifikationer. Dit arbejde vil primært fokusere på fondens investeringssaktiviteter, hvor du skal:

  • Bidrage til at afdække og overvåge risiko i vores investeringer samt sikre god og afgørende ledelsesinformation til DSI’s bestyrelse og samarbejdspartnere
  • Indgå i arbejdet med at lave beregninger og udvikle betalingsmodeller, når DSI udvikler nye investeringscases samt bidrage med analyse- og markedsafdækning af fx leverandører og velfærdsindsatser
  • Være med til at udvikle og anvende beregningsmodeller, der løbende kan kvalificere fondens arbejde bl.a. i forhold til finansiering, business cases, værdisætning og risikoanalyse.
  • Løse ad hoc opgaver i relation til fondens økonomiske og administrative set up.

Om dig

Vi er et mindre sekretariat med otte medarbejdere, der arbejder målrettet og dedikeret med at løse komplekse, men utroligt spændende og udviklende opgaver. Vi lægger vægt på, at du trives i en afvekslende og til tider hektisk hverdag, ligesom vi søger en kollega, som får energi af, at svarene ikke altid findes på forhånd – og at de bedste løsninger oftest udvikles i samarbejde med andre. Vi forventer, at du:

  • Læser en kandidatuddannelse og er ved at uddanne dig til fx cand.polit./oecon. cand.scient.pol. eller cand.merc.
  • Har stort drive og vilje til at være med til at styrke DSI’s arbejde, er initiativrig, god til at have mange bolde i luften på en gang og interesser dig for velfærdspolitik.
  • Er rigtig dygtig til Excel og kan hjælpe med at opbygge beregningsmodeller og formidle dem forståligt til samarbejdspartnere, som ikke nødvendigvis har økonomisk indsigt.
  • Kan udføre beregninger og analyser, som kan bruges som input til investeringscases – fx udvikling af business cases, analyser af finansieringsbehov, risikoanalyser og policyanalyser.
  • Er fagligt stærk, skriver godt og leverer produkter af høj kvalitet. Du kan hurtigt tilegne dig ny viden og omsætte det i praksis.
  • Er struktureret og stærk analytisk.
  • Er rigtig god til at samarbejde, men at du også trives med at arbejde selvstændigt og varetage meget forskellige opgaver af varierende karakter

Om DSI

Fonden har en startkapital på 78 mio. kr. og investerer inden for fem politisk valgte temaer: Udsatte børn og unge, trivsel, arbejdsmiljø og forebyggelse af livstilssygdomme og ind på arbejdsmarkedet.

DSI ledes af en bestyrelse, hvor Karen Hækkerup er udpeget som bestyrelsesformand. DSI har også et rådgivende udvalg. Fondens daglige arbejde varetages af et sekretariat, som ledes af en fondschef.

Læs mere om DSI og fondens investeringer på www.dsi.dk.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes pr. 1. august 2022 – eller snarest derefter – som student efter overenskomst for HK’ere i staten eller anden relevant overenskomst. Stillingen er i udgangspunktet på 15-20 timer om ugen. Vi udviser fleksibilitet i forbindelse med eksamensperioder.

Yderligere oplysninger

Du vil blive ansat i Den Sociale Investeringsfond og arbejdsstedet er Holmens Kanal, 22, 1060 København K.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores nuværende studentermedhjælper Emil Overgaard Bruhn på 20 57 49 70 eller specialkonsulent Søren Skårhøj på 53 54 40 88.

Ansøgning

Din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag sendes til [email protected]. Mærk emnefelt med ’Ansøgning’. Indsend senest onsdag d. 15. juni 2021.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 21 eller 22. Der vil i forbindelse med ansættelsessamtalen være en case.

DSI opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Onsdag den 15. juni 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0