Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger en studentermedhjælper med interesse for psykiske og neurologiske funkti...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Vil du være med til at gøre en forskel for elever og studerende med en funktionsnedsættelse? Interesserer du dig for handicappolitik, uddannelse og specialpædagogisk støtte (SPS), og har du lyst til at få indblik i Børne- og Undervisningsministeriets arbejde med at kvalitetsudvikle rammerne for specialpædagogiske indsatser for børn og unge i skole og uddannelse? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i det handicapfaglige team i SPS-enheden i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Dine arbejdsopgaver
Du vil som studentermedhjælper i det handicapfaglige team have særligt fokus på elever og studerende med psykiske og/eller neurologiske funktionsnedsættelser.

Du vil bl.a. skulle:

  • Varetage sagsbehandling af ansøgninger om SPS - herunder foretage faglige vurderinger af dokumentationsgrundlag og indhente supplerende oplysninger fra uddannelsesstederne
  • Yde bistand til SPS-enhedens handicapfaglige medarbejdere, bl.a. i forbindelse leverandørsamarbejde og projekter om kvalitetsudvikling støtteformerne.
  • Besvare mails fra uddannelsessteder, borgere og andre samarbejdspartnere
  • Løse diverse ad hoc-opgaver
  • Bidrage til indhold på hjemmeside


Om dig
Vi forestiller os, at du f.eks. læser psykologi, pædagogisk psykologi eller lignende og har interesse for psykiske og/eller neurologiske funktionsnedsættelser og handicapområdet.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Kan formulere dig klart og tydeligt på skrift og i tale
  • Kan arbejde selvstændigt og er ansvarsbevidst
  • Er analytisk tænkende og systematisk i din tilgang til arbejdsopgaver
  • Kan bevare overblikket og samtidig har blik for detaljen i et til tider højt arbejdstempo
  • Har gode samarbejdsevner

Derudover er det en fordel, men ikke et krav, at du:

  • Har kendskab til psykiske og neurologiske diagnoser
  • Har kendskab til udredningsmetoder
  • Har forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation


Om os
Vi administrerer de statslige specialpædagogiske støtteordninger (SPS-ordningerne) i forbindelse med uddannelse. SPS skal sikre, at elever og studerende med en funktionsnedsættelse kan gennemføre en uddannelse på lige fod med andre. Støtten kan bl.a. bestå af forskellige former for støttetimer til elever og studerende med psykiske eller neurologiske vanskeligheder eller it-hjælpemidler til f.eks. elever og studerende med ordblindhed, bevæge- eller synshandicap. Vi administrerer SPS-ordningerne på fri- og privatskoler, efterskoler, frie fagskoler, FGU, ungdomsuddannelserne, videregående uddannelser samt almene og erhvervsrettede voksen og efteruddannelser.

SPS-enheden består af ca. 30 medarbejdere fordelt på sagsbehandlere, studentermedhjælpere og en række generalister med handicapfaglig, økonomisk og juridisk viden om området. Vi administrerer ca. 100 aftaler om indkøb af diverse specialpædagogiske ydelser, træffer årligt ca. 100.000 afgørelser om tildeling af SPS og arbejder løbende med at kvalitetsudvikle SPS-ordningerne. Du bliver en del af en arbejdsplads med et godt socialt sammenhold, hvor vi alle brænder for at gøre det muligt for elever og studerende med funktionsnedsættelser at tage en uddannelse på lige fod med andre.

I SPS-enheden er der ansat yderligere to studentermedhjælpere, hvoraf den ene, ligesom du, er tilknyttet det handicapfaglige team. Der vil desuden være mulighed for at blive en del af et fællesskab med styrelsens øvrige studentermedhjælpere.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver som udgangspunkt ansat 15 timer om ugen. Vi er dog fleksible i forbindelse med eksamensperioder mv. Du bliver ansat som studentermedhjælper efter fællesoverenskomsten mellem Offentligt Ansattes Organisationer og Finansministeriet og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. i staten. Vi stiller krav om studieaktivitet under ansættelsen som studentermedhjælper.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Kia Schou Borggaard på tlf.: 23 69 15 29 eller fuldmægtig Louise Lindhardt på tlf.: 20 33 62 76.

Du kan også læse om styrelsen på vores hjemmeside www.stukuvm.dk og om de specialpædagogiske ordninger på www.spsu.dk.

Ansøgning
Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via stillingsopslaget på vores hjemmeside senest den 21. september 2022. Vi forventer at holde samtale i uge 39.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Onsdag den 21. september 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris...

    Fri kontakt
    Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris' ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Vi søger nu en deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1