AC medarbejder til Afdelingen for Forskning & Innovation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Afdelingen Forskning & Innovation på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND), Københavns Universitet, søger en ambitiøs og effektiv AC-medarbejder med et par års erfaring inden for sagsbehandling til ansættelse i Ph.d.-skolens administration.<br
Forskning & Innovation sikrer de administrative rammer for de næsten 1.800 Ph.d.-studerende, der er indskrevet på SUND’s Ph.d.-skole. Du kommer til at indgå i et team, der løser en række forskellige opgaver omkring administration og udvikling af ph.d.-studieforløbet. Vores primære interessenter er ph.d.-studerende og deres vejledere.<br
Vi er en velfungerende afdeling bestående af én afdelingschef, to sektionsledere og ca. 40 medarbejdere. Vi arbejder tæt sammen med fakultetets ledelse, institutter og den enkelte forsker. Vi lægger vægt på at være kendt som en tilgængelig, effektiv og fagligt dygtig administration.

Opgaver

  • Sagsbehandling i ph.d.-skolens kursusteam. Ph.d.-skolens kursusteam varetager en bred vifte af opgaver inden for den del af ph.d.-uddannelsen, som omhandler kurser. Som sagsbehandler forventes du endvidere aktivt og kreativt at bidrage til den løbende forbedring af vores administrative processer.
  • Håndtering af såvel mængdesager som komplicerede enkeltsager og deltagelse i udviklingsopgaver.
  • Betjening af afdelingens og fakultetets ledelse, bl.a. udarbejdelse af notater, besvarelser og beslutningsoplæg, bl.a. baseret på numeriske data.
  • Besvarelse af henvendelser fra ph.d.-studerende, kursusansvarlige og forskere om ph.d.-kurser.

Opgaverne løses i tæt samarbejde med kolleger, og vi sørger for grundig oplæring.

Ph.d.-skolens administration arbejder lean-baseret. Det betyder bl.a., at vi på tavlemøder følger status i sagsbehandlingen og fremdrift i udviklingsopgaver, samt at vi løbende forbedrer og effektiviserer vores arbejdsgange.

Faglige og personlige kvalifikationer

  • Du har en relevant akademisk baggrund.
  • Du har nogle års erfaring med sagsbehandling i den offentlige sektor, gerne uddannelsessektoren, og kan sagsbehandle på højt fagligt og forvaltningsmæssigt niveau med inddragelse af relevant lovgivning og regelsæt. Du kan sagsbehandle såvel større mængder af sager samt vanskelige enkeltsager, der kræver særlig opmærksomhed.
  • Du har vist resultater med optimering af administrative processer, og du formår at analysere eksisterende processer samt at foreslå og implementere ændringer.
  • Du har en god organisationsforståelse og evner at forstå den kontekst, du arbejder i, herunder at håndtere forskellige interessenter og samarbejdspartnere. I et samarbejde kender du værdien af at respektere og inddrage kollegernes forskelligartede kompetencer.
  • Du har erfaring med ledelses- og udvalgsbetjening, og du kan generere og formidle numerisk information.
  • Du er præcis og korrekt i din skriftlige kommunikation og kan formidle regler og afgørelser lige så godt på dansk som på engelsk.
  • Du behersker Office-pakken, herunder i særdeleshed Excel.

Du arbejder struktureret, effektivt, målrettet og analytisk, og du kan genkende dig selv i ord som omgængelig, serviceorienteret, kvalitetsbevidst, grundig og reflekteret.

Du trives med at arbejde i en administration, hvor tavlemøder, tavlestyring og udvikling af denne arbejdsform er et omdrejningspunkt. Du sætter pris på at arbejde som en del af et hold, der løfter opgaver i fællesskab.

Vi tilbyder

  • Et attraktivt, udviklende og alsidigt job på en veldrevet institution med stor selvstændighed og afveksling i opgaverne – samt en bred kontaktflade internt og eksternt.
  • En arbejdsplads, hvor opgaverne løses teambaseret med vægt på gensidig respekt for hinandens kompetencer.
  • Engagerede kolleger, der lægger vægt på holdspil og faglighed i arbejdet, og som har en uhøjtidelig, åben og respektfuld omgangstone.
  • En arbejdsplads, der lægger vægt på gensidig fleksibilitet i forhold til opgavevaretagelsen og arbejdstiden
  • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder, herunder efteruddannelse.
  • En centralt beliggende arbejdsplads med bl.a. gode parkeringsmuligheder, motionsklub, kaffe-, te- og frugtordning.

Løn- og ansættelsesforhold

Løn og ansættelse i henhold til overenskomst mellem AC og Finansministeriet som fuldmægtig med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Stillingen er en fuldtidsstilling, der er tidsbegrænset til fem år. Tiltrædelse senest 1. oktober 2021.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at henvende dig til sektionsleder Annedorte Vad, tlf.: 35 33 02 33, mail: [email protected]

Læs mere om SUND’s ph.d.-skole på www.healthsciences.ku.dk/phd.

Ansøgning mv.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning bilagt CV samt dokumentation for uddannelse via jobportalen (klik på ”SØG STILLINGEN”), så vi har den i hænde senest den 8. august 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København N over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 21
6. september 2024 21
5. september 2024 24
4. september 2024 25
3. september 2024 23
2. september 2024 25
1. september 2024 25
31. august 2024 25
30. august 2024 26
29. august 2024 29
28. august 2024 27
27. august 2024 27
26. august 2024 26
25. august 2024 26
24. august 2024 26
23. august 2024 28
22. august 2024 28
21. august 2024 25
20. august 2024 23
19. august 2024 23
18. august 2024 22
17. august 2024 23
16. august 2024 23
15. august 2024 22
14. august 2024 23
13. august 2024 23
12. august 2024 24
11. august 2024 26
10. august 2024 26
9. august 2024 26
8. august 2024 26